• BIST 9129.9
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

TÜRK TELEKOM’DAN SPONSORLUK İŞBİRLİĞİ

TÜRK TELEKOM’DAN SPONSORLUK İŞBİRLİĞİ
Son üç yıldır “Türkiye'nin En Değerli Markası” olan Türk Telekom, “Avrupa'nın En Değerli Futbol Markası” Manchester United Futbol Kulübü ile yeni bir işbirliğine gidiyor
TURİZMİN SESİ
Türk Telekom ile Manchester United Futbol Kulübü arasındaki işbirliği kapsamında kulübün mobil hakları, online oyun hakları, sosyal medya projeleri, spor okullarına yönelik hakları ile çeşitli pazarlama ve ağırlama haklarının kullanımı üç yıllığına Türk Telekom'a verildi. Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, çeşitli alanlarda işbirliği yaptığı stratejik iş ortaklarına bir dünya devini daha ekledi. Son üç yıldır arka arkaya “Türkiye'nin En Değerli Markası” olan Türk Telekom, 2011'de “Avrupa'nın En Değerli Futbol Markası” Manchester United ile sponsorluk işbirliği kurdu.

Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve Sobee'nin de dahil olduğu sponsorluk işbirliği uyarınca Manchester United'ın mobil hakları, online oyun hakları, sosyal medya projeleri, spor okullarına yönelik hakları, çeşitli pazarlama ve ağırlama haklarının Türkiye'deki kullanımı üç futbol sezonu boyunca Türk Telekom'a verildi. Türk Telekom Grubu şirketlerinden Sobee'nin geliştirdiği ve dünyanın ilk on bire on bir oynanan online futbol oyunu olan I Can Football'un Manchester United Futbol Kulübü ile yapılan işbirliği kapsamında önemli bir yeri olacak. Yakın bir zamanda ikincisi çıkacak olan oyunda, Manchester United Futbol Kulübü'nün lisanslı içerikleri yer alacak.

Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcularının Türk Telekom reklamlarında oynamasını da içeren işbirliği kapsamında kulübün son kazandığı Premier Lig Şampiyonluk Kupası'nın İstanbul'da sergilenmesi gibi etkinlikler de bulunuyor. Türk Telekom Sadakat Programı KAZANMAKMAK, neden Manchester'a gitmek istediklerini en iyi açıklayan 3 çifti Manchester United'ın maçını izleme fırsatı da yakalayacakları İngiltere turuna götürüyor. Genç yetenekler için düzenlenecek olan Manchester United futbol okulu da işbirliği kapsamında yer alıyor.

İşbirliği ile ilgili açıklama yapan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, “Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom olarak yenilikçi bir bakış açısıyla gerçekleştirdiğimiz sponsorluklar ve kulüplerle yürüttüğümüz işbirlikleriyle spora önemli destek sağlıyoruz. Spor alanında üstlendiğimiz bu misyonla; sporun pek çok alanında değer katmak için çalışıyoruz. “Türkiye'nin En Değerli Markası” Türk Telekom olarak “Avrupa'nın En Değerli Futbol Markası olan Manchester United Futbol Kulübü” ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği de bu yaklaşımımızın bir sonucu. Bu işbirliğinden futbolun coşku ve heyecanına yakışır projeler çıkacağından eminiz” dedi.

Manchester United Ticari Direktörü Richard Arnold konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Dünyanın en sevilen sporunda en çok desteklenen kulüp olmak bizim için büyük bir şans ve bunun gibi anlaşmalar, taraftarlarımızla aramızda başka hiçbir kulübün sahip olamadığı bir bağ kurmamıza da imkan veriyor. Türkiye'deki futbolseverlerin bu spora olan tutkusu gayet iyi biliniyor ve Türk Telekom'un Manchester United taraftarlarını kulüp ile daha da yakınlaştıracak yenilikçi planları bizleri de heyecanlandırıyor. Futbolun popülerliği ve küresel çaptaki takipçilerimizin sayısındaki artışa paralel olarak, bu gibi ortaklıklar, destekçilerimiz ile irtibata geçmemiz ve onları takım ile ilgili öğrenmek istedikleri her şey hakkında bilgilendirmemizde hayati bir rol oynuyor.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21