• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

REZERVEM, MÜŞTERİ PORTFÖYÜNÜ HIZLA BÜYÜTÜYOR

REZERVEM, MÜŞTERİ PORTFÖYÜNÜ HIZLA BÜYÜTÜYOR
Rezervem; OD Urla, Zamarot 1890, Gürkan Şef Steakhouse, Banyan, Aheste, Ioki Nau, Oburus Momus ve Oburus Notos gibi değerli gastronomi noktalarını portföyüne ekledi

TURİZMİN SESİ


Misafirlerin restoran deneyimini en üst seviyeye taşıyan bir yaklaşımla, geleceğin teknolojilerini bugünden restoranlarla buluşturan Rezervem; OD Urla, Zamarot 1890, Gürkan Şef Steakhouse, Banyan, Aheste, Ioki Nau, Oburus Momus ve Oburus Notos gibi değerli gastronomi noktalarını portföyüne ekledi.

“Misafirperverliğin Geleceği” sloganıyla yola çıkan ve 100’e yakın restorana dijital çözüm sunan Rezervem; restoranlar için geliştirdiği özel bir yazılım ile rezervasyon süreçlerini ve restoran yönetimini teknoloji ile buluşturuyor. Michelin yıldızlı ve fine dining restoranları sistemine dahil eden Rezervem; Şef Osman Sezener tarafından hayata geçirilen ve Michelin yıldızıyla ödüllendirilen OD Urla; Ebru Baybara Demir tarafından Doğu Akdeniz mutfağından ilham alınarak kurulan ve Türkiye’nin ilk sıfır atık restoranı Zaramot 1890; Kaş’ın büyüleyici doğasıyla iç içe olan ve lezzetli menüsüyle dikkat çeken Oburus Momus ve Oburus Notos; Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini Asya pişirme & servis teknikleri ve baharatları ile harmanlayarak yaratıcı lezzetler sunan Banyan; Akdeniz ve Türk mutfağından ilham alarak hazırlanan menüsüyle lezzet tutkunlarının favorisi olan Aheste; Uzakdoğu ve Peru’ya özgü lezzetleri Türk damak tadına uygun olarak sunan Ioki Nau ve misafirlerine gerçek bir steakhouse kültürü deneyimleme imkanı sunan Gürkan Şef Steakhouse’un tüm rezervasyon sürecini yönetecek. 

Rezervem gastronomiye değer katan restoranları teknoloji ile buluşturuyor
Teknoloji ve yazılım alanında geniş bilgi birikimine sahip olan Bekir Topuz tarafından 2018 yılında kurulan Rezervem, geleneksel yöntemlerin aksine rezervasyon yönetimini teknoloji ve konforla buluşturuyor. Güçlü İş Zekası (BI) altyapısı ile tüm rezervasyon sürecindeki verileri okunabilir ve anlamlı hale getiren şirket, restoranların misafirlerine daha kaliteli hizmet sunmasına, data analizi yaparak hizmet kalitesini ve iş performansını artırmasına yardımcı oluyor. Michelin yıldızlı ve fine dining restoranlardan yoğun talep gören Rezervem; TURK FATIH TUTAK, Vino Locale, Sankai by Nagaya, Sunset Grill&Bar, Oligark ve Neolokal gibi sektörde büyük başarılara imza atan birçok restorana hizmet veriyor. Kısa sürede ciddi bir büyüme elde ettiklerini ve 100’e yakın restorana hizmet verdiklerini belirten Bekir Topuz, “Restoranların rezervasyon sistemini teknolojiyle buluşturarak, geleneksel yöntemlerin aksine kusursuz bir hizmet sunuyoruz. Kişiselleştirilebilen hizmet yaklaşımımız ve sunduğumuz kalıcı çözümlerle işletmelerin daha verimli bir şekilde çalışmasına yardımcı oluyoruz. Rezervem olarak yazılım altyapımızla misafirlerin restoran yolculuğunda çok güçlü bir veri analizi ve raporlaması oluşturarak, misafirlerin tüm tüketim alışkanlıklarını takip ediyoruz. İletişim ve pazarlama optimizasyonu sağlayarak, ölçülebilir ve doğru hedef kitleye etkili mesajlarla erişim sağlayarak, ciddi bir maliyet avantajı sunuyoruz. Son olarak gastronomi alanında ülkemize çok sayıda başarı kazandıran OD Urla, Zamarot 1890, Gürkan Şef, Banyan, Ioki Nau, Aheste, Oburus Momus ve Oburus Notos gibi restoranları da portföyümüze ekledik. İmza lezzetleri, kaliteli hizmet ve ambiyansıyla yoğun talep gören restoranlarımızın dijitalleşme yolculuğunda çözüm sunarken, misafirlerin daha kaliteli bir deneyim yaşamalarına da destek olacağız. Rezervem olarak kendimizi sürekli geliştirmeye ve hizmet ağımıza yenilikler katmaya özen gösteriyoruz. Yakın zamanda hizmetlerimize eklediğimiz “Etkinlik Modülü” ile restoranlarda düzenlenen etkinlikler için rezervasyon ve bilet satışı hizmeti de veriyoruz. İlk olarak yeni müşterimiz Oburus Notos “Etkinlik Modülü” hizmetimizi kullanmaya başladı. 1 Mayıs "Santi & Tuğçe" etkinliği ve 11 Mayıs “Mesut Süre - Siz Hepiniz Ben Tek” etkinliğine dair tüm rezervasyon ve bilet satışları Rezervem üzerinden gerçekleştirilebiliyor.” şeklinde ifade etti.

Rezervem ile rezervasyon yönetimi çok kolay...
Misafirlerden geri bildirim alınmasına da imkan sunan Rezervem, misafirlerin tüm restoran yolculuğunun detaylıca analiz edilmesini sağlıyor. Restoranların korkulu rüyası no show için finansal araçlar sağlayan şirket, restoranların verimliliğini ciddi oranda artırıyor. Aynı zamanda rezervasyon ve doluluk planlamalarını sistematize ederek, restoran gelirlerinin artmasında büyük katkı sunuyor. Rezervem; müşteri yaklaşımlarını takip etme, müşteri memnuniyetini yükseltme, müşteri beklentilerini ölçme, data yönetimiyle doğrudan marketing olanağı, misafir deneyimi üzerine kontrol ve strateji geliştirme gibi birçok alanda da restoranlara hizmet sunuyor. 
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21