• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Nirvana misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler

Nirvana misafirlerine ayrıcalıklı hizmetler
Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa’da, otel misafirleri için her türlü ihtiyaçlarını IPAD Tablet üzerinden karşılamaları konfor ve kolaylığı sağlandı

Doğaya saygılı ve çevreci bir anlayışla tasarlanmış mimari yapısı, zengin mutfağı, özel ikramları, özel iskelesi, plajda özel locaları ile misafirlerine huzurlu, sakin ve sade, bir o kadar da mutlu bir tatil yaşatmayı hedefleyen Nirvana otelde hizmet çıtası giderek yükseliyor.Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa’da, çağdaş bir hizmete daha imza atıldı ve otel misafirleri için her türlü ihtiyaçlarını IPAD Tablet üzerinden karşılamaları konfor ve kolaylığı sağlandı.

nirvana-otel,nirvana-lagoon-villas-suitesspa,3.jpg
 
Orman Bakanlığı’ndan teslim aldığı onaylı 3 bin 166 adet çam ağacının tamamına çevreci bir anlayışla sahip çıkan doğa dostu Nirvana otel, 900 metre uzunluğunda sahili,152 bin metrekare tesis alanı ile biri deniz suyu olmak üzere 14 farklı havuzu ile öne çıkıyor. Nirvana oteli ön plana çıkaran en önemli ayrıcalığı ise, çevreye zarar veren LNG ve LPG gibi gazların kullanıldığı sistemler yerine çevreye duyarlı bir sistem olan Isı Pompasını Antalya’da kullanan ilk turistik tesis olması.
 
Farklı konseptler, 13 farklı oda tipi
4 farklı konsept uygulayan tek otel olma özelliği ve 13 farklı oda tipi ile gelecek olan tatilcilere alternatif  konsept hizmetler veren Nirvana otelde sahilde yer alan dublex Villa Nirvana misafirleri için het türlü konfor düşünülmüş. 4 oda, 1 salon, 2 banyo, 1 mutfak, özel havuz, jakuzi, buhar odası, hamam ve saunası ile Villa Nirvana’da özel buttler hizmeti veriliyor.
 
Özel havaalanı transferleri, özel iskele, özel pavilonlar.
Nirvana’da Top Vip konseptin önemli ayrıcalıklarından bazıları şöyle: “6 kişiye kadar özel havaalanı transferi, tüm yerli ve yabancı seçkin ithal içkilerin Türkiye’den yurt dışına hızlı gümrük çıkışı, Tüm A la Carte’larda rezervasyon önceliği ve ücretsiz kullanım, villada istenildiği takdirde ücretli özel A La Carte servisi (24 saat), Özel iskele ve pavilyon İskeledeki  09.00-18.00 arası full doldurulmuş minibar, Bvlgari buklet seti, tesisteki tüm restoranlarda özel yer rezervasyonu, sahilde Crystal Vip A’la carte restaurant ve bar (24 saat)”
 
nirvana-otel,nirvana-lagoon-villas-suitesspa,2.jpg
 
VIP Misafirlere tablet
Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa misfeirlerine her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Tablet uygulaması başladı. Ailelere çocuğunu Kids Club’da oynarken ya da çocuk odasında uyurken kendisini izleme imkanı sağlayan tabletle misafirler şu kolaylıklara sahip olabiliyorlar:  
“-Uygulama sayesinde otele gelmeden otel imkanları, otelin sağladığı hizmetler, oda ve oda kapasiteleri hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar.
-Otele girdikten sonra uygulama sayesinde günlük ve haftalık aktiviteleri görüp rezervasyon yaptırabiliyorlar.
-Resepsiyondan bebek kamerasını alarak odaya yerleştirip havuz başında güneşlenirken çocuklarını takip edebiliyorlar.
-Restoran, yemek ve özel taleplerde bulunarak rezervasyon yaptırılabiliyorlar.
-Odalarda oluşan teknik arıza, su kesintisini ilgili teknik departmana mail ve sms yoluyla bilgilendirme,  böylelikle sorunun çözümünde zaman kazanılmış oluyor.
-Odaya istek yapılabiliyor (Yemek, gazete, dergi vs.) 
-“Rehberimde” simgesinden şehirde turistlerin ilgisini çekebilecek mekanlar ve ulaşım detaylarına erişebiliyorlar.
-Uygulama üzerinden direk müşteri ilişkileri ile anlık mesajlaşma başlatılabiliyorlar.
VİP misafirlere verilen tabletler sayesine misafirler, havuz başında veya deniz kenarında kendi telefon veya tabletinin de çalınma ve kaybolma korkusunu yaşamamış oluyorlar.
Vip müşteri haricindekiler ise isteğe bağlı kendi tablet veya telefonlarına uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabiliyorlar. Uygulama Windows mobil, Android ve İOS gibi sistemlerde çalışabiliyor.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21