• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

SWİSSOTELDE ÇOK ÖZEL YENİ YIL PARTİSİ

SWİSSOTELDE ÇOK ÖZEL YENİ YIL PARTİSİ
KAPILARINI Mayıs ayında açan dünyaca ünlü oteller zinciri Swissotel Grand Efes, ilk yılbaşı kutlamasında konukları için ayrıcalıklı bir program hazırladı.

TURİZMİN SESİ


SMYRNA Salonu'nda, ENBE Orkestrası, Convention Center Efes Salonu'nda Tan, Equinox'ta Trio, Sky Bar'da DJ Ece Toprak ile zengin bir yılbaşı programı sizi bekliyor

Yılbaşı gecesinin en ayrıcalıklı partileri Swissôtel Grand Efes, İzmir'de!

Bu yılbaşı, çok özel Yeni Yıl Programlarıyla farklı eğlence anlayışlarına 4 ayrı organizasyonla hitap edecek olan Swissotel Grand Efes, Izmir, misafirlerine diledikleri gibi bir yeni yıl geçirme fırsatı sunuyor...


Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası'nın sahne alacağı Grand Efes Kongre Merkezi, Smyrna Salonu'nda, misafirler için unutamayacakları bir Gala programı hazırlandı. Enbe'nin muhteşem performansı eşliğinde özel yeni yıl menüsü ve saat tam 24'te gerçekleşecek şampanya ikramı ile misafirler 2009'a keyifli bir merhaba diyecekler. ENBE organizasyonu için biletlerinizi, kişi başı KDV dahil 249 YTL'ye Swissotel Grand Efes, Izmir'den temin edebilirsiniz.

Şık ve seçkin bir alternatif arayanlar, büyüleyici körfez manzarasına sahip Equinox Restoran'da saat 20.30-23.00 arası Trio'nun eşsiz müziği ve çok seçenekli özel yeni yıl menüsü ile yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapabilecekler. Hemen ardından, otelin hip mekanı Sky Bar'da şampanya ve DJ eşliğinde 2009 için geri sayıp, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek yeni yılı karşılayacaklar. Equinox ve Sky Bar organizasyonu için biletler kişi başı KDV dahil 199 YTL'ye Swissotel Grand Efes, Izmir'den temin edebilirsiniz.

Yılbaşı için daha alaturka bir alternatif düşünenlere Café Swiss'te Fasıl şarkılarının birbirinden güzel melodileri eşliğinde Türk mutfağının en lezzetli örneklerinden oluşan zengin açık büfe geleneksel bir konseptle sunulacak. Cafe Swiss'te Fasıl organizasyonu için biletler kişi başı KDV dahil 159 YTL'ye Swissotel Grand Efes, Izmir'den temin edebilirsiniz.

Swissotel Grand Efes, Izmir çocukları da unutmadı. Yılbaşında, Café Swiss Çocuk Kulübü'nde 3-12 yaş arası çocuklar Noel Baba ile palyaçoların gösterileri, Nintendo Wee, Play Station ve Yüz Boyama aktiviteleri ile en az ebeveynleri kadar eğlenceli bir partiyle yeni yıla merhaba diyecekler. Çocuklar için bu özel organizasyona biletler kişi başı KDV dahil 79 YTL'ye Swissotel Grand Efes, Izmir'den temin edilebilir.

Swissôtel Grand Efes, İzmir'in Yılbaşı Programlarıyla ilgili daha fazla bilgi ve rezervasyon için 0(232) 414 5212'i arayabilirsiniz. Yılbaşı konaklamalarınız için de 0(232) 414 0000'dan Swissôtel'in yılbaşına özel konaklama fiyatlarını sormayı unutmayın.


Swissôtel Hotels & Resorts is a distinctive group of deluxe hotels for today's discerning business and leisure travellers, combining the renowned Swiss touch with a fresh, contemporary and modern design. Each Swissôtel hotel offers personalized service with charm and efficiency. Located in main gateway destinations and city centres, the hotels have convenient access to business and shopping districts, and local attractions. Swissôtel Hotels & Resorts worldwide have won prestigious awards and accolades.

Swissôtel Hotels & Resorts is owned by Fairmont Raffles Hotels International, a leading global hotel company with 90 hotels and resorts worldwide under the Raffles, Fairmont and Swissôtel brands. The company also owns Fairmont and Raffles branded Residences, Estates and luxury private residence club properties.

Swissôtel Hotels & Resorts under development:
Swissôtel Novosibirsk, Russia (Opening 2010), Swissôtel Dresden, Germany (2010)


www.swissotel.com  
Please visit our Private Digital Library at www.leonardo.com/swissotel or get in contact with us for high resolution pictures. For more information, please contact:

Corporate Office
Eva-Maria Panzer
Director Communication
Swissôtel Hotels & Resorts
Tel: +41 44 317 3322
Email: [email protected]  

Germany, Switzerland & Austria
Beatrice Davis
Director Media Relations
Tel: +49 40 890 1707
Email: [email protected]  

Asia Pacific
Carolyn Tay
Director Media Relations
Tel: +65 6431 6957
Email: [email protected]  

USA
Shelby Burgess Quinn
Manager Media Relations
Tel: +1 212 756 3840
Email: [email protected]  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21