• BIST 9129.9
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

SKAL İSTANBUL, YILIN KULÜBÜ'NE ADAY

SKAL İSTANBUL, YILIN KULÜBÜ'NE ADAY
İstanbul SKAL Kulübü'nün Ekim ayı geleneksel yemeği Dedeman Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Skal İstanbul Başkanı Vedat Bayrak, konuşmasına kendilerini bu özel mekanda ağırlayan Dedeman İstanbul'a Skal ailesi adına teşekkürlerini sunarak başladı. Bayrak, “ Bu güzel mekanda olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

İstanbul SKAL Kulubü üyelerinin yüksek katılımla yer aldığı yemekte Başkan Vedat Bayrak Yılın Kulubü olmak için yaptıkları çalışmaları anlattı.


Skal üyelerinin ve turizm camiasının büyük ilgi gösterdiği yemekte birbirinden özel konuklar vardı.

Katılımın yüksek olduğu SKAL aylık yemeğine TÜRSAB'ın Genel Sekreteri Günnur Özalp, ASTA Genel Başkanı Ertuğrul Karaoğlu, Senegal ve Maldivler İstanbul Başkonsolosu Nihat Boytüzün, Geçmiş dönem SKAL Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, SKAL Dünya Onur üyesi Somer Özkök, SKAL Milli Komite Başkan Yardımcısı Deniz Anapa, SKAL Milli Komite Genel Sekreteri Canan İnanç, SKAL Milli Komite Saymanı Faik Alsaç,Otoman İmperial Hotel'in Genel Müdürü Serdar Balta ve İstanbul Vali Yardımcısı Feyzullah Özcan da katıldı.

DEDEMAN AİLESİNE TEŞEKKÜR
Konuşmasının başında Dedeman Ailesi'ne evsahipliğinden ötürü teşekkür eden İstanbul SKAL Klubü Başkan Vedat Bayrak, "Sektör burada bir araya gelmekten ötürü keyif aldı. Her ne kadar büyük bir SKAL grubu şu an Sydney yolunda ise de şu an bu kadar katılımlı bir toplantı bizim için gurur verici" dedi.

HÜLYA ASLANTAŞ SKAL TOASTU YAPTI
Hülya Aslantaş ile birlikte SKAL toastu'nu gerçekleştiren Başkan Vedat Bayrak katılımlarından ötürü herkese teşekkür ederken, Aslantaş ise Sydney'deki ekibe başarılar diledi.

SKAL İstanbul Kulubü'nün Sydney'de yılın kulübü'ne aday olduğunu hatırlatan Hülya Aslantaş şans dileklerini iletti ve ekledi: "Sydney'de bu sene yaklaşık 5 dalda yarışıyoruz. İstanbul SKAL Kulubü'nün 1999'dan sonra ikinci defa yılın kulübüne adaylığı çok güçlü bir şekilde destekleniyor. İnşallah Vedat Başkan bu ödülü alıp gelecek."

İstanbul SKAL Kulübü'nün aday olması için bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Vedat Bayrak bu sene oylamanın biraz daha değiştiğini, % 20 kulüplerin oylarının geçerli olduğunu kalan % 80'inin ise bir kurul tarafından oylanacağını dile getirdi.

Misafirlere, İstanbul SKAL Kulübü'nü tanıtan film de gösterildi. Tanıtım filmiyle ilgili detaylı bilgi veren Başkan Vedat Bayrak, İstanbul'u ve kulübün faaliyetlerini anlatmak için bir sunum hazırladıklarını da dile getirdi.

BU YIL ROMA İLE KARDEŞ KULÜP OLACAĞIZ
Yılın Kulübü için gönderdikleri sunuma dair de detaylı bilgi veren İstanbul SKAL Kulubü Başkanı Vedat Bayrak "Sunumda İstanbul'u anlatmaya çalıştık. Türkiye hariç dünyanın 500 kulübü bununla ilgili oylama yapacak. İstanbul'un kulüp yapısını anlattık. Kulübümüzün üyelerinin kendi içerisindeki mesleki dağılımlarını anlattık. Yılın Kulübü olurken nasıl farklılaşırız diye sorduk. Bu sorunun cevabını sekiz değişik konuda inceledik. Biz kardeş kulüp olmaya ve kardeş kulüplerle büyüme kararı aldık. Çünkü geçtiğimiz yıl Paris'le bu yıl ise Roma ile kardeş kulüp olacağız.

MİLLİ KOMİTEYE HATIRI SAYILIR BAĞIŞ YAPTIK
Çünkü biz Yılın Kulübü seçilme adaylarının önemli kriterlerinden biri olan bağış yapan bir kulübüz. Dolayısıyla Milli Komitemizin Eğitim Vakfı'na hatırı sayılır bir bağış yaptık. Uluslararası ilişkilere önem veren bir kulüp olduğumuzu ifade ettik. 75'inci yıl kutlamalarında Paris'te çok yoğun bir şekilde bulunduk. Bakü ve Eskişehir Kulüpleri'nin kurulmasında öncü bir kulüp olduk. 300'ün üzerinde üyesi olan bir kulübün her sene yüzde 10 büyümesi gerçekten her sene yeni bir kulüp kurmasıyla eş değer."

YAZILI VE ONLİNE MEDYA DESTEĞİ ALDIK
Yazılı ve online medyada bütün bir yıl boyunca yer aldıklarına da dikkat çeken Vedat Bayrak, aylık yemekler, bölgesel sempozyumlar ve eşli gece gibi birçok organizasyonu gerçekleştirdiklerini de hatırlattı.

SKAL İSTANBUL'DAN TURİZMİN SESİ'NE PLAKET
İstanbul SKAL Başkanı Vedat Bayrak www.turizminsesi.com  Sahibi Bora Özgen'i İstanbul Skal kulubü haberlerini geniş bir yelpaze içinde sunduğu ve desteğinden dolayı Plaket ile onurlandırdı .

SKAL MİLLİ KOMİTE ESKİ BAŞKANI MELİKE DOĞRUER'E PLAKET

Skal İstanbul'un bana vermiş olduğu bu plaketle onur duydum hala hatırlanıyor olabilmek sevindirici dedi.

SKAL İSTANBUL KADİR ERİŞ'E PLAKET VERDİ

Geçtiğimiz toplantıda bulunamadım sizlerle birlikteyim ve plaketimi şimdi alma fırsatım oldu onur ve gurur verici Skal Ailesine teşekkür ederim

SKALİTE TOPLANTISI 6 ARALIK'TA GERÇEKLEŞECEK
İstanbul SKAL Başkanı Vedat Bayrak bu yıl Skalite Yarışması'nın 6 Aralık'ta Çırağan Palace'da gerçekleşeceğini açıkladı. Bu toplantı esnasında Roma Kulubü ile kardeş kulüp ilân edileceğini de ifade eden Bayrak bunu bir şölen haline getirmek için Roma ve Paris Kardeş Kulüplerinin yanı sıra 2011 kardeş kulüp adayı Los Angeles'ın üyelerinin de davet edildiğini belirtti.

İSTANBUL SKAL KULÜBÜ'NE YENİ KATILAN ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

İstanbul SKAL Kulübü'ne yeni katılan üyeler önce yemin ettiler sonra  flama ve rozetleri aldı

Eylül ve Ekim ayında doğumgünü olanlar üyeler için pasta kesildi

Doğum günü pastasını  hep birlikte beraberce kestiler

Skal İstanbul Geleneksel öğle yemeğine emeği geçen DEDEMAN İSTANBUL ekibi

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21