• BIST 12385.61
  • Altın 6807.91
  • Dolar 45.0211
  • Euro 52.9054
  • İzmir 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Ankara 12 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

MALATYA’YA YENİ BİR VİZYON

MALATYA’YA  YENİ BİR VİZYON
Malatya'ya gönül veren 32 İş Adamı tarafından kurulan Malatya Girişim Grubu, ekonomik yatırımlarına devam ediyor
TURİZMİN SESİ
Malatya'ya yeni bir vizyon kazandırmak, kolektif iş yapmaya örnek olacak çalışmalar başlatmak ve tarihi şehrin modern dokusuna katkı sağlamak amacıyla Malatya'ya gönül veren 32 İş Adamı tarafından kurulan Malatya Girişim Grubu, ekonomik yatırımlarına devam ediyor. Malatya Girişim Grubu, 14 Kasım 2009 'da Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan, Jones Lang LaSalle Türkiye tarafından kiralaması ve yönetimi yapılan Malatya'nın tek alışveriş merkezi Malatya Park'tan sonra şimdi de kentin en prestijli, konforlu ve gösterişli otelini açmaya hazırlanıyor.

Malatya Girişim Grubu tarafından hayata geçirilen ve 2012 yılında tamamlanması planlanan 5 yıldızlı otel, 21 katı ile şehrin en gözde binası olarak Malatya'ya yakışır konaklama hizmeti sunacak. Otel, ayrıca 210 lüks odası, konferans salonu, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, lüks restoranları, açık ve kapalı otoparkı, iş yerleri ile kentin merkezine yeni bir soluk getirecek.

Otelin temel atma töreni 26 Ocak 2011 Çarşamba günü saat 11.00'da Malatya Resmi Protokolü'nün katılımları ile gerçekleşecektir. Törene ayrıca Malatya Girişim Grubu Başkanı Erman Ilıcak, Başkanvekili Adnan Başdemir ve diğer MGG Üyeleri, Jones Lang La Salle Türkiye Başkanı Avi Alkaş'da katılacak.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21