• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

Icepark, Emitt’de Buz Pateni Pisti Kuruyor

Icepark, Emitt’de Buz Pateni Pisti Kuruyor
Kış turizminin altyapısına destek veren ICEPARK, firmaya özel ürünleriyle EMITT Fuarı'nda yerini alıyor
TURİZMİN SESİ

Kongre turizmi, kış ve outdoor sporları turizmini de gündemine alarak yeni bir atılım gerçekleştiren 2015 EMITT Fuarı'nda buz pistleri, kayak pistleri ve teleferik sistemlerinde Türkiye ve bölge genelinde faaliyet gösteren öncü kuruluşlardan ICEPARK da yer almaya hazırlanıyor. Fuar ziyaretçileri için buz pateni pisti kuran ICEPARK, tüm ziyaretçileri 
buz pateni yapmaya davet ediyor.
 
22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP'ta 19. kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te yer almaya hazırlanan buz pistleri, kayak pistleri ve teleferik sistemleri kurucusu ICEPARK, mevcut uluslararası faaliyet alanını daha da genişletmeyi hedefliyor. 
 
Sektöründe alışılmışın dışında hizmetler sunan ICEPARK, sabit buz pistleri, mobil buz pistleri, kayak pistleri, teleferik sistemleri ve ekstrem spor alanlarının yanı sıra son derece geniş ürün yelpazesiyle uluslararası pazarlara açılıyor. EMITT Fuarı'nın ICEPARK açısından büyük önem taşıdığını ifade eden ICEPARK Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kara, fuarda düzenli olarak yer alarak ulusal ve uluslararası pazarlarda daha çok tanındıklarını ve EMITT'le kalıcı bir ilişki geliştirdiklerini kaydediyor.    
 
Herkes için kış sporları
ICEPARK'ın Türkiye ve dünyada kayak pistleri, buz pistleri kuran ve işletmeciliğini yapan öncü bir kuruluş olduğunu ifade eden Kara, kış sporları denilince akla gelen tüm hizmetleri en üst seviyede sunmak için çalıştıklarını, ancak kış sporlarını belli sosyal sınıflara hitap etmekten çıkararak herkesin ulaşabileceği bir etkinlik haline getirmek için çalıştıklarına vurgu yapıyor. Buz pistlerini Türkiye genelinde yaygınlaştırmanın kolay olmadığını, ancak belediyelerle geliştirdikleri projeler sayesinde maddi geliri düşük olan birçok gencin kış sporları ile tanıştığına değinen Kara, işbirlikleri sayesinde bir belediyenin kendi bünyesinde buz hokeyi takımı kurduğunu belirtiyor. 
 
Temel prensiplerinin kaliteden ödün vermemek olduğunu söyleyen Kara, tesis, ekipman ve kalite standartlarını sürekli geliştirdiklerini, bu alanda dünya standartlarını yakaladıklarını ve sürekli gelişme  kaydettiklerinin altını çiziyor.  
 
Haydi buz pistine!
2015 EMITT Fuarı'nda 8. Salon 801 numaralı alanda EMITT'e özel kuracakları buz pistinde gerçekleştirecekleri görsel showları ve etkinlikleri izlemeye ve ücretsiz buz pateni yapmaya tüm ziyaretçileri davet ettiklerini belirten Kara, ICE PARK standının ise aynı salonda 806  numaralı standda yer alacağını, ICE PARK yenilikleriyle tanışmak isteyenlerin standlarına uğramalarını tavsiye ediyor.   
 
EMITT'te geniş bir ürün yelpazesiyle boy göstereceklerini dile getiren Kara, ürün gamı içinde yer alan mobil buz pistinin özellikle kış mevsiminde kullanılmayan havuzlar, spor tesisleri ya da meydanlık açık alanlarda kısa zamanda kolaylıkla kurulup sökülebilen bir sistem olduğunu belirtiyor. Kara, mobil buz pistinin şenlikler, yıl sonu etkinlikleri, fuar ve organizasyonlar için tercih edilen bir ürün olduğununu kaydederek, kısa zamanda kurulma avantajının yanı sıra firma olarak eğitmeninden patenlerine kadar tüm ürün ve hizmetleri sunduklarının altını çiziyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21