• BIST 9811.2
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

RENAULT TRUCKS'TAN DEV TESLİMAT

RENAULT TRUCKS'TAN DEV TESLİMAT
Lojistik sektörünün en önemli firmalarından olan Mars Logistics, Karayolu nakliyesi ile tüm Avrupa, Kuzey Afrika ülkelerine ve bu ülkelerden Türkiye'ye komple ve grupaj taşıma , yurt dışına dağıtım, ve depolama organizasyonu ile hizmet veriyor
TURİZMİN SESİ
Mars Logistics, özmal araçlarından oluşan filosuna 200 adet Renault Trucks Premium 460.18 T GV aracı kattı. Mars Logistics'in toplam 500 adetlik araç filosunun tümü Renault Trucks araçlardan oluşuyor. Lojistik sektörünün en önemli firmalarından olan Mars Logistics, Karayolu nakliyesi ile tüm Avrupa, Kuzey Afrika ülkelerine ve bu ülkelerden Türkiye'ye komple ve grupaj taşıma , yurt dışına dağıtım, ve depolama organizasyonu ile hizmet vermektedir. Mars Logistics, özmal araçlarından oluşan filosuna 200 adet Renault Trucks Premium 460.18 T GV aracı kattı. Mars Logistics'in toplam 500 adetlik araç filosunun tümü Renault Trucks araçlardan oluşuyor.

Mars Logistics, Yenibosna tesislerinde gerçekleştirilen teslimat törenine, Mars Logistics'ten Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu ve Taşımacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Bilgili ve firmanın üst düzey yöneticileri katıldı. Renault Trucks'ı temsilen ise Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Dominique Pollien ve Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu törende hazır bulundular.

Teslimat töreninde 200 adet Renault Trucks Premium aracı teslim alan Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu ' Yıllardır süregelen işbirliğimiz ve uzun araştırmalardan sonra bu kadar büyük bir alımda en doğru kararı verdiğimizden eminiz. Sağladığı yakıt tasarrufu ve Euro 5 avantajları ile Mars Logistics olarak müşterilerimizin memnuniyetini arttıracağımızı ve uluslararası düzeyde rekabetçi koşullara sahip olacağımızı düşünüyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz her alandaki nakliyenin çok önemli bir ayağı olan Karayolu nakliyesi bölümümüz bu yeni alımlarımızla daha da ileriye gidecektir. 'dedi.

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Dominique Pollien 'Ekonominin lokomotifi olan lojistik sektöründe böylesine dev bir satış gerçekleştirmek sektörümüz adına bizim için gurur verici bir ayrıcalık. Bu tür yüklü satınalmaların sektöre canlılık getirdiğine inanıyoruz. Türkiye'deki lojistik sektörünün gelişimi artık tüm dünyada kabul görmüş bir düzeydedir. Bizim açımızdan baktığımızda ise Renault Trucks olarak araçlarımız düşük kullanım maliyetleri ve yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Araçlarımız ve satış sonrası hizmet ağımız ile lojistik sektörüne avantajlı hizmetler sunuyoruz. Mars Logistics'in Renault Trucks ile devam etme kararını memnuniyetle karşılıyorum 'dedi.

Renault Trucks Hakkında:
100'den fazla ülkede 14,000 çalışanı ve 1,600 satış ve servis noktasıyla Volvo Group bünyesindeki Renault Trucks dünyanın lider ticari araç üreticilerinden biridir. Hafif ve ağır ticari araçların tasarımcısı, üreticisi ve dağıtımcısı olan Renault Trucks piyasada şu an bulunan (2,7 tondan 60 tona kadar) en kapsamlı araç gamına ve hizmet yelpazesine sahiptir. Teslimat, Dağıtım, Şantiye, Uzun Yol, özel ve askeri uygulamalar gibi müşterilerinin çok çeşitli faaliyetlerine mükemmel bir şekilde uyan pazardaki en geniş araç gamını ve hizmetlerini sunar. Renault Trucks 2009'da 35,601 adet araç satmıştır. Renault Trucks kara taşımacılığı sektörü çalışanlarını destekler, korur ve onlara gurur duyabileceği araçlar sunar, çünkü kara yolu taşımacılığı önemli bir meslektir ve o olmazsa toplum çöker. Renault Trucks'ın müşterileriyle kurduğu, şeffaflığa ve sonsuz bağlılığa dayalı yakın ilişki sayesinde olağanüstü verimlilikten, değerden ve kaliteden istifade edebilmektedirler.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21