• BIST 9129.9
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes Açıldı

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes Açıldı
Radisson Otel Grubu, Erciyes Kayak Merkezi’nin kalbindeki ilk kış sporları oteli misafirlerini ağırlıyor

TURİZMİN SESİ


Radisson Hotel Group, Erciyes Dağı'ndaki ilk kayak oteli ve Kayseri şehrindeki ikinci otelinin açılışıyla Türkiye’deki varlığının genişlediğini duyurmaktan gurur duyuyor. Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, en iyi dağ teleferikleri, kayak pistleri ve kayak sonrası tesislere doğrudan erişim sunan Erciyes Dağı kayak bölgesinin merkezindeki pistlerin hemen çevresinde yer alıyor.

radisson-blu-hotel-mount-erciyes-genel-muduru-menderes-karakucuk-radisson-blu-hotel-mount-erciyes-radisson-otel-grubu-orta-ve-dogu-avrupa-rusya-ve-turkiye-bolge-baskani-yilmaz-yildirimlar.jpg

Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, balkonlu premium odalar ve muhteşem dağ manzarasına sahip suit odalar olmak üzere toplam 60 ferah ve geniş odaya sahip. Tüm odalarda büyük ekran LED TV, ücretsiz minibar, Nespresso kahve makineleri bulunmaktadır ve ayrıca üç bağlantılı oda rezervasyonlarına özel bir koridor yer almaktadır. Üst düzey konfor için tasarlanan otelde misafirler, pistte geçen bir günün sonunda açık şöminelerin karşısında dinlenebilir veya açık ve kapalı havuzlarda Erciyes Dağı'nın güzel manzarası eşliğinde rahatlatıcı bir deneyimi yaşayabilirler. Otel aynı zamanda, 40 kişiye kadar olan toplantılara ev sahipliği yapabilmektedir.

radisson-blu-hotel-mount-erciyes-genel-muduru-menderes-karakucuk-radisson-blu-hotel-mount-erciyes-radisson-otel-grubu-orta-ve-dogu-avrupa-rusya-ve-turkiye-bolge-baskani-yilmaz-yildirimlar-001.jpgOtel, misafirlerine Türk ve dünya yemeklerinden oluşan zengin bir seçkinin yanı sıra leziz içecekler de sunuyor. Breakfast Room açık büfesinde misafirler için dünya mutfağından zengin kahvaltı seçenekleri sunarken, Main Restoran ise dağ manzarası eşliğinde gün boyu konuklarına hizmet vermektedir. Konuklar ayrıca otelin self servis hizmet veren açık hava restoranı Ski Lounge’da kayak pistlerinin ve heybetli ve benzersiz manzarası eşliğinde temiz dağ havasının keyfini çıkarabilir. 

radisson-blu-hotel-mount-erciyes-genel-muduru-menderes-karakucuk-radisson-blu-hotel-mount-erciyes-radisson-otel-grubu-orta-ve-dogu-avrupa-rusya-ve-turkiye-bolge-baskani-yilmaz-yildirimlar-002.jpg

Radisson Otel Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Başkanı Yılmaz Yıldırımlar otel açılışıyla ilgili: “Kayseri şehrindeki ilk kayak otelimizi açmaktan memnuniyet duyuyoruz. Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes hem Türkiye’deki büyümemize hem de genişleyen marka yelpazemize mükemmel bir katkı sağlıyor. Otel sahiplerimize Radisson Otel Grubu’na duydukları güven için teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.Kayseri, Türkiye’nin en iyi kış sporları merkezlerinden biri olmasının yanı sıra, 3916 metre yüksekliğindeki volkanik dağa ulaşan yollarıyla dağcılar arasında da son derece popülerdir. Dağın zirvesi, Kapadokya’dan Toros Dağları’na kadar uzanan muazzam bir manzaraya sahiptir. Kayseri Erkilet Havaalanı’na sadece yarım saat mesafedeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes misafirleri için çevredeki farklı cazibe merkezlerine de kolaylıkla ulaşım mümkün. Dünya Miras Listesi’nde yer alan açık hava müzesi Kapadokya ve hemen bitişiğindeki Aladağlar Milli Parkı yakındaki büyüleyici destinasyonlar arasında yer almaktadır. Ziyaretçiler, Aladağlar Milli Parkı’nda yer alan ve yedi adet şelaleden oluşan Kapuzbaşı Şelaleleri’nin manzarası eşliğinde piknik yapabilir.

Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes Genel Müdürü Menderes Karaküçük, “Otelimiz kış sporu tutkunları ve kayak severler için harika bir merkezde yer almaktadır. Deneyimli ekibimiz misafirlerimizi, kayak, snowboard ve diğer kış sporları için mükemmel bir tercih olan otelimizde “Evet Yapabilirim” hizmet anlayışı ile ağırlamak için heyecan duyuyor!” diyor. Misafirleri ve ekip üyelerinin sağlık ve güvenliğine en yüksek önceliği veren Radisson otelleri Radisson Otelleri Güvenlik Protokolü programını uygulamaktadır. Derinlemesine temizlik ve dezenfeksiyon protokolleri dünyanın lider denetim, doğrulama, test ve belgelendirme şirketi SGS ile ortaklaşa geliştirilmiştir ve otele giriş anından çıkış anına kadar misafirlere güvenli ve huzurlu bir konaklama sunmak üzere tasarlanmıştır.


 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21