• BIST 11151.96
  • Altın 6431.4
  • Dolar 49.758
  • Euro 55.7034
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Antalya 24 °C
  • Ankara 16 °C
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • GlobeMeets Beşinci Buluşmasının Tarihlerini Açıkladı
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı

Manikis: İnsanlar Seyahat Etmek İstiyor

Manikis: İnsanlar Seyahat Etmek İstiyor
Manikis: Seyahat Tutkusu Hız Kesmiyor

TURİZMİN SESİ- HABER FOTO/ OĞUZ ÖZGEN


ANTALYA- ATF 26’da konuşan Wyndham Hotels & Resorts EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika) Bölgesi Başkanı ve Genel Müdürü Dimitris Manikis, turizm sektörünün zorlu bir dönemden geçtiğini ancak seyahat tutkusunun tüm olumsuzluklara rağmen hız kesmeden devam ettiğini vurguladıManikis, insanların yeni yerler keşfetme ve farklı kültürlerle tanışma isteğinin sektörün en büyük itici gücü olduğunu belirterek, Wyndham olarak bu talebe dünyanın farklı bölgelerinde yanıt vermeyi sürdürdüklerini ifade etti.

dimitris-manikis-wyndham-hotels-resorts-turkiye-ulke-direktoru-arcan-bayraktaroglu-001.jpg

Wyndham Büyümesini Sürdürüyor
Geride kalan sezonun kolay geçmediğini dile getiren Manikis, savaşlar ve küresel gelişmelerin turizm sektörünü zorladığını ancak insanların seyahat etme arzusunun her zaman canlı kaldığını söyledi. Wyndham'ın sadece otel yatırımlarıyla değil, güçlü insan kaynağıyla da büyüdüğünü belirten Manikis, “Sadece otellerimizle değil, ekip arkadaşlarımızla da güçleniyoruz” dedi.ATF Türkiye'nin sektör için önemli bir buluşma noktası olduğuna dikkat çeken Manikis, etkinlikte binin üzerinde katılımcının yer aldığını öğrenmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Türkiye pazarının turizm açısından son derece değerli olduğunu vurguladı.

“Durmak Yok, Yola Devam”
Wyndham'ın güçlü bir ekibe sahip olduğunu söyleyen Manikis, büyüme hedeflerinden vazgeçmediklerini belirterek, “Durmak yok, yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.Türkiye'nin yalnızca büyük şehirlerinde değil, ilçelerinde de büyüdüklerini aktaran Manikis, markalarının farklı destinasyonlarda konumlandığını ve yerel turizm potansiyelini değerlendirdiklerini söyledi. Türk turizm profesyonellerinin uluslararası başarılarına da dikkat çeken Manikis, dünyanın birçok noktasındaki otellerin yönetim kadrolarında Türk yöneticilerin görev aldığını belirterek, Türkiye'nin önemli bir yetenek havuzu olduğunu ifade etti.

“Türkler Kriz Yönetiminde Çok Başarılı”
Turizm sektöründe kriz yönetimine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Manikis, kendisine yöneltilen “Krizlerle nasıl başa çıktınız?” sorusuna esprili bir yaklaşımla cevap verdi. “Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği krizi mi?” diyerek sözlerine başlayan Manikis, Türklerin kriz çözme konusunda son derece başarılı olduğunu vurguladı.Wyndham'ın Türkiye'deki başarısının diğer bölgelere de olumlu yansıdığını belirten Manikis, 126 milyondan fazla üyeye sahip sadakat programı aracılığıyla misafirlerin dünyanın dört bir yanında Wyndham deneyimini yaşamalarını hedeflediklerini söyledi. Sözlerini ise “Biz daha yeni başlıyoruz” diyerek tamamladı.

dimitris-manikis-wyndham-hotels-resorts-turkiye-ulke-direktoru-arcan-bayraktaroglu.jpg

50 Şehirde 11 Marka
Etkinlikte konuşan Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Arcan Bayraktaroğlu ise markanın Türkiye'deki büyüme stratejisine ilişkin bilgiler verdi.Bayraktaroğlu, Türkiye genelinde 50 şehirde 11 farklı marka ile faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Edirne'den Van'a kadar geniş bir coğrafyada misafirlerimize hizmet veriyoruz” dedi.Her destinasyonun ihtiyaçlarına uygun markalarla büyüdüklerini ifade eden Bayraktaroğlu, farklı şehirlerde farklı misafir profillerine hitap eden konseptler geliştirdiklerini söyledi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de yeni yatırımlar planladıklarını açıklayan Bayraktaroğlu, Wyndham Resort markasını daha fazla destinasyonda hayata geçirmek istediklerini belirtti. ÜçTürkiye'nin turizmdeki yükselen cazibesinin yatırımları desteklediğini vurgulayan Bayraktaroğlu, “Türkiye'ye olan ilgi ve talep devam ettikçe, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni oteller açmaya ve büyümeye devam edeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21