• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

YILBAŞI İÇİN 5 YILDIZLI SEÇENEK

YILBAŞI İÇİN 5 YILDIZLI SEÇENEK
Elite World Otelleri, muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek, canlı müzik ve eğlenceli şovlarla 2013’e girmek isteyen konukları için dopdolu bir yılbaşı program hazırladı

TURİZMİN SESİ


Yeni yılı farklı lezzetleri tadarak geçirmek isteyenler için şehrin merkezi Taksim’de yer alan Elite World Prestige ve Elite World İstanbul Hotel, her yemeğin ziyafet niteliğinde sunulduğu restoranları, konforlu ortamları ve hafif lezzetleriyle sıcak bir ortam sunan barları ile yılbaşı gecesi için adeta bir lezzet yolculuğu düzenliyor.

 

elite-world-otelleri-1.jpg

Elite World Otelleri, şehrin merkezi Taksim’de yer alan Elite World İstanbul Hotel ve Elite World Prestige Hotel’de, yılbaşı için misafirlerine eşsiz bir konfor ve lüks deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.Elite World İstanbul Hotel Lalezar Balo Salonu’nda düzenlenen “Yılbaşı Balosu”’alkollü alkolsüz punch ikramının olacağı hoş geldiniz kokteyli ile başlıyor ve zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki, dünya müziklerinden oluşan yerli ve yabancı geniş repertuarlarıyla orkestra,  DJ performans, sürpriz çekilişler, oryantal show, saatler gece yarısını gösterdiğinde şampanya ikramı ile devam ediyor. Bu özel paketin kişi başı fiyatı KDV dahil 249 TL. Executive Chef Aydın Gül ve ekibi tarafından hazırlanan Elite World İstanbul Hotel’in zengin yılbaşı menüsünde;  geniş ordövr tabağı, karidesli, sebzeli ve dağ mantarlı “Vol- au -Vent” yanısıra safranlı iç pilav, brokoli, kestane ve mürdüm eriği sos ile sunulan “Kestaneli Hindi Sarması”, taze lime dilimleri üzerinde “Limonlu Sorbe”, kestaneli çikolata kulesi, meyve sepeti gibi özel lezzetler yer alacak.Yeni yıl gecesini İlham Gencer ve İpek Dinç’in canlı performansı eşliğinde geçirmek isteyenler için Elite World İstanbul Hotel Jazz Company iyi bir alternatif. Yeni yıl menüsü, canlı müzik, limitsiz yerli içki ve şampanya ikramının olduğu paket, kişi başı KDV dahil 149 TL. Ayrıca yeni yılı piyano ve keman müziği eşliğinde romantik bir ortamda geçirmek isteyenler için The Brasserie de Elite World İstanbul Hotel’in yılbaşı alternatifleri arasında yer alıyor. The Brasserie’de yeni yıl menüsü, limitsiz yerli içki ve şampanya ikramının olduğu paket, kişi başı KDV dahil 109 TL.


Elite World İstanbul’un sunduğu özel ‘’Yılbaşı Konaklama Paketi’’nde ise Yılbaşı Balosu, aynı gece deluxe odada konaklama, Elite Restaurant’ın zengin açık büfesiyle çift kişilik brunch, gecenin yorgunluğunu atabileceğiniz, sağlık ve zindeliğin adresi Fit Life SPA and Health Center’da iki kişilik SPA kullanımı yer alıyor. Bu çok özel paketin kişi başı fiyatı ise KDV dahil 170 Euro.
Elite World İstanbul her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukları unutmadı. Çocuklara yönelik olarak düzenlenecek olan “Çocuk Balosu”’nda zengin açık büfe, limitsiz meşrubat servisi, çizgi film gösterimi, palyaço, eğlenceli animasyonlar ve birçok sürpriz yer alıyor.  Çocuk balosunda 0-6 yaş arası ücretsiz, 7-12 yaş arası ise kişi başı KDV dahil 55 TL.


Elite World Prestige Hotel’deki Manolya Balo Salonu’nda düzenlenen özel “ Yılbaşı  Balosu”nda; hoşgeldiniz kokteyli, zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki, Canlı Müzik, DJ performans, sürpriz çekilişler, oryantal show yer alıyor. Bu özel paketin kişi başı fiyatı KDV dahil 179 TL.
Executive Chef Aydın Şahin ve ekibi tarafından hazırlanan Elite World Prestige Hotel yılbaşı menüsünde zengin meze tabağı, deniz mahsülleri krep, pancar soslu şefin özel salatası, sote edilmiş sebzeler ve iç plav ile sunulan “Kestane Soslu Hindi tandır”,  ‘’Baked Alaska’’, yeni yıl pastası gibi geleneksel lezzetler yer alacak.


Elite World Prestige Hotel’in sunduğu özel ‘’Yılbaşı Konaklama Paketi’’nde; Yılbaşı balosu, aynı gece konaklama, çift kişilik brunch, gecenin yorgunluğunu atabileceğiniz, sağlık ve zindeliğin adresi Fit Life Spa &Healt Center’da iki kişilik kullanım yer alıyor. Bu çok özel paketin kişi başı fiyatı ise KDV dahil 139 Euro.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21