• BIST 9129.9
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’de etkinlik ve toplantı alanlarını çeşitlendiriyor

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’de etkinlik ve toplantı alanlarını çeşitlendiriyor
Wyndham Hotels & Resorts, 90’a yakın ülkede yaklaşık 9 bin 300 oteliyle, hangi amaçla seyahat ediyor olursa olsun her ziyaretçinin talebine cevap verecek bir otel seçeneği sunuyor

TURİZMİN SESİ


Türkiye’deki 81 oteliyle ülkedeki en büyük uluslararası otel grubu olan Wyndham Hotels & Resorts, turistik amaçlı ziyaretler kadar iş seyahatlerinin de ihtiyaçlarını karşılayan geniş bir portföye sahip. Şirket, büyük etkinlikler, iş seyahatleri ve konferans düzenlemeyi planlayanlara, Türkiye’de ve dünyada doğru oteli bulabilmeleri için çok çeşitli seçenekleriyle yardımcı oluyor. Wyndham Hotels & Resorts markaları altında Türkiye’de yakın zamanda açılan ve önde gelen, geniş konaklama seçenekleri kadar toplantı ve etkinlikler açısından sunduğu imkanlarla da göze çarpan bazı oteller aşağıda sıralanıyor:

LA QUİNTA BY WYNDHAM İSTANBUL GÜNEŞLİ

Türkiye ve Avrupa’daki ilk La Quinta markalı otel olan La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli, 2019’un Aralık ayının sonunda açıldı. Bin 538 metrekarelik bir etkinlik alanına sahip olan otelde, bir balo salonu ve konferanslar için 650, yemekli davetler için 550 konuğun ağırlanabildiği dokuz toplantı salonu yer alıyor. CNR Expo Center, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ve İstanbul Havalimanı’na yakın bir mesafede bulunan La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli, markanın etkinlik ve toplantılara getirdiği taze yaklaşımla kolay ulaşım imkanını bir arada sunuyor.

RAMADA ENCORE BY WYNDHAM İSTANBUL BASIN EXPRESS

TEM otoyolu üzerinde, Mall of Istanbul’un karşısında bulunan Ramada Encore by Wyndham İstanbul Basın Express’e, İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo Center ve İSTOÇ gibi kentin belli başlı iş ve fuar alanlarından araçla sadece birkaç dakikada ulaşmak mümkün. Yeni inşa edilen ve 2019 yılının Ağustos ayında açılan bu otel, 500 metrekarelik etkinlik alanında konferanslar için 600, yemekli davetler için ise 400 kişiyi ağırlayabiliyor ve hem iş etkinlikleri, hem de sosyal etkinlikler için esnek kullanım imkanı sunuyor. Uçakla seyahat eden misafirler, İstanbul Havalimanı’na 29 kilometre uzaklıkta bulunan Ramada Encore by Wyndham İstanbul Basın Express’e kolayca ulaşabiliyor.

WYNDHAM GRAND KAYSERİ

2019 yılının başında açılan Wyndham Grand Kayseri, Türkiye’nin beşinci ve İstanbul ve İzmir’deki tesislerin dışındaki ilk Wyndham Grand oteli olma niteliği taşıyor. Anadolu’nun hızla gelişen kenti Kayseri’nin havalimanına yalnızca 6 kilometre mesafede bulunan otel, şehrin belli başlı alışveriş ve iş merkezlerine kolayca ulaşım imkanı sağlıyor. Wyndham Grand Kayseri’nin etkinlik alanları toplamda 2 bin metrekarenin üzerinde bir alana yayılıyor ve otel, tam donanımlı ve esnek kullanım imkanı sunan dokuz toplantı salonuyla, 850 misafirin ağırlanabildiği konferans ve özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

WYNDHAM ÇERKEZKOY

Yeni inşa edilen ve 2019 yılının Haziran ayında açılan Wyndham Çerkezköy, İstanbul merkezine yakınlığı ve İstanbul Havalimanı’na araçla ulaşım imkanıyla, kolayca erişilebilen bir konumda bulunuyor. Otelin toplam bin 400 metrekareye sahip üç şık etkinlik alanı, yemekli davetlerde 400 misafir ağırlayabiliyor. Wyndham Çerkezköy’ün toplantı odaları, yemekli bölümleri ve muazzam güzellikte bahçesini de içeren etkinlik alanları, en son teknolojiyle donatılmış ve yüksek hızlı ücretsiz Wi-Fi imkanı sunuyor.

WYNDHAM GRAND İSTANBUL EUROPE

İstanbul’un tarihi ve yeni merkezlerinin ortasında; CNR Expo Center, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ve İstanbul Havalimanı’na yakın bir mesafede bulunan Wyndham Grand İstanbul Europe, kentin yoğun temposu içinde üst düzey konfor sağlayan, çağdaş bir konaklama merkezi niteliği taşıyor. Otelin, en son teknolojiyle donatılmış 14 toplantı odası da dahil olmak üzere toplam bin 772 metrekareye yayılan etkinlik alanı, büyük konferanslardan düğünlere kadar her türlü etkinlik için ideal bir seçenek oluşturuyor.

WYNDHAM GRAND İSTANBUL LEVENT

Wyndham Grand İstanbul Levent, İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım ağının kalbinin attığı yerdeki konumuyla, şehrin her noktasından kolayca ulaşım imkanı sunuyor. Otelin, üç balo salonu ve bin 200 kişinin ağırlanabildiği 23 toplantı odasını da kapsayan 7 bin 867 metrekarelik etkinlik alanı bulunuyor. Wyndham Grand İstanbul Levent’in bin metrekarelik cam tavanlı fuaye alanı doğrudan güneş ışığı alıyor ve havuz kenarı da bin 250 misafir kapasitesiyle yaz etkinlikleri için ideal bir seçenek oluşturuyor.

WYNDHAM GRAND İSTANBUL KALAMIŞ MARİNA

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina, Anadolu yakasının en seçkin noktalarından birinde, şehrin iki yakasından da kolayca ulaşılabilen bir konumda bulunuyor. Marmara Denizi ve Kalamış Marina’nın harika manzarasına bakan bu şık otelin, toplam 2 bin 300 metrekarenin üzerinde bir alana yayılan ve 850 kişinin ağırlanabildiği esnek kullanımlı toplantı ve konferans alanları bulunuyor. Otelin 14 toplantı odası, özel toplantılardan büyük konferanslara kadar misafirlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenebiliyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21