• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Aşkınızın Dilinden En İyi Elite World Anlar

Aşkınızın Dilinden En İyi Elite World Anlar
Sevgilinizle Elite World şeflerinin özel “Sevgililer Günü Menüsü”yle aşk şarkınız eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz gibi, sevgilinize fotoğrafınızla hazırlanan pastayla sürpriz yapabilirsiniz
TURİZMİN SESİ

Elite World Otelleri Taksim’deki Elite World İstanbul Otel, Florya’daki Elite World Business Otel ve Van’daki Elite World Van Otel’de, aşkı dolu dolu yaşayabileceğiniz ve sürprizlerle sevgilinize unutulmaz bir Sevgiler Günü yaşatabileceğiniz bir program hazırladı. Sevgilinizle Elite World şeflerinin özel “Sevgililer Günü Menüsü”yle aşk şarkınız eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz gibi, sevgilinize fotoğrafınızla hazırlanan pastayla sürpriz yapabilirsiniz. Dilerseniz Elite World İstanbul Otel’deki Lobi Bar’da size özel hazırlanan “Aşk Çayı”nı yudumlayabilir, dilerseniz L’oliva’da kendinizi aşk şarkılarınının romantizmine bırakabilirsiniz.
 
elite-world-otelleri,elite-world-istanbul-otel,elite-world-business-otel,elite-world-van-otel,3.jpg
 
Elite World İstanbul Hotel bünyesindeki The Brasserie Restoran’da, “Sevgililer Günü Yemeği”nde romantik parçalardan oluşan canlı müzik eşliğinde Executive Chef Mithat Yalçınkaya tarafından hazırlanan “Sevgililer Günü Menüsü” sunuluyor. “Sevgililer Günü Menüsü”nde “İlk Tebessümle Başlayan” başlangıç yiyeceklerini tadımladıktan sonra, ara sıcak lezzetlerinden oluşan “Ilık Fısıltılarla Artan” ve “Sevgi Bağlarıyla Güçlenen” seçeneklerinden tercih edebileceksiniz. “Çılgın Tutkularla Bağlanan” ana yemekten sonra, “Yanan Kalplerle Tutuşan” tatlı seçeneği damak zevkinize hitap edecek. “Aşkın Kadehinde Son Bulan” gecede, bütün yerli içkilerin limitsiz sunulacağı bu özel menü kişi başı 169 TL.
 
The Brasserie Restoran’da “Sevgililer Günü Menüsü”nün yanı sıra, aşkınızın şarkısı masanızda size özel trio eşliğinde çalınırken, Elite World İstanbul Otel’e sevgilinizle çekilmiş bir fotoğrafınızı göndererek sevgilinize “Size Özel” pasta ile sürpriz yapabileceksiniz.
 
elite-world-otelleri,elite-world-istanbul-otel,elite-world-business-otel,elite-world-van-otel,6.jpg
 
Elite World İstanbul Otel’de aşkınızı yudumlayın
Sevgililer Günü’nde sevgilinizle veya eşinizle sıcacık “Aşk Çayı” eşliğinde sohbet etmeye ne dersiniz? Elite World şefleri tarafından Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanacak “Aşk Çayı”, Elite World İstanbul Otel bünyesindeki Lobi Bar’da lezzet tutkunları için sunulacak. 
Çilek, kudret narı gibi özel malzemelerle harmanlanarak tılsımlı bir afrodizyak karışım halinde sıcak olarak servis edilecek olan “Aşk Çayı”, sevgilisi veya eşiyle Sevgililer Günü’nde sakin bir ortamda sohbet etmek isteyenler için ideal bir seçenek olacak. Elite World İstanbul Otel bünyesindeki Lobi Bar’da 14 Şubat tarihinde satın alınabilecek “Aşk Çayı”nın fiyatı 10 TL.
 
elite-world-otelleri,elite-world-istanbul-otel,elite-world-business-otel,elite-world-van-otel2.jpg
 
Van’da Aşk Menüsü
Elite World Van Otel’de şehir manzarasını izleyebileceğiniz Tepe Ocakbaşı Restoran’da Sevgililer Günü’ne özel aşk menüsünü tercih edebilirsiniz. Zengin Sevgililer Günü menüsünde başlangıç ve ara sıcakların yanı sıra, Hürrem Sultan Salatası, ana menüde keşkek yatağında kuzu fileto ve tatlı olarak da altın yapraklı kızarmış dondurma yer alıyor. Sevgililer Günü’nü kutlarken aşk tazeleyebileceğiniz bu güzel menünün fiyatı ......
 
Sevgililer Günü’ne İtalyan Dokunuşu
Florya’daki Elite World Business Otel bünyesindeki L’oliva Italian&Mediterranean Cuisine’deki “Sevgililer Günü Yemeği”nde, romantik parçalardan oluşan canlı müzik eşliğinde “Sevgililer Günü Menüsü” sunuluyor. 
 
Sevgililer Günü menüsünün yanı sıra, 2 kişi limitsiz içkinin de yer aldığı bu özel paket 240 TL. Ayrıca Sevgililer Günü jesti olarak da her masa için canlı çiçek hediyesi bulunuyor.
 
Rezervasyon bilgileri ve detaylı bilgi için www.eliteworldhotels.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21