• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

SETUR AYRICALIKLARI DEVAM EDİYOR

SETUR AYRICALIKLARI DEVAM EDİYOR
Antalya Belek'te bulunan Ela Quality Resort Hotel'de 17 Ağustos tarihine kadar yapılacak konaklamalar için %25 indirim + 12 taksit ve 11 yaşa kadar 1 çocuk ücretsiz avantajıyla Setur'la erken bayram edecek
TURİZMİN SESİ
Setur, Antalya'nın gözde turizm merkezi Belek'in en saygın otellerinden olan Ela Quality Resort Hotel için Ramazan dönemine özel uyguladığı indirim kampanyasıyla henüz tatil planları yapmayanlara özel fırsatlar sunuyor. Ela Quality Resort Ramazan kampanyasında 17 Ağustos tarihine kadar yapılacak konakalamar için %25 indirim + 12 taksit ile ödeme imkanı ve 11 yaşa kadar bir çocuk ücretsiz konaklama avantajı sunuluyor..

Çocuklara da rüya gibi bir tatil…
Aileleri ile birlikte çocukları da unutmayan ve rüya gibi bir tatil sunmayı amaçlayan Ela Quality Resort Hotel, çocuklar ve gençler için özel olarak hazırlanmış eğlence kompleksi ile aileleri tatilin keyfini çıkarırken çocukların da gönlünce eğlenebileceği eğlence olanakları sunuyor. Everland Q kompleksiyle 01- 17 yaş arası, bebekler, çocuklar ve gençler için özel bir aktivite-eğlence tasarlayan Ela Quality Resort Hotel'de çocuklar kendilerine özel hazırlanan EQ Çocuk Resepsiyonu'nda karşılanıyor, EQ üyesi çocuklar, gün boyu süren etkinliklerde hem eğlenip hem de öğrenmenin tadını çıkarıyor. Uzman eğitmenler tarafından çocuk sağlığı düşünülerek oluşturulmuş etkinlikler ile hem eğlence hem de eğitimi bir arada sunuyor.

Çocukların beslenmesi de ayrıcalıklı…
Ela Quality Resort Hotel'in çocuklar için sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerden biri de özel olarak hazırlanmış Puvi Village by Everland Q'da yine onlar için özenle tasarlanmış Çocuk Restoranı'dır. Ebeveynler tatilin tadını doyasıya çıkarırken, çocukları da kendileri için hazırlanmış açık büfeden yemeklerini seçerek ayrıcalıklı dünyayı bir kez daha keşfetmiş oluyor. Ayrıca Everland Q Kompleksi'nin 5 ayrı noktasına yerleştirilmiş olan kameralar sayesinde ise ebeveynler cep telefonların SMS veya internet aracılığıyla çocuklarını her saniye izleme olanağına da sahip..

İftar Sofralarında Osmanlı lezzet
Dünya mutfağının zengin tatlarını bir arada sunan Ela Quality Resort Hotel, iftar sofralarında farklılık arayanların da tercihi olacak. Osmanlı, İtalyan, Meksika, Fransız, balık, Ege Akdeniz, Japon a la carte restoranlarıyla her damak zevkine özel tatlar sunan Ela Quality Resort Hotel, bu alandaki kaliteli hizmetleriyle de konuklarının beğenisini kazanıyor

Ramazan ayında her zevke uygun eğlence ve huzur bir arada ...
Avrupa'nın en büyük turizm şirketler grubu TUI'nin yeni otel konsepti Pura Vida'nın dünyadaki ilk tesisi olan ve 586 oda kapasitesine sahip Ela Quality Resort Hotel, 110 bin metrekare büyüklükte bir alan üzerinde yer alıyor ve 270 metre uzunluktaki kendine özel plajıyla huzur arayan misafirlerini Pura'ya , aynı zamanda da hareketli bir tatile de Vida çağırıyor. Her gün renklenen ve değişen programı sayesinde konuklar ister yoga ,ister su sporları yapmanın keyfini çıkarıyor. Zeytin yeşili renklerle donatılmış Pura kısmı ayurveda mutfağının yanı sıra gevşemeniz için hamaklar da sunuyor. Spor yapmaktan hoşlanan ve yerinde duramayanlar ise leylak rengi Vida spor ve Fitness alanında otelin kendi Fitness koçunun yönetiminde veya aerobik kurslarında ter atabilirler.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21