• BIST 9096.77
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

YENİ BİR DÜNYAYA DAVET

YENİ BİR DÜNYAYA DAVET
Antalya'nın en gözde tatil beldesi, Belek'te yer alan Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, yaz aylarında da lüks bir tatil keyfi yaşamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor

TURİZMİN SESİ


Crassula Spa Merkezi'nin büyüsüne kapılıp, dingin ve doğal ritimde, uyumlu ve sağlıklı bir yaşamı düşleyemeye hazır mısınız? DOĞAL güzellikler içindeki konforlu ortamı ile turizm cenneti haline gelen Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, yeniliklere doymuyor. Cornelia Diamond bünyesinde bulunan Crassula Spa Merkezi'nde, Wellness hizmetleriyle beden ve ruh yenilenmesi amaçlanıyor. Zen felsefesi detaylarıyla dekore edilen ve 100'ün üzerindeki masaj tekniğiyle donatılan Crassula Spa, kısa süreliğine de olsa size hayatınızın başrolünü teklif ediyor.

Crassula Spa, farklı bakım ve terapileri, masaj teknikleri ile yaz aylarında hem dinlenme hem de huzur dolu bir tatil için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Çevre dostu istiridyelerle kendinizi şımartın!
Cornelia Diamond Crassula Spa, dünyanın en etkili masaj aracı haline gelen “Lava Shell İstiridye Masajı”nı da yenilikleri arasında misafirlerine sunuyor. İçi doğal mineraller, yosun, magnezyum ile zenginleştirilen istiridyeler, bir saatten daha fazla süre ile sıcak masajın eşsiz deneyimini yaşatıyor.

İstiridyelerin doğal olarak ısıtılmasıyla kabuk yüzeyinde bulunan kalsiyum iyonlarının cilde nüfuz etmesi sağlanıyor. Kalsiyum sayesinde cildinizin kendini yenilediğini hissedebiliyorsunuz. İstiridyeler, doğal mineraller, deniz yosunu ve magnezyum gibi doğal bileşenler ile zenginleştirilerek uygulanan Lava Shell İstiridye Masajı, cildin kendini yenileyerek daha sıkı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Son derece kolay ve çok yönlü bir masaj tekniği olan Lava Shell, içeriğindeki doğal mineraller ve kalsiyum sayesinde bütün vücut için ideal bir bakım ve rahatlama sağlıyor.

Uzman ekip eşliğinde, doğal sıcaklığın şifa gücü ile tanışmak isterseniz LavaShell masaj terapisi tam size göre.

Origanic masaj tekniğiyle kırışıklıklarınıza veda zamanı!
Cornelia Diamond Crassula Spa Merkezi, misafirlerinin sadece tatil ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, yepyeni bakım ve masaj teknikleriyle yenilenmelerini de sağlıyor. Crassula Spa bünyesine eklenen yeni masaj tekniklerinden bir tanesi de: Origanic Masaj. İçeriğini ağırlıklı olarak yaban gülü yağının oluşturduğu Klapp Ürün Serisi ile uygulanan Origanic Masaj, bakım trendleri ve güzellik standartlarını doğal yaşamla birleştiriyor.

Origanic masaj uygulamasında kullanılan Klapp Ürün Serisi'nin en önemli özelliği, kozmetik ürünlerin içerdiği ve raf ömrünü uzatmak için kullanılan kanserojen madde Paraben içermemesi. Tamamen doğal ve dermatolojik özellikler içeren bu seri ile Crassula Spa Merkezi, sizi kendinizi özel hissettirecek her türlü imkanı sunuyor.

Modern bir atmosfere sahip Cornelia Diamond Crassula Spa Merkezi'nde her biri güzellik iksiri olarak hazırlanan ürünlerle Origanic Masajın size hissettirdiklerine inanamayacaksınız. Yaşlanma sürecini yavaşlatan Argan Yağı, dokulardaki hücre yenilenmesini sağlayan Çin Tarçını Özü, kırışıklıkların azalmasını sağlayan Spilanthes Acmella Çiçeği Özü, cildin bütün vitamin ihtiyacını karşılayan Liftonin, cildin nem tutma kapasitesini artıran Aquarich ve göz çevresi bölgesini sıkılaştıran Eyeliss uygulamaları ile Crassula Spa'da yaşayacağınız deneyimler unutulmaz bir tatil vaat ediyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21