• BIST 8828.7
  • Altın 2229.822
  • Dolar 32.2881
  • Euro 35.2045
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

YILIN SON GÜZEL KAÇAMAĞI

YILIN SON GÜZEL KAÇAMAĞI
Doğaya duyduğu saygı ve spor ile kendini besleyen Gloria Golf Resort; özel yeni yıl konsepti ile yılın son güzel kaçamağına ev sahipliği yapıyor

TURİZMİN SESİ


Yılbaşı gecesini de kapsayan 5 gün konaklamalı bu kaçamakta;  yetişkinler villalarında kendilerini özel hissederken, çocuklar da geliştirici oyun alanlarında öğrenerek, keyifle vakit geçiriyor. Yeni yılın olmazsa olmazları yılbaşı ağacı, süsler, konfetiler, yeni yıl yemeği, trio performansları, çocuk programları ve bebek bakıcılığı hizmetleri ile tüm ihtiyaçlara kaliteli çözümler sunan Gloria Golf Resort; yeni yıl programını özenle hazırladı. 30 Aralık’ta Lobby Bar’da Serenty Band ile başlayan 5 günlük kaçamak, 31 Aralık’ta otelin 4 farklı mekanında yapılacak olan yılbaşı seramonileri ile devam edecek. Oasis Bar’da klasik ve akustik trio performansları sergilenirken; L’ancora, Harem ve Pescado A La Carte restoranlarında flashmob etkinliklerle 2020’ye veda edilecek.  Çocuklu aileler için hazırlanan çocuk kulübü ise interaktif oyunlar, mini disko, palyaço, Noel Baba ve sihirbaz gösterileri ile çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak. 

Ultra Lüks Villada Ultra Lüks Yılbaşı Kaçamağı

Yeni yıl için bir de özel “Glorıous Villa Paketi” oluşturan, Owner ve Executive villalarında konsept geliştiren Gloria Golf Resort; ultra lüks paketini misafirlerin kendilerini ultra özel hissetmeleri için tasarladı. Otel, Owner Villa seçiminde misafirlerine 190 m2’lik bir alan içinde, 6 yetişkin ve 2 çocuğun konforunu düşünerek özel bir yaşam alanı oluşturuyor. Owner Villa’da bahçe, nehir manzaralı oda, oturma odası, 3 yatak odası, 2 banyo, 3 wc ve 4 televizyon sunuluyor. Executive Villa seçiminde ise 80 m2’ lik alan içinde 2 yatak odası, 2 banyo, 2 wc, 2 tv ve oturma odası bulunuyor.  Misafirlerin özel kaçamağı havalimanından otele transferi ile başlıyor, villalarında kendilerine özel yılbaşı ağacı, süsler ve konfetiler bulunuyor. Yeni yıl yemeğini yalnızca ailesiyle yemek isteyen misafirler için villaya özel aşçı ve garson hizmeti sunuluyor. Yeni yıl için villaya içecek servisi hizmeti de sunan otelde, yılın ilk kahvaltısı da yine villaya geliyor. Paketten yararlanan tüm misafirler ücretsiz golf dersi alıyor ve kutu oyunları ile yeni yılın tüm ritüellerini yerine getiriyorlar.

Türkiye’nin En Renkli Çocuk Kulübü Gogi Kids Club!

Gloria Golf Resort, yeni yılda çocukları da unutmadı. 31 Aralık günü saat 10:00-16:00 arası hizmet veren çocuk kulübünde minik misafirler keyifli anlar yaşıyor. 4 yaş altı çocukların ebeveynleri ile katılabildikleri kulüpte çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor. Akşamüzeri 4’te küçük bir ara veren kulüp akşam 18:30-21:00 arası akşam yemeği ile devam ediyor. Serbest oyunlar, sinema, çiz-bul gibi gelişime dayalı oyunlar, mini disko, mini gösteri, müzikli yarışmalar, Noel Baba gibi keyifli aktiviteler ile son buluyor. Ayrıca kendilerine kısa da olsa vakit ayırmak isteyen ebeveynler saat 18:30 – 00:30 saatleri arasında ekstra olarak bebek bakıcılığı ve uyku odası hizmetlerinden yararlanabiliyor. 

Yeni Yıl Etkinlikleri Sosyal Mesafe ve Sağlık Tedbirlerine Göre Yapılıyor

Pandeminin gölgesinde geçirilen 2020 boyunca evlerde kalınmaya özen gösterilse de hemen herkes bu yıla artık veda etmek ve özlediği düzene geri dönmek istiyor. Yetişkinler yılbaşı kaçamağı ile yeni yıla dinlenerek girmek ve özellikle çocuklu aileler çocukları ile kaliteli vakit geçirmek istiyor. Güvenli Turizm Sertifikasına sahip olan Gloria Golf Resort; içinde bulundurduğu olanaklar ile her yaştan kişiye uygun güvenli yaşam alanları sunuyor. Otelde çalışan personeller çalışma belgeleri ile iş hayatlarına yasakların olduğu dönemler dahil tüm koşullarda devam ediyor. Kısıtlamaların geldiği dönemlerde kamuya açık alanlara çıkmak yasak olsa da; kendi içinde bir yaşam merkezi olan Gloria Golf Resort açık ve kapalı alanlarıyla tüm ihtiyaçlar için çözümler sağlayarak aranılan huzuru içeride misafirlerine sunuyor. 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21