• BIST 12385.61
  • Altın 6807.91
  • Dolar 45.0211
  • Euro 52.9054
  • İzmir 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Ankara 12 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

KUSURSUZ GÜZELLİK YENİ İNCİ’DEN

KUSURSUZ GÜZELLİK YENİ İNCİ’DEN
Yeni İnci İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun katalog çekimlerini, son günlerde dünyaca ünlü markaların peşinden koştuğu, Victoria Secret Meleği Nina Agdal’la gerçekleştirdi

TURİZMİN SESİ


Özgür Güvenç 
İstanbul(Anayurt)- Victoria Secret Meleği Nina Agdal’ın güzelliğiyle birleşen Yeni İnci 2013 iç giyim serisi, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu sayesinde hem günlük,  hem de abiye giymek sorun olmaktan çıkarak birbirinden farklı ürünlerle kendinizi her zaman rahat ve güzel hissetmenizi sağlıyor.
 
victoria-secret-melegi-nina-agdal2.jpg
 
Vücut kusurlarını kapatan ürünleri ile  bayanların en büyük yardımcısı olan ve gelinlik ile gece kıyafetleri için ideal özel büstiyerler, korseler, atlet- külot takımları, sütyen ve babydoller bayanların zevkle giyebileceği ürünler sıcak günlerin gelmesi ile aranalar  arasında yer alıyor.
 
victoria-secret-melegi-nina-agdal1.jpg
 
Yeni İnci’nin geniş beden aralığına sahip ‘minimiser büstiyeri’ de bu özellikleriyle sektörde ilk ve tek olma özelliği taşıyor.
 
victoria-secret-melegi-nina-agdal4.jpg
 
Kırmızı, beyaz, siyah gibi klasik renklerin yanı sıra farklı kıyafetlerle de kolaylıkla kombin edebilen  desenli, dantelli ve ara renkten oluşan parçalar da Yeni İnci koleksiyonları ile sunuluyor.
 
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21