• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

SERHAT USLAN'IN MUTLU GÜNÜ

SERHAT USLAN'IN MUTLU GÜNÜ
İlos Travel ve Uslan Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Serhad Uslan'ın mutlu günü USLAN ULUDAĞ ve USLAN KUŞADASI Hotel TUROB üyesi oldu

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Türkiye'de turizm sektörünün önemli seyahat acentelerinden olan İlos Travel Yönetim Kurulu Başkanı Serhad Uslan, otelleri aldıktan sonra Uslan Hotel adlı zincir markasını oluşturarak Kuşadası Oteli"ne USLAN KUŞADASI, Uludağ oteline ise USLAN ULUDAĞ adını verdi.


Serhad Uslan, gelişen “Dünyadaki gelişime ayak uydurmalıyız. Kuşadası"ndaki otel dolu olarak çalışıyor. Uludağ otelini yenilemeye almıştık 29 kasım günü açılışını gerçekletireceğiz.

TUROB başkanı Timur bayındır ve Skal İstanbul Başkanı ilk kutlayanlar arasındaydı.

Serhat Uslan, USLAN ULUDAĞ sezona hazır olarak girecek demiştik ve sözümüzü de tutarak Uludağ'da farklı bir trend yakalayıp Türkiye genelinde oteller zinciri oluşturacagız geçmişimizde acente ve otel deneyimiz olduğu için tecrübemizle ve yaptığımız işlerle kendimizden çok söz ettireceğiz. Almış olduğumuz bu otellere yenileri de eklenecek dedi.Kriz olmasına rağmen uygun şartlarda bir kaç turizm beldesinde yatırımlarıma devam edeceğim.


İlos Travel olarak entegrasyona ayak uydurarak bünyesine oteller kattı. Uygun gördüğümüz orta ölçekli bir çok oteli Uslan Hotel markası altına da alabiliriz

USLAN ULUDAĞ
Otel İstanbul'a 260 km, Bursa'ya 35 km. uzaklıktadır Uludağ' ın 1.Gelişim Bölgesi'nin girişinde bulunan USLAN ULUDAĞ, Uludağ'da 6 sı suit oda olmak üzere toplam 48 oda bulunmaktadır. Bar, kapalı restaurant ve konferans salonu ile eğlenceli bir tatil geçirmeniz için, TV Salonu, sauna, masaj, oyun salonu, bilardo, canlı eğlence, çocuk oyun parkıyla yavrularınız için de özel bir otel, aynı zamanda çocuk kulübümüz yavrularınız için farklı şehirlerden gelen çoçuklarla kaynaşma ve buluşma noktası olmaktadır.

 Uludağ'ın 1. bölgesinde bulunan USLAN ULUDAĞ otelde ise 52 oda 187 yatak yer alıyor. Kayak mevsiminin gözdelerinden Uludağ oteli 3 şömineli lobiye sahip tek otel olarak tanınıyor.

USLAN KUŞADASI 
Kuşadasının doğal atmosferinde sakin ve huzurlu bir tatil yapmak istiyorsanız, USLAN KUŞADASI tercih edebilirsiniz. USLAN KUŞADASI  80 kişilik kapalı 120 kişilik açık olmak üzere 2 restoranı ile Havuz'da bar, lobi bar, teras bar, bar seçenekleri'de USLAN KUŞADASI  'de mevcuttur.


USLAN KUŞADASI spor etkinliği, masa tenisi, 16 mt derinliğinde açık havuz ve çocuk havuzu ile yeni yüzü ile hizmetinizde Duş, wc, saç kurutma makinası, 24 saat sıcak su, minibar, uydu tv, direkt telefon, müzik yayını, klima, ve balkon da eşsiz manzara keyfini yaşayabilirsiniz. Merkezi klima, TV lobide, kasa resepsiyonda, Türk hamamı, sauna, spor salonu, masaj, internet, kuru temizleme, araba parkı, jenaratör ve atari oyun salonu da sizlerin hizmetindedir.

 USLAN KUŞADASI  ve USLAN ULUDAĞ otelde ailenizle zevkli ve mutlu bir tatil sizleri bekliyor
Türkmen Mah.Reşat Özbek Sok 46, numara da bulunan USLAN KUŞADASI , Otelde 54 oda, 108 yatak kapasitesinde, 4 suit odadan oluşmaktadır


MERKEZ OFİS
ILOS TRAVEL
GÜMÜŞSUYU CAD İNÖNÜ CAD
NO:41/6, BEYOGLU -İSTANBUL/ TÜRKİYE
T: 0212 244 96 36
F: 0212 244 96 43
e-mail: [email protected]
Web: ilostravel.com.tr

BÖLGE KONTAK OFİSİLERİ

KUSADASI
kusadasi@ilostravel.com.tr 

MARMARIS
marmaris@ilostravel.com.tr 

BODRUM
[email protected] 

ANTALYA
[email protected] 

ALANYA
[email protected]   

FETHİYE
fethiye@ilostravel.com.tr  

 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21