• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Kempinski Otelleri, Küba'daki İlk Beş Yıldızlı Lüks Resort Otelini Açıyor

Kempinski Otelleri, Küba'daki İlk Beş Yıldızlı Lüks Resort Otelini Açıyor
Kempinski Otelleri ve Grupo de Turismo Gaviota SA, Küba'nın ilk beş yıldızlı lüks resort oteli Cayo Guillermo Resort Kempinski için yönetim sözleşmesini imzaladı

TURİZMİN SESİ


Ülkenin ilk beş yıldızlı şehir oteli olan Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana'yı yaklaşık iki yıldır başarıyla yöneten Kempinski, Karayiplerdeki yeni oteli ile Amerika kıtasındaki varlığını genişletiyor. Şu an inşa halinde olan Cayo Guillermo Resort Kempinski’nin bu yıl içinde açılması planlanıyor. Havana'nın yaklaşık 500 kilometre doğusunda, cenneti andıran Cayo Guillermo'da bulunan yeni resort otel, markanın zevk sahibi konuklarına tropik adanın başkentindeki koşuşturmaca ve telaşından uzak, ayrıcalıklı ve özel bir deneyim sunacak. Bu lüks otel  ayrıca, Küba'nın her şey dahil olmayan ilk resort oteli olma özelliğine sahip. Otel, Ernest Hemingway'in Cayo'ya olan bağlılığı ve sevgisinden ilham alarak çağdaş gezginlere hitap edecek şekilde yeniden tasarlanan eşsiz ve otantik bir deneyim sunacak.

Bu ihtişamlı resort otel, Atlantik Okyanusu’nda ilerleyen bir geminin pruvasını andıracak şekilde inşa edilecek. Nefes kesen bir doğa manzarası ve geniş bahçelerle çevrelenen resort otelde 245 oda ve süit bulunacak. Bunların arasında her biri kendi havuzuna sahip göz alıcı panaromik manzaraları ve en az 75 metrekarelik alanıyla, altı adet su üzerinde konumlanmış villa ve 200 metrekarelik su üzerinde presidential süiti de bulunuyor. Standart konuk odalarının da çoğu, önü açık şekilde deniz manzarası sunarken, meşhur beyaz kumlu Playa Pilar plajı da doğrudan tatil köyünün bitişiğinde yer alıyor.

Cayo Guillermo Resort Kempinski ile konuklar spa, yoga ve havuz manzaraları ile yalın ayak olma lüksünün tadını çıkartırken gastronomik deneyimler de kazanacaklar. Özel tatlar sunan restoranlar en taze deniz ürünleri ile bu resortu Cayo'daki diğer tüm restoranlardan ayırıyor. Çocuk kulübü, spor salonu, tenis kortu, lobi bar ve puro bar da bu tesisteki ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Grupo de Turismo Gaviota İcra Kurulu Başkanı Carlos Miguel Latuff Carmenate “Şehir otelimiz Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana'nın açılışını neredeyse iki yıl önce başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra, özel lüks resort otelimiz Cayo Guillermo Resort Kempinski’yi de yakın tarihte açarak farklı bir deneyim sunacağız,” diyor. “Kempinski Hotels ile tekrar çalışmaktan mutluyuz. Resort ve otel yönetiminde dünya çapında uzmanlığa sahip bu lüks otel markası, özgünlüğünü ve Avrupa'ya özgü zarafetini Küba’ya taşımaya devam edecek.”

Kempinski Otelleri Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Markus Semer: “Projemizin büyüme hızının geçen yıla oranla %18 artışı ile uzun süredir ortağımız olan Grupo de Turismo Gaviota SA ile imzaladığımız Küba'daki ikinci projemizden büyük mutluluk duyuyorum. Gran Hotel Mazana Kempinski ile Havana'ya lüks konaklama konseptini getirdikten sonra ülkenin ilk lüks resort otelini yönetecek şirket olarak seçilmekten heyecan duyuyoruz. Grupo de Turismo Gaviota ile kurduğumuz bu güçlü ortaklık bize gurur veriyor ve Havana'da büyük başarılarla dolu işletmemizin ilk iki yılından güç alarak başarımızı yeni lüks resort de sürdürmeyi heyecanla bekliyoruz.”
 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21