• BIST 10491.97
  • Altın 2415.648
  • Dolar 32.5521
  • Euro 34.9327
  • İzmir 38 °C
  • İstanbul 33 °C
  • Antalya 31 °C
  • Ankara 33 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 

Yenilikçi Buzdolabı Seçimi Nasıl Yapılır?

Yenilikçi Buzdolabı Seçimi Nasıl Yapılır?
Hayat standartları açısından teknolojinin büyük farkları olabiliyor

TURİZMİN SESİ


Günlük birçok alanda teknolojiden önemli faydalar sağlanabiliyor. Gelişen özelliklerin yanında gün geçtikçe yenileri eklenebiliyor. Makinelerin özellikleri sayı olarak da artıyor. Bunun sonuçlarında biri de ürün seçeneklerinde ortaya çıkıyor. Modeller arasında karşılaştırma yaparken daha detaylı bir karşılaştırma gerekli oluyor. Bu durum buzdolabı modelleri arasında karşılaştırma yaparken de önemli. Özellikle akıllı teknolojiler, ürün incelemeleri açısından daha da yakından bir karşılaştırmayı gerektiriyor. Tabii ki de birçok insan buzdolabının nasıl yapıldığını veya elektronik sistemlerin nasıl işlediğini bilmiyor. Haliyle yenilikçi buzdolabı modellerinin tercihinde öne çıkan özelliklere bakmak gerekiyor. Amaca yönelik özelliklere odaklanarak daha keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz. Fakat ilerici ve akıllı teknolojilerde yeniliklere açık olmak da faydalı olabilir. Bugün ilginizi çekmeyen bir teknoloji yarın kullanışlı gelebilir.

Akıllı Teknolojiler

İlerici özelliklerden bahsedip de akıllı teknolojilerden bahsetmemek olmaz. Birçok farklı makinede akıllı teknolojilerin artılarını görebilirsiniz. Özellikle otomasyon ve kişiselleştirme konusunda büyük fayda sunabilirler. Birçok ince hesabı kendi başlarına yapabilen cihazlar bulunabilir. Kişiselleştirilmiş bir deneyim için kullanışlı özellikler sunan akıllı buzdolapları da var. Yeri geldiğinde kontrol ve gözetleme açısından da akıllı buzdolapları yardımcı olabilir. Mesela buzdolabının içerisini uzaktan görüntüleyerek pratik adımlar atabilirsiniz. Akıllı buzdolapları gelişen bir sektör olup, yeni bir model satın almadan önce incelemek isteyebilirsiniz. Yenilikçi ve kaliteli modeller fiyatları için Profilo buzdolabı fiyatları arasında bir karşılaştırma işinizi görebilir.

 

İlerici Buzdolabı Özellikleri

Akıllı teknolojilerin yanında çeşitli ilerici teknolojiler de buzdolapları arasında önemli farklar yaratabilir. Özellikle mutfak deneyimini önemli derecede etkileyebilecek özellikler bulabilirsiniz. Bazı özellikler artık klasikleşmiş olsa da faydaları unutulmamalıdır. Yeni özellikler de çeşitli avantajlar sunabilir.

 

Akıllı Soğutma

Akıllı teknolojiler ile geliştirilmiş buzdolabı modelleri çok kullanışlı olabilir. Akıllı soğutma sistemine sahip modeller gıdaların muhafazası açısından büyük artılar sunabilir. Bu tür sistemlerde soğutma daha aktif ve dinamik bir şekilde yapılır. Gıdaların ihtiyacı ve buzdolabının soğukluğuna göre dinamik bir soğutma sunulur. İlerici modellerde bu özellik bulunabilir. Gelişmiş buzdolabı modelleri ile ilgileniyorsanız Grundig buzdolabı fiyatları arasında bütçe dostu seçenekler bulunabilir.

Ses Yalıtımı

Buzdolabının özellikleri sadece elektronik sistemin performansı ve akıllı olması ile alakalı değil. Bunların yanında daha fiziksel özellikler de ön plana çıkabilir. Mesela bir buzdolabının ne kadar gürültü yaptığı önemli olabilir. Özellikle mutfakta çok vakit geçiriyorsanız veya buzdolabını başka yerlerde kullanıyorsanız bu durum daha da önemlidir. Buzdolaplarını gürültü üzerinde karşılaştırmak uzun vadeli deneyimler için mantıklı olabilir. Genellikle desibel cinsinden veriler yazılır. Modelleri ve ses yüksekliklerini desibel seviyeleri üzerinden karşılaştırabilirsiniz. Başka ses seviyeleri ile bu rakam üzerinden karşılaştırmak kolay olabilir.

Akıllı Bağlantı

Buzdolabı kullanımında önemli olabilecek bir diğer özellik de, farklı akıllı cihazlarla bir arada kullanılabilme. Akıllı bağlantı teknolojileri ile bu durum mümkün. Bilgisayar, telefon ve televizyon gibi cihazlar birbirleriyle bağlanıp yüksek özellikle aktif edilebilir. Benzer bir durum buzdolapları için de kullanışlı olabilir. Bu konuda ilerici modeller bulabilirsiniz.

● Enerji Tasarruf  Modu

Buzdolapları önemli derecede enerji tüketebilirler. Özellikle büyük hacimli modellerde enerji tüketimi daha da artabilir. Bu sebepten dolayı ekonomik seçenekler bulmak istemeniz gayet makul. Buzdolabı modelleri arasında bir karşılaştırma yaparken enerji sınıfına bakmak, uzun vadeli tasarruflar için kritiktir. Ancak tasarruf yapabilecek tek kısım bununla sınırlı değildir. Enerji tasarrufu moduna sahip olan akıllı buzdolapları daha verimli bir enerji tüketimi sağlayabilir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21