• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

Sapanca Fit Life Spa,  şehrin yorucu temposundan kaçıp sığınabilecek huzurlu bir ortam sunuyor 

Sapanca Fit Life Spa,  şehrin yorucu temposundan kaçıp sığınabilecek huzurlu bir ortam sunuyor 
Türkiye’de ilk defa  Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’te  deneyimlenebilecek  çok özel uygulamalar yarattık 

TURİZMİN SESİ


Sapanca Fit Life Spa & Wellness Resort’a gelip kendinizi Doğa Ananın tazeliğine bırakarak sizi rahatsız eden tüm duygulardan arınabilirsiniz. Burada misyonumuz her bir misafirimize sahip oldukları hayatı daha derinlemesine anlama yolunda ilham kaynağı olmaktır.  Misafirlerimizin kişisel bakımı sağlıklı bir adımdan ziyade yaşam tarzı olarak görmelerini sağlamak istiyoruz.  Sunduğumuz hizmetlere gelince, gerek sürekli bir koşturmaca içinde olanlara yönelik ekspres bakımlarımız, gerekse yavaş bir tempoda tazelenmek isteyenlere ya da huzur dolu ortamımızda gevşeyip kendilerini şımartmak isteyen misafirlerimize yönelik geniş bir yelpazede oluşturulan programlarımızla tüm misafirlerimize hitap ediyoruz.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort.jpg

Doğa ile öz farkındalık arasındaki ortak ilişkiden yola çıkarak beden ve ruh sağlığına yönelik iddialı ve bir o kadar da ilham verici programlar hazırladık. Sektörün önde gelen uzmanlarından ve deneyimli yönetici ve konuşmacılardan oluşan ekibimiz iş birliğinde yıl boyunca birbirine entegre özgün kapalı ve açık alan antrenman programları ve seminerleri sunuyoruz.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-001.jpg

Her bir misafirimizin ihtiyaçlarına en yüksek seviyede özenle karşılık vermek istediğimiz için Fit Life Spa & Wellness Resort’ta bizimle geçireceğiniz her an en ince ayrıntısına kadar titizlikle düşünülmüştür. Her program ve ritüelimizin özgünlüğüyle öne çıkmasının ve ayrıca bizimle geçireceğiniz zamanın unutulmaz bir deneyim olacağını biliyor olmanın gururunu yaşıyoruz.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-002.jpg

Özel bir makina aldık. Technogym’in bütün programlarını yapabiliriz. Tek başına ya da grup dersleri, cross fit, boxing, kickbox gibi herşeyi burada yapabiliriz. Bir de intelligent fitness eğitimleri verebiliriz. Biz vücut, beyin, kafa ve ruha hizmet veriyoruz. Gelecek sene için büyük bir programa hazırlanıyoruz. Yoga programı, detox programı, haftasonu ve haftaiçi çocuk programımız, aile programımız olacak. Seneye orman içinde orman terapilerimiz ve orman içerisinde seminerlerimiz olacak. Detox, yoga, pilates, meditasyon, reiki gibi her şeye hazırlanıyoruz. Biz özel hizmet vermek istiyoruz. İki tane oda yaptırdık. Kese ve köpük bir odada yapılıyor. Diğer oda olan VIP odamızda ise, vichy shower var. Kese ve köpük yaptıktan sonra tuzlu ve ya şekerli kahve ile scrub yapıyoruz. Sonrasında 20 dk suyun altında bekliyorsunuz. Sonra masaj yapılıyor.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-003.jpg

SPA’mız dört bölümden oluşuyor
Spamızın en güzel tarafı kadın, erkek, karma ve çocuk olmak üzere dört bölümden oluşuyor. 8500 metrekarelik bir SPA alanımız var. Her bölümde bütün fonksiyonları kendi içinde barındırıyor. Bu anlamda da biz tercih edilecek oteller arasına giriyoruz. Alanların ayrı olmasının misafirlerin tercihi anlamında çok faydalı şekilde geri döneceğine inanıyorum.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-004.jpgÇocuk SPA’sı bizde farklı
Çocuk SPA’sı denilince havuz ve oyun alanı deniyor ama biz çocukların rahatlaması, eğitim verilmesi ve aile bağlantısı yapmak için 3 tane çift odadan yaptırdık. Masaj, cilt bakımı, manikür, pedikür alanı ve programlar hazırladık. Eğitim de veriyoruz mesela hijyen neden çok önemli gibi bilgileri öğretiyoruz ve farkındalık yaratıyoruz. Orta alanımız dediğimiz sakin alanımızda  havuz etrafında oturup dinlenebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz, tamamen sakin bir alan ve bu tarafa çocuklar girmiyorlar. Ama diğer tarafa aileler içinde özel alan yaptırdık. Bizim havuzlarımız tuz, infüzyon ve mavi ışık ile temizleniyor klor kullanmıyoruz. Doğa içerisindeyiz o yüzden kimyasal kullanmak istemedik. Mix alan da sakin alan devam ediyor. Bu alanda masaj alanları, buhar odası, sauna var.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-005.jpg

Türkiye’de ilk olan Saman Oda Terapisi
Özellikle bizim SPA’da farklı bir özellik var: Saman oda. Avrupa’da ve İtalya’da çok meşhur bir saman. Samanın faydası vücut tamamen rahatlıyor ve ağrıları azaltıyor. Terapiler için kum yatak koyduk. Isıtıyoruz ve kum ısınıyor. Üzerine çarşaf koyuyoruz. Misafirler tamamen saman içinde yatıyor. Masaj yapıldıktan sonra misafirler kum yatağına yatıyorlar. Yarım saat yattıktan sonra uyku problemi olanların uyku problemi çözülüyor, vücut ağrısı ve stres atılıyor. Kokusu çok güzel. Saman odada terapi Türkiye’de ilk.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-006.jpg

Samanı farklı şekillerde de kullanıyoruz
Samanı sadece bu oda için kullanmıyoruz. Özel bir program yaptık. Bir kaç tane odamız var, küvet koyduk. Samanı çay poşeti gibi suyun içerisine koyuyoruz. Çay demler gibi siz girmeden önce hazırlıyoruz. Sıcak su içerisinde bitki yağı, bahçedeki baharatlardan kullanıyoruz, 10 dk bekletiyoruz, siz ondan sonra giriyorsunuz. Yağlarımız %100 doğal. Bahçemizde lavanta, adaçayı, biberiye ve kekik var. Biz topluyoruz. Vücut scrubı içinde karıştıyoruz tuz, şeker, kahve ile öyle kullanıyoruz.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-007.jpg23 oda, 42 kişilik kapasitemiz var
Normalde bir hizmet en az 30 dakika sürüyor, 2 saate kadar süren de oluyor. VIP odamız; özel hidro termal alanımız var. Bu odada istediğiniz kadar kalabilirsiniz. Sauna, buhar odası, şok duşları ve özel hamam girişi var. Özel dinlenme bölümü ve jakuzi de var.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-010.jpg

Türkiye’nin ilk ve özel Kneipp yürüyüşü
Bir alanımız daha var, hazırlıyoruz. Türkiye’nin ilk ve özel Kneipp yürüyüşü. Sıcaktan, soğuğa, sonra ılık ve sıcağa geçiyorsunuz. Kan dolaşımı, detox, lenf dranaj için çok faydalı. Yağmur koridorlarımız var. Medi SPA, yaz kış kullanılacak açık havuzumuz var. Kasım sonu gibi bitmeyen tüm alanlarımız tamamlanmış olacak. Her bölümde bütün fonksiyonlar var.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-008.jpg

Türk hamamı da Türkiye’de ilk
Hamamın içerisinde Roma Havuzumuz var. Burada da sıcaktan soğuğa geçiş var.

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-009.jpgHizmetlerimiz
-Islak ve Sıcak Deneyim alanları (karma kullanım ve kadın-erkek ayrı kullanım)
-Bitkisel buhar odaları (açık ve kapalı alan)
-Bitkisel saunalar (açık ve kapalı alan)
-Kneipp yürüyüşü
-Yağmur odası
-Refleksoloji çakıl yürüyüşü
-Kadın ve erkekler için ayrı hamam
-Kapalı havuzlar (karma kullanım ve kadın-erkek ayrı kullanım)
-Deniz suyu içeren ısıtmalı açık hava lagünü (karma kullanım)
-Vichy duşları
-Tuzlu Su Meditasyon Havuzu
-Vücut masajları
-Vücut bakım programları
-Holistik masaj ritüelleri
-Kuru holistik ritüeller
-Su ritüelleri
-Partnerinizle birlikte anti-aging cilt bakımı
-Kids’ Own Spa
-MEDI-Spa
-Sağlık
-Holistik
-Yaşam Tarzı İyileştirme
-Beslenme ve Eğitim
-Sağlık Kulübü

fit-life-spa-miriam-seferianelite-world-sapanca-convention-wellness-resort-011.jpg

Özel olarak tasarlanmış kneipp yürüyüş havuzları, yağmur koridorları, saman terapi odaları, açık havada sıcak tuzlu su lagünleri ile açık hava sauna ve açık hava buhar odaları sunuyoruz. Masaj ve cilt bakımının ötesinde; wellness ve spa programları sunan bölgemizdeki ilk ve tek otel olmakla beraber programlarımızda bütünsel bir yaklaşımla oluşturduğumuz Watsu, ses şifası ve meditasyonlar yer alıyor. Spa’mızın bünyesinde yine Türkiye’de bir ilk olan 5-15 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren ‘Kid’s Own Spa’ bulunuyor. İçeriğindeki programlar sayesinde çocuklar ebeveynleriyle keyifli vakit geçirebiliyor. Bunların yanı sıra bünyemizde yer alan ‘Medi-spa’ ile sağlık ve beslenmeye entegre edilmiş vücut şekillendirme ve yaşlanma karşıtı tedavilerden yararlanabiliniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21