• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Park Dedeman Kastamonu Açıldı

Park Dedeman Kastamonu Açıldı
Dedeman Hotels & Resorts International’ın yeni oteli “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı

TURİZMİN SESİ


Turizm sektöründe yarım asrı aşkın tecrübesiyle misafirlerini ‘Geleneksel Dedeman Misafirperverliği’ ile ağırlayan “Dedeman Hotels & Resorts International”, yeni otelini Kastamonu’da açtı. Park Dedeman markası ile Kastamonu’da 5 Nisan 2021 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan otel, yüksek yatak ve toplantı odası kapasitesi ile iş dünyasının beklentilerinin yanı sıra, bölgenin düğün ve kongre salonu ihtiyacını da karşılayacak. 

kas-proje-insaat-ve-yatirim-a-s-yonetim-kurulu-baskani-ali-yildiz-park-dedeman-kastamonubanu-dedemanndir-karadal.jpg

KAS Proje İnşaat ve Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen KastaMall Alışveriş Merkezi ve Rezidans Karma Projesi içinde yer alan Park Dedeman Kastamonu, bu konumu ile konuklarına modadan yeme içmeye kadar, geniş bir yelpazede hazırlanmış modern mağazalardan faydalanma imkânı da sunacak.  Ankara ve İstanbul istikametinden şehre girişte bulunan kavşakta yer alan, havaalanına 11 km, Ilgaz Kayak Merkezi’ne ise 35 km uzaklıkta bulunan Park Dedeman Kastamonu, şehir, orman ve Ilgaz Dağı manzaralı toplam 150 odası, 300 yatak kapasitesi ve 1.100 metrekare toplantı ve etkinlik alanı ile bölgenin ilk ve tek uluslararası markalı oteli olarak misafirlerini ağırlayacak.

Dedeman kalitesi ile konuklarını ağırlayan Park Dedeman otellerine bir yenisini daha eklemenin heyecanını yaşadıklarını belirten Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, zincirin yeni halkası ile ilgili olarak; “Yeni otelimizi 2018 yılında ‘Türk Dünyası Kültür Başkenti’ seçilen Kastamonu’da açmış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Park Dedeman Kastamonu, bölgenin ilk ve tek uluslararası markalı oteli olma özelliğini taşıyor. Yer aldığımız her bölgede olduğu gibi Kastamonu’da da Dedeman markası olarak bölgenin kültür turizmini artırmak ilk önceliğimiz olacak. Bu misyon ile çalışmalarımız devam ederken, bugün itibariyle misafir ağırlamalarımız ve rezervasyonlarımız başladı” dedi. 

Ali Yıldız: “Dedeman markası hem projemize hem ilimize büyük değer katacaktır”

KAS Proje İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız, Park Dedeman Kastamonu’nun hizmete girmesi ile ilgili; “KastaMall projemiz sadece bölgeyi değil çevre illeri de besleyecek karma bir yapıya sahip. Konaklama hizmetinin yanında, toplantı, kongre, yemek, nikâh, düğün salonları ve spor salonları ile hizmet verecek Park Dedeman Kastamonu, bölgeye ve dolayısıyla çevresine her anlamda bir farklılık getirecek. Kalite ile özdeşleşen Dedeman markasının ilimiz ve projemizde yer almasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Park Dedeman Kastamonu, KastaMall projesine de büyük değer katacaktır” dedi.  

Bölgenin en büyük salonuna sahip olan Park Dedeman Kastamonu’da, 600 kişilik balo salonuna ek, farklı ölçülerde 5 toplantı odası, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam ve masaj salonları da yer alıyor. Bölgedeki yatak kapasitesine katkı sağlayacak olan “Park Dedeman Kastamonu”, özellikle kongre, nişan, düğün ya da iş sebebiyle gelen grupların Kastamonu’da konaklamasına fırsat yaratacak.

Kültürel ve doğal güzellikler Kastamonu’da iç içe

Yaklaşık 375 bin nüfusa sahip Kastamonu, tarihi, kültürel yerleri ve doğasıyla ilgi çekiyor. Yüzde 65'i ormanla kaplı, geniş flora ve faunaya sahip olan Kastamonu, aynı zamanda çeşitli yaban hayvanlarına ev sahipliği yapıyor. 170 kilometrelik kıyısıyla Karadeniz’in en uzun sahil şeridinin bulunduğu Kastamonu, dünyanın en önemli kanyonlarından biri olan Valla Kanyonu, dünyanın en büyük mağaralarından Ilgarini Mağarası, Gideros Koyu ve şelaleleri gibi doğal zenginlikleriyle biliniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21