• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

THE RESİDENCE MODASI İZMİR'DE

THE RESİDENCE MODASI İZMİR'DE
İzmir Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. olarak son yıllarda özellikle işverenlerin tercih ettiği Residence anlayışını İstanbul Gayrettepe ve Mecidiyeköy' den sonra İzmir'e de taşıdı.

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


The Residence Comfort markasıyla açılan Residence evinizi aratmayacak standart üstü teşrifat ile donatıldı. İzmir Turizm Grubu olarak Romanya,İstanbul Bodrum ve İzmirde 3 residence 2 oteli bulunmakta.

Son yıllarda özellikle İstanbul'da konforlu bir yaşam tarzını tercih edenler Residence larda yaşamaya başladı. Artan iş temposu, stres ve en önemlisi zamanla yarışırken nasıl rahat ve keyifli yaşayabilirim? diye sormaya başladı insanlar kendilerine.

30 Yıldır İnşaat sektöründe faaliyet gösteren İzmir Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. yurtiçi ve yurt dışında yaptığı çok katlı iş merkezleri, konutlar ve şehrin stresinden uzak hayata renk katan villalardan sonra İstanbul ve İzmir' de Residence Kültürünü yaşatan ilklerden olmanın mutluluğunu yaşıyor.


The Residence Markasıyla 5 yıldız otel hizmetlerinin üstünde ev konforunu sunduklarını belirten İzmir Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özer YAPAN İstanbul Gayrettepe ve Mecidiyeköy'den sonra üçüncü Residence ı İzmir'de açtıklarını belirtti.

Bir aile şirketi olan İzmir Turizm İnşaat ve Ticaret Grubu yönetim kurulu üyelerinden Levent Yapan; Villa satışları, İstanbul ve İzmir'de bulunan Residence larla ilgileniyor, Gülen Yapan Hashmi ise Romanya da ki Tempo otel, alışveriş merkezi ve İzmir projeleri ile ilgileniyor ve yeni Pazar stratejileri üzerinde çalışıyor.

Tüm bu Projelerin baş mimarı ise Ayşe Yapan. İzmir Kültür park fuar merkezi, alışveriş merkezleri, gece klupleri ve kültürel tarihi yerlere oldukça yakın bir noktada hizmet veren The Residence Comfort' ta günlük, haftalık, ve aylık konaklamalar kabul edilebilmekte.

The Residence comfort 'ta daha kapıdan girmeden sıcak bir gülümseme ile karşılaşıyorsunuz ve Vale park hizmetini alıyorsunuz. Ardından resepsiyon görevlisi o gün içerisinde gelen mesajlarınız, posta ve kargolarınızı iletiyor size…. Akşam yemeği, tiyatro, masaj ve hafta içerisinde yapacağınız seyahat için uçak bileti rezervasyonunuzun yapıldığını bildiriyor…

Dairenize geldiğinizde yorgunluk kahveniz ve meyve çaylarınızın hazır olduğunu, sabah sipariş vermiş olduğunuz market alışverişinizin yapılıp buzdolabına yerleştiğini görüyorsunuz. Kıyafetleriniz yıkanmış ütülenmiş gardrop a yerleştirilmiş…. Eğer kuru temizleme yapılmasını istemediğiniz kıyafetler var ise dairenizde ki çamaşır makinesini kullanabilirsiniz. Deterjan ve Yumuşatıcıyı almanıza gerek yok. Çünkü o bile düşünülmüş. Banyo dolabında deterjan ve yumuşatıcıyı bulabilirsiniz.

Eyvahhhhhh… akşam için yaptırdığınız yemek rezervasyonu unuttunuz. Ama Annenizin o sizin çok sevdiğiniz yemekleri yapıp dolaba koyduğu yemekleri hatırlıyorsanız çıkarıp mikrodalga fırınınızda ısıtıp yiyebilirsiniz.

Dairenizde mutfak ve mutfak ekipmanları bulunmaktadır. Buzdolabında bulunan kola,soda,bira ve su da The Residence Comfort'un ikramı… Bulaşıklar birikti diye üzülmeyin görevli personeller sizin için mutfağınızı pırıl pırıl yapacaktır. Salonunuzda birde LCD ekran televizyon ve DVD var isterseniz DVD nizi takıp film izleyebilirsiniz isterseniz maç keyfini yaşayabilirsiniz.

Yarın ki planlarınız için birde çalışma masanız bulunuyor. Üzerinde tüm isteklerinize cevap verecek materyaller mevcut. Ayrıca wireless bağlantısı da var. Pekiiii yarın kahvaltıda ne almak istersiniz? The Residence Comfort' ta 26 Çeşit kahvaltı var. İstediğinizi kahvaltı kartından işaretleyip saat kaçta kahvaltınızı almak istediğinizi belirterek kapı koluna asmanız yeterli oluyor. Kahvaltınız sabah istediğiniz saatte gazetenizle birlikte dairenize servis ediliyor.

Gelecek misafirleriniz için havalimanından servis imkanı da bulunuyor.

The Residence Comfort taki suit daireler 45 ile 90 m2 arasında bir oda, bir salon ve Amerikan mutfaktan oluşuyor. Tüm daireler Full mobilyalı , modern tasarımlar ile donatılmış. Yatak odası ve salonda telsiz telefon, LCD ekran televizyon, DVD, Digiturk, klima, güvenlik kasası, oturma grubu, çalışma ve yemek masası, mutfak ve mutfak ekipmanları, buzdolabı, çamaşır makinesi, mikrodalga fırın, kattle, ekmek kızartma makinesi, 2 kişilik yemek servisleri, Banyoda tüm buklet malzemeleri ile bornoz, terlik, saç kurutma makinesi ve büyüteçli ayna bulunmakta.

Yaşamdan zevk almasını bilenler için 2 kişi 50 Euro + KDV den başlayan fiyatlarla.The Residence Comfort sizleri rahat ve huzurlu yaşamaya bekliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21