• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

YILBAŞINI FARKLI MEKANDA YAŞAYIN

YILBAŞINI FARKLI MEKANDA YAŞAYIN
Yılbaşı gecesi gibi özel bir geceyi farklı bir mekanda yaşayın, tatilin keyfini Cornelia Diamon'da çıkarın

TURİZMİN SESİ


Cornelia Dimond Golf Resort&Spa'da muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek, canlı müzik ve eğlenceli şovlarla 2009'a girmek ister misiniz? Farlı bir yılbaşı tatili mi arıyorsunuz? Lüx'ten, kaliteden ve konfordan mı hoşlanıyorsunuz? Yılbaşı gecesi için dopdolu bir program hazırlayan Cornelia Dimond Golf Resort&Spa'da 'Diamond Bir Gece' sizi bekliyor. !

Yeni yılı farklı lezzetleri tadarak mı geçirmek istersiniz? Cornelia Diamond; 8 A La Carte restoranı ile her gece değişik lezzetleri tattırmak amacıyla sizi bekliyor. Özel konseptler içerisinde farklı ülke tatlarını misafirlerinin damak zevkine sunan Cornelia Diamond Golf Resort &Spa; Sapore (Akdeniz Mutfağı), Lochanta (Osmanlı), Sumach(Ocakbaşı-Kebab), Tai Pen ( Uzakdoğu), Forest Pub( Latin-Kuzey Amerika), Fısh&Love(Deniz Ürünleri), Buble Vıp Restoranlarıyla dünya ülkelerine adeta bir lezzet yolculuğu düzenliyor. Enfes yemekler, ülke lezzet duraklarıyla, ayrıcalıklı Cornelia Diamond farkıyla misafirlere servis ediliyor. Yılbaşı tatilinde Cornelia'da farklı lezzet duraklarında midenizi bayram ettirin.

Gecelerinizi A La Carte Restourantlar'da renklendirirken gündüzleri ise Cornelia Diamond'ın en iddialı olduğu yerlerden biri olan Crassula Spa'nın büyülü atmosferi içinde bu özel geceye hazırlanabilirsiniz. 5 bin m2 alan üzerine kurulan Crassula SPA, “EN” kavramını yeni baştan düşündürmek üzere hazırlandı. 100'den fazla masajı içerisinde barındıran Crassula SPA; 24 ayar altın masajından, şarap banyolarına, aromatik masajlara, holistik terapilere kadar zengin alternatifler sunuyor. Hotel'i ayıran en önemli özelliklerden biri olan ayrıcalıklar sunma, Crassula SPA için de geçerli kılınmış. Zen felsefesi mimariye yansırken, luxe ise elbette unutulmamış.

Yılbaşı tatilinde eğlencenin yanı sıra spor yapıp rahatlamak istiyorsanız Türkiye'nin en iddialı golf sahasına sahip olan Cornelia Colf Club Nick Faldo sahasında golf oynayabilir ya da DLGA (David Ledbetter Golf Academy)'de uzman hocalar tarafından verilen derslere katılarak golf sporunu öğrenebilirsiniz. Antalya Belek'te 1450 dönüm üzerine kurulan Cornelia Golf Sahası dünyaca ünlü oyuncu Nick Faldo'nun imzasını taşıyor. Faldo'nun mimarlığını yaptığı saha; 27 çukurlu, uluslararası bir golf sahası olma özelliği ile beğeni topluyor.

Standart odalardan sıkıldıysanız ve kalabalık bir aileniz varsa Cornelia Diamond'un, Diamond Suit'leri tam size göre. Yeni yıla farklı bir ortamda girmek isteyenlerdenseniz; 4+1 kişilik olarak tasarlanmış dublex olan Diamond Suit'lerin giriş katında; jakuzili özel havuz, oturma odası ve yemek odası bulunurken, ikinci katında ise 1 french bed yatak odası, 1 twin bed yatak odası ile biri küvetli, diğeri ise duşlu iki banyo bulunuyor. İki kat arasında ise hizmetli için bir oda mevcut.

Konfor ve şıklığın enleriyle donatılan; ithal içkiler dahil zengin özel barı, balkonu ve terastan havuz direk bağlantı imkanı sunan Diamond suit'ler, EN fonksiyonel oda ayrıcalığını da misafirlerine hissettiriyor. Tamamı deniz manzaralı standart odaların yanı sıra'Aile Bahçe Odaları, Göl Aile Odalar, Diamond Suit'ler, Golf Suitler, Blue Suitler, Presidental Suit, Göl Villaları, Göl Evleri farklılık arayanlar için farklı özellikleriyle alternatifler yaratıyor. Beklentilerinizin ötesinde bir yılbaşı tatili için Cornelia Diamond sizi muhteşem atmosferine davet ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21