• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

LykiaWorld & LinksGolf Antalya'dan Özel Fiyatlar

LykiaWorld & LinksGolf Antalya'dan Özel Fiyatlar
Haziran ayında görkemli bir açılışla konuklarına 'merhaba' diyen LykiaWorld & LinksGolf Antalya, Eylül'e kadar devam edecek kampanyasıyla Akdeniz'in yeni tatil cennetini oldukça uygun fiyatlarla keşfetme şansı sunuyor

Bir tarafta Akdeniz, diğer tarafta sık ormanlar ve Toros Dağları arasında çok özel bir konuma sahip bulunan LykiaWorld & LinksGolf Antalya'nın 'merhaba' kampanyası, 27 Eylül tarihine kadar geçerli. Kampanya çerçevesinde direkt havuza inişi olan standart teras tipi odada, 05 Eylül'e kadar spesiyal plus gecelik 300 YTL'ye konaklamak mümkün. Üstelik aynı odada konaklayan ikinci kişiye %50 indirimli. Otelde, 0–6 yaş arasındaki 2 çocuk ücretsiz, 7–14 yaş arası çocuklar ise %50 indirimli olarak ağırlanıyor.

2.5 kilometre uzunluğundaki plajıyla mavi ve yeşili buluşturan LykiaWorld & LinksGolf Antalya, ayrıca 31 Ağustos tarihine kadar tesiste 7 gece ve daha uzun süre konaklayanlara grubun bir diğer oteli olan LykiaLodge Kapadokya'da 2 gece ücretsiz konaklama fırsatı sunuyor.

LykiaWorld Ölüdeniz'de de kampanya var!


Kampanya kervanına katılan LykiaWorld Ölüdeniz'de ise 3 Ağustos'a kadar yapılan konaklamaların 1 gecesi otel tarafından hediye ediliyor. Ayrıca 22 Ağustos'a kadar LykiaWorld Ölüdeniz Vilage bölümünde standart odada tam pansiyon plus kişi başı gecelik fiyatı 390 YTL olarak sunuluyor. Antalya'da olduğu gibi 0–6 yaş 2 çocuk ücretsiz, 7–14 yaş çocuklar ise %50 indirimli olarak konaklayabiliyor.

Herkese göre bir köşe!

Türk turizm sektörüne 'keyif (enjoyment)' konseptini kazandıran LykiaWorld & LinksGolf Antalya'da konuklar ilgilendikleri etkinlikle gün boyu vakit geçirme fırsatı bulacak. Enjoyment, fitness, fun - eğlence, creative - yaratıcı, balance - denge alanları gibi gündüz aktiviteleri ile gösteriler, tiyatro ve müzik programlarından oluşan gece aktivitelerinden oluşuyor.

Çocukların Lykia'sı!

Ebeveynler, çocuklarının mutlu ve güvende olduklarını bildiklerinde rahat olurlar. LykiaWorld & LinksGolf Antalya'nın Çocuk Ekibi, bu ihtiyacı karşılamak üzere çok iyi bir şekilde yapılandırıldı. Çocukların zevkli bir tatil geçirmelerini sağlamak için farklı yaş gruplarına göre çocukların zihinsel ve bedensel özelliklerine hitap eden, çeşitli oyunlar, organizasyonlar ve etkinlikler düzenlenecek.

Zen Bahçesi ve Ayurveda farkı

Tatilini baştan ayağa yenilenmek ve ruhunu dinlendirmek için fırsat olarak gören Lykia misafirleri, bu amaçla özel olarak hazırlanan Zen Bahçesi ve Ayurveda & Wellness Merkezi'nden çıkamayacak! Merkezde Klasik Wellness anlayışı, Ayurveda Öğretisi'nin doğduğu yer olan Kerala eyaletinin gelenek ve göreneklerine bağlı kalınarak hazırlanmış bir konseptle uzman bir ekip tarafından sunuluyor.

Silkar hakkında
Silkar Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş., LykiaGroup çatısı altında yer alan LykiaWorld Ölüdeniz, LykiaLodge Kapadokya, LykiaWorld & LinksGolf Antalya, LykiaLinksGolf Antalya ve LykiaConference Türkiye'nin yatırımcısı ve işletmecisidir. Turizm sektörüne 1980'li yıllarda giren Silkar, dinlence turizmi konusunda ilkler arasında yer almış ve ülkemizde önderlik yapmış bir kuruluştur. Ölüdeniz ve Kapadokya'daki LykiaConference toplantı ve kongre merkezleri ile kongre ve konferans turizmi alanında da hizmet vermektedir. Silkar, Köprüçay'ın denize döküldüğü 1 milyon m²'lik alan üzerine inşa ettiği LykiaWorld & LinksGolf Antalya tesisi ile Antalya ve Türkiye'nin markalaşması adına önemli bir girişimin öncülüğünü üstlenmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21