• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

Turizminsesi ile Güncel Turizm ve Seyahat Haberleri

Turizminsesi ile Güncel Turizm ve Seyahat Haberleri
Dijital Medyanın Güçlü Sesi Turizminsesi.com, Güncel Turizm, Konaklama, Seyahat, Ulaştırma, Etkinlik, Kültür ve Sanat Haberleri, Gastronomi Dünyasındaki gelişmeler ile sektör temsilcilerinin yanında olarak rehber görevi görüyor

TURİZMİN SESİ


Türkiye  ve Dünya ülkelerindeki  Turizm Gelişmelerini turizminsesi.com’dan takip edebilirsiniz. 27 Şubat 2007’den bu yana kesintisiz yayında olan turizm haber sitemiz sektörün lokomotifi konumundadır. Dünya Ülkeleri tarafından yakından takip edilen Turizminsesi.com okur kitlesine güncel haberleri sunmaktadır. Başta AB ülkeleri olmakla beraber diğer kıtalardan ziyaretçi almaktadır.

TURİZMİNSESİ.COM KATEGORİLERİ VE İÇERİK HABERLERİYLE ZENGİNLEŞTİRİR

Konaklama, yeme içme, ulaştırma, acentalar, sağlık ve kurumsal haberlerin bulunduğu haber sitemizde, yazılı bültenleri görselleriniz ile zenginleştirerek haber yayınlarına alarak okurlarımızla buluşturmaktayız.

Turizm haberciliğine dinamik ve enerji dolu kadrosuyla, özel haberler, röportajlar, seyahat dosyaları, güncel haberler; linkli tanıtım haberleri, sosyal medya hesaplarından paylaşım, mobil uygulamalar ile son okura ulaşarak ve okur kitlesiyle haber kaynağındaki adresle irtibat sağlayarak karşılıklı işbirliği yaratıyoruz.

Acente, Otel, MICE, DMC, Havayolları, Tedarikçi, Rehber, Mekân, Seyahatsever ve Sektör temsilcilerinin yanında olan  turizminsesi  rehber görevi görüyor.

TURİZMİNSESİ.COM GÜNCEL TEKNOLOJİYİ KULLANIR

Devamlı gelişen teknolojinin güncel uyumu ile altyapısını geliştirerek Google News desteğiyle birlikte başta Türkiye olmak üzere birçok ülkenin doğal, tarihi ve turistik güzelliklerini tanıtırken, seyahat hikâyeleri, röportaj, haber, köşe yazıları, fotoğraf ve video gibi görsel sunum yollarıyla seyahat edenleri bilgilendirip, Türkiye tanıtımı yaparak özendiriyor ve turizme destek sağlıyoruz.

Online Turizm Haberler portalı olarak 2007 yılında çıkmış olduğumuz yolda emin adımlarla ilerliyoruz.

 

TURİZMCİLERİN SESİ TURİZMİNSESİ.COM

Turizminsesi olarak turizm sektöründe yer alan tüm alt sektörlere yer vermek için oluşturulan menülerimizle Konaklama, Seyahat, Ulaştırma, Etkinlik, Kültür ve Sanat Haberleri, Gastronomi Dünyası ve Lezzetli mekânların tanıtımı ve daha birçok kategoride ele aldığı makale, yorum ve araştırma içerikleriyle turizminsesi ve turizmcilerin sesi oluyor ve etkili bir Rehber görevi görüyoruz.


DİJİTAL MEDYANIN GÜÇLÜ SESİ TURİZMİNSESİ.COM

Turizminsesi.com yayınlanan haberleri sosyal medya hesapları ile de ayrıca paylaşmaktadır. www.turizminsesi.com ’ da sektörle ilgili tüm gelişmeleri doğru ve kaliteli bir habercilik anlayışıyla sunuyoruz. Dünya’dan ve Türkiye’den güncel haberlerin yer aldığı turizm haber portalımız; turizm destinasyonları, dünyadaki turizm gelişmeleri, konaklama hizmetleri, yatırım alanları, turizm inceleme konuları, sektördeki güncel haberler, Tanıtım Backlink sektördeki hizmet kalitesi ve daha pek çok konu yer alıyor. Son okuyucu ve tatilciye yol gösteriyoruz…

TURİZMİNSESİ e-DERGİ

Turizminsesi e-dergi aylık olarak birçok kategoride sektör haberlerini yayına alır

Kaliteli hizmet anlayışıyla, çok farklı içeriklerle sayfalarını zenginleştiren Turizminsesi Ekibi, akıcı haberlerle oluşan sayfalarını her ay okurlarıyla buluşturur ve rehberlik eder.

HABER REKLAM TANITIM

Haber akışı arasında tanıtım ve reklam özlü yayınlar  (ticari bültenlerin yayınlanması) “Basın Bülteni Aboneliği” veya “Reklam Hizmeti” almakla mümkündür. Haber bültenlerinin devamlı yayımlanması karşılıklı ticari ilişkilere bağlıdır.

 

CALL CENTER: 0216 481 51 21

E-MAİL:  reklam@turizminsesi.com

      turizminsesi@gmail.com

 

TURİZMİNSESİ.COM İLETİŞİM İÇİN 

                 TIKLAYINIZ

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21