• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Hilton Grubu otellerinde üst düzey atamalar

Hilton Grubu otellerinde üst düzey atamalar
Hilton Grubu’nun İstanbul ve Bodrum’daki otellerinde kurum içi üç üst düzey atama gerçekleşti

TURİZMİN SESİ


Üst düzey atamalar, Hilton Grubu’na bağlı Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, Susona Bodrum LXR Hotels & Resort, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinde Şubat ve Mart aylarında yapıldı.Hilton Grubu, yönetici kadrosunu iç atamalarla güçlendirmeye devam ediyor. Hilton Grubu’nun bünyesinde bulunan beş oteli kapsayan atamalar, Şubat ve Mart aylarında gerçekleşti. 

Gerçekleşen yeni görev değişikliklerine göre; Conrad İstanbul Bosphorus ve Hilton İstanbul Bosphorus otellerinin İş Geliştirme Direktörü Ferah Yağan’ın görev alanı genişletildi. Yağan, Şubat 2021 itibariyle Susona Bodrum, LXR Hotels & Resort, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin de İş Geliştirme Direktörü olarak atandı.

2020 yılından bu yana Conrad İstanbul Bosphorus ve Hilton İstanbul Bosphorus otellerinde Pazarlama ve İletişim Müdürü görevini üstelenen Merve Seçkin, 2021 yılının Mart ayı itibariyle Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü’ne terfi etti. 2019 yılından bu yana Hilton İstanbul Bosphorus’un Gelirler Direktörü görevini üstlenen Çiğdem Yıldırım ise, 2021 Mart ayı itibariyle Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin Gelirler Direktörlüğüne getirildi.

Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul Bosphorus, Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista İş Geliştirme Direktörü Ferah Yağan kimdir?
Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Ferah Yağan, University of London’da Satış ve Pazarlama üzerine eğitim aldı. 2007 yılında Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinin satış departmanında başladığı kariyerine, Hilton Kayseri ve ardından Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul Bosphorus ve Hilton ParkSA cluster otellerinde farklı satış rollerinde devam etti. Uzun yıllar Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul Bosphorus ve Hilton ParkSA’nın diplomatik ilişkiler ve satış bölümünde başarılı işlere imza attı. 2018 Ekim itibariyle Conrad İstanbul Bosphorus ve Hilton İstanbul Bosphorus’un İş Geliştirme Müdürlüğü görevini üstlendi. 2019 Ağustos itibariyle de aynı iki otelin İş Geliştirme Direktörü oldu. Ferah Yağan, Şubat 2021 itibariyle Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin İş Geliştirme Direktörlüğü görevini üstleniyor. London School of Economic and Political Science’ta Halka İlişkiler ve Reklamcılık üzerine sertifikası bulunan Yağan’ın ilgi alanları arasında astroloji ve aromaterapi yer alıyor. Deneme türünde yazılar kaleme alıyor. 

Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul Bosphorus, Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista Pazarlama ve İletişim Direktörü Merve Seçkin kimdir?
İstanbul Üniversitesi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu olan Merve Seçkin, yüksek lisans eğitimine aynı üniversitenin Halka İlişkiler ve Tanıtım bölümünde devam ediyor. 2013 yılında Hilton ailesine katılan Seçkin, Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezi’nin açılış ekibinde yer aldı. 2016 senesinde aynı otelin Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine atandı. Dört yıl boyunca Hilton İstanbul Bomonti otelde başarılı işlere imza attı. 2020 senesinde Conrad İstanbul Bosphorus ve Hilton İstanbul Bosphorus otellerinin Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı yılın Haziran ayında, Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin açılışlarında görev aldı. 2021 Mart ayı itibariyle de Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine atandı. Merve Seçkin, gastronomi ile yakından ilgileniyor; resim ve heykelle uğraşıyor. 

Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul Bosphorus, Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista Gelirler Direktörü Çiğdem Yıldırım kimdir?

2004 yılında Bilkent Üniversitesi’nden mezun olan Çiğdem Yıldırım, Hilton ailesine 2005 yılında Hilton İstanbul Bosphorus’un Ön Büro Departmanı’nda görev alarak katıldı. 2010 yılında ise Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus ve Hilton ParkSA İstanbul otellerinin rezervasyon şefi olarak görev yapmaya başladı. Ardından aynı otellerde İş Analisti olarak görev aldı. 2014’te Hilton ParkSA İstanbul, Hilton Kayseri ve DoubleTree by Hilton Malatya otellerinin Gelirler Müdürlüğünü yaptı. 2015’te Hilton İstanbul Bosphorus’un Gelirler Müdürü oldu. 2019 Ağustos aynı otelin Gelirler Direktörü oldu. 2021 Mart ayı itibariyle de Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin Gelirler Direktörlüğüne getirildi. 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21