• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

LAMİA GEMİSİ SİZLERİ BEKLİYOR

LAMİA GEMİSİ SİZLERİ BEKLİYOR
Enfes yemekler, nefes kesen körfez manzarası, canlı müzik ve eğlence, profesyonel servis; Lamia Gemisi sizlere İzmir Körfezinde eşsiz bir gezi sunuyor

TURİZMİN SESİ


LAMİA Gemisi, firmanızın özel günlerde yemek düzenleyebileceği ve güzel İzmir'imize gelen misafirlerinizi konuk edebileceği, canlı fasıl müziği eşliğinde Körfez gezileri düzenlemektedir. Lamia'da canlı müzik geceleri her Cuma ve Cumartesi Bostanlı' dan, Her Salı, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri Pasaport Rıhtımından Körfez seyrine çıkılarak muhteşem körfez manzarası eşliğinde yapılmaktadır. Ayrıca öğle yemeklerinde, Körfez Gezisi eşliğinde zengin alakart menüler tercih edebilirsiniz. Pasaport Rıhtımı Fuar alanına sadece 5 dakikalık mesafededir.

 

200 kişi kapasiteli yemek salonumuzda, Lamia fasıl gecelerinde, misafirlerimizin, değişik ana yemekler seçebileceği zengin menüler sunulmaktadır. Ege ye özgü meze ve ana yemeklerimiz kendi mutfağımızda günlük ve taze olarak hazırlanmaktadır. Açık güvertelerimizde “club” müziği çalınmakta ve konuklarımız istedikleri her an açık güvertelerimizi de kullanabilmektedirler. Ayrıca Kurumsal Organizasyonlar, Eğitim Toplantıları, Kongre, Panel ve Seminer, Özel Gece (Balo, Gala Yemekleri, Veda Geceleri ve Mezuniyet Partileri), Motivasyon Gezileri, Nişan, Düğün ve Doğum günü gibi özel kutlamalarınızı, Lamia'nın gösterişli yapısı, seçkin menüsü ve özenli servisiyle organize edebileceğiniz her türlü program için denizdeki çok özel seçeneğinizdir. Daha fazla bilgi için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.

Bostanlı İskelesi yanı (Demokrasi Meydanı Önü) Karşıyaka/Bostanlı – İZMİR

 Rezervasyon
Gsm:  0554 500 62 82
          0530 419 72 84
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
  • Yorumlar 15
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21