• BIST 10003.88
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

ANADOLU KÜLTÜRÜNE IŞIK TUTUYOR

ANADOLU KÜLTÜRÜNE IŞIK TUTUYOR
Yolculuk, Anadolu kültürüne, tarihine, doğasına ve zanaatlarına olan katkılarıyla, gezginlere ışık tutmaya devam ediyor. Çanakkale, Kuşadası, Sakız Adası, Go, Çoruh’tan Macahel’e Fotoğraf Yolculuğu ve daha pek çok konu, Yolculuk'un eylül sayısında sizi be

TURİZMİN SESİ


Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. bünyesinde yayınlanan Yolculuk, Anadolu kültürüne, tarihine, doğasına ve zanaatlarına olan katkılarıyla, gezginlere ışık tutmaya devam ediyor. Çanakkale, Kuşadası, Sakız Adası, Go, Çoruh’tan Macahel’e Fotoğraf Yolculuğu ve daha pek çok konu, Yolculuk'un eylül sayısında sizi bekliyor

Türkiye Defteri: Bir Yanı Marmara, Bir Yanı Ege-Çanakkale
Adı seramikle anılan, Truva ile tarihe, Aynalı Çarşı ile türkülere yazılmış, Bozcaada, Gökçeada, Saros ile soğuk ve berrak denizlere komşu, antik kentleriyle ilgi odağı, Kaz Dağı ile bölgenin oksijen kaynağı, Gelibolu ile cumhuriyet tarihimizde önemli bir sayfaya sahip Çanakkale’yi tek bir özelliğiyle anmak mümkün değil.
Link: bit.ly/Sam89F

Yol Üstü: Deniz, Kum ve Güneş-Kuşadası
Deniz, kum ve güneş üçlüsünün peşine düşenlerin vardığı yerlerden biri Kuşadası. Çok yıldızlı otelleri, plajları, hareketli çarşısı, cruise gemileri için yapılmış limanı, uzun süren sezonu ve renkli gece hayatıyla tatilcilerin gözdesi.
Link: bit.ly/QRpBIK  

Uzak Menzil: Ege’nin Eşsiz Kokusu-Sakız Adası
Çeşme’den sadece bir saatlik bir deniz yolculuğu ile ulaşılabilen Sakız Adası, Ege Denizi’ndeki en büyük beşinci Yunan adası. Pyrgi, Mesta ve Olympi gibi köylerin bulunduğu ve Mastichohoria adı verilen güneydeki bölge, dünyanın en iyi sakızının üretildiği ve işlendiği yer.
Link: bit.ly/QRpPj0

Etkinlik: Karlı Zirvelerden Engin Ormanlara Çoruh’tan Macahel’e Fotoğraf Yolculuğu
Çoruh Nehri’nin beslediği eşsiz topraklara; engin dorukların serinliğinde, insanların cömertliği, doğanın görkemi, yaylaların özgürlüğünde ölümsüzleşen kareler, dillenen hikâyelerle adım atıyoruz. Bu yolculukta bizi karlı zirveler, yemyeşil ormanlar, görkemli kiliseler, zorlu yollar ve buzul gölleri bekliyor.
Link: bit.ly/T60eni

Özgün Konu: Ömürlük Strateji Oyunu-Go
İki kişilik bir strateji oyunu olan go, 4 bin yıllık geçmişiyle satranca meydan okuyor. Ustalaşması bir ömür boyu süren bu oyunda, matematiksel zeka, iç disiplin ve konsantrasyon oyuna hakim. Mutlak bir galibin olmadığı go’da hırsa ve aceleci hamlelere yer yok.
Link: bit.ly/Qcq8TH

Mola: Çıkmaz Sokakta Huzur Bulmak-Daidalos Butik Otel
Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Taylıeli Köyü’nde açılan Daidalos Butik Otel, iki ortağın çıkmaz bir sokağa tüm paralarını yatırmalarıyla kurulmuş. Sanatçıların, aydınların ikinci evi hâline gelen otel, Kaz Dağı’nın eteğinde, Edremit Körfezi’nin yanı başında iki yıldır misafirlerine hizmet veriyor.
Link: bit.ly/OMpgFz

Ayrıca Feyza Hepçilingirler, Mehmet Ali Kılıçbay gibi yazarlarımız keyifli konulara yer verirken; “Endemik Bitkiler”, “Sine Yorum”, “Sayfalarda Yolculuk”, “Astroloji”, "Sağlık Koçu", “Fotoğraf Teknikleri” gibi sayfalarda da uzman yazarlarımız, alanlarıyla ilgili bilgiler paylaşıyor.

Aktüel konulara dair haberlere yer verdiğimiz “Güncel” ve “Doğadan Kültüre” sayfalarının yanında Yolculuk’ta pek çok tanıtım sayfası da yer alıyor; birbirinden farklı blog’ları tanıtan “Blog Arkası”, ilginç tasarımlara yer veren “Yaratıcı Fikirler”, yeni çıkan film DVD’lerinin ve müzik albümlerinin tanıtıldığı “Vitrindekiler”, gezilerimizin kamera arkasından karelerin yer aldığı “Objektif”, sıra dışı sitelere yer verdiğimiz “İnternet Gezgini” ve fazlası Yolculuk’ta sizi bekliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21