• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

RAMADA PLAZA TEKSTİLKENT AÇILDI

RAMADA PLAZA TEKSTİLKENT AÇILDI
Ramada Plaza Tekstilkent Genel Müdürü Hüseyin Dikmen, "Sunduğumuz olanaklar ve havaalanına yakınlık iş toplantılarında tercin edilen otel olacağız" dedi

TURİZMİN SESİ


İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk yatırımı olan Ramada Plaza Tekstilkent Oteli, 15 Mart tarihi itibariyle kapılarını açtı.Ramada Plaza Tekstilkent Genel Müdürü Hüseyin Dikmen, "Ramada Plaza Tekstilkent olarak beş yıldızlı bir iş oteli kimliğiyle 15 Mart tarihinde hizmet vermeye başladık. İş oteli konseptinde olan otelimiz, bu konsepte uygun toplantıların ve konaklamaların gerçekleşeceği bir formda tasarlandı. Teknik donanım, hizmet kalitesi, konfor ve ayrıcalıklı hizmetler ile misafirlerin iş dışındaki zamanlarını da en iyi şekilde değerlendirebilecekleri spa, açık ve kapalı havuz, sauna ve hamam hizmetleri de Ramada Plaza Tekstilkent'de misafirlerimizin beğenisine sunuldu.

STANDARTLARIN ÜSTİNDE
Bununla birlikte standartların üstünde hizmet veren restoranımızla da misafirlerimizi ağırlıyoruz. Hizmet çeşitliliğini en üst seviyede sağlayarak yüksek kalitede bir sunum ile misafirlerimizi buluşturmayı hedefliyoruz" Modern mimarisi, ulaşım kolaylığı, Atatürk Havalimanının yanı başında, farklı boyutta 8 toplantı odası, toplantılar için sağladığı kusursuz teknik donanım, iş dışı zamanları değerlendirme olanağı sunan farklı konseptlerde restoranlar, bar, kafe, SPA, iş yaşamının gerektirdiği konforda düzenlenmiş odalar.
 
ATATÜRK HAVALİMANI YANIBAŞINDA 
Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ile RAMADA Plaza Tekstilkent, her yere kolayca ulaşım  sağlayan bağlantı yollarının ortasında, huzurlu bir ortamda  özenle tasarlanmış odaları ve konuklarının hayatını kolaylaştıran hizmet anlayışı ile fark yaratıyor. 
 
KUSURSUZ İŞ ORTAMI,KONFOR, DİNLENME,SOSYAL YAŞAM OLANAKLARI 
RAMADA Plaza Tekstilkent  ; konfor ve ileri teknoloji imkanları sunan odaları sayesinde misafirlerine ev rahatlığında ve huzurlu bir konaklama , görsel ve işitsel ileri teknoloji ürünleri  ve kablosuz internetle (WI-FI) donatılmış 8 Toplantı salonu ile kusursuz  bir çalışma ortamı sağlar. RAMADA Plaza Tekstilkent,  30 Executive Suit, 16 Corner Suit,  3 engelli konuk odası,  iş dünyasının beklentilerini yanıtlayan özenle dekore edilmiş toplam 309 konforlu oda  ile kaliteden ödün vermiyor. 
 
BİZ SİZİ DÜŞÜNDÜK KEYFİNİZE DİYECEK YOK 
Tüm odalarda standart olarak Plazma TV , klima , mini bar ,mermer banyo ve 24 saat oda servisi hizmeti veriliyor.   Ramada Plaza Tekstilkent, ayrıca  sigara içilen ve içilmeyen kat seçenekleri , açık ve kapalı iki havuz , SPA , fitness , hamam , kadın ve erkekler için ayrı buhar odası , sauna , dinlenme alanları  ile hizmet veriyor. Dünya mutfağı ve Türk mutfağı seçenekleri ile hizmet veren SHOW Kitchen mutfağı ile özel bir ortamda kokteyl , özel gün ve toplantılar düzenleyebilirsiniz. CATERING servisi ile şehirde seçeceğiniz her yerde hizmet veren Ramada Plaza Tekstilkent , dostlar ile paylaşacağınız ortamlara nitelik katar. Lobby Bar’da günün stresini After Work Party Event ‘leri ile atabilirsiniz . Ramada Plaza Tekstilkent,  VIP Shuttle Servisleri ile kent merkezindeki noktalara ücretsiz servis hizmeti veriyor. 
 
65 ülkedeki 7 bin 190 oteli ile dünyanın en büyük otel grubu Wyndham Hotels Group'a ait olan Ramada Worldwide'ın yeni üyesi Ramada Plaza Tekstilkent'in işletmesi İlbak Holding tarafından yürütülüyor. Ramada Plaza Tekstilkent ile İlbak Holding iş kollarına turizm sektörünü de eklemiş oldu.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21