• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

KEFALUKA, NİSAN'DA KAPILARINI AÇIYOR

KEFALUKA, NİSAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
Ek – Can Inşaat & Otomotiv LTD ŞTİ nin Turizm deki ilk yatırımı olan KEFALUKA RESORT Forbes dergisi tarafından dünyanın en iyi onbeş koyundan biri olarak seçilen Akyarlar Koyu'na hakim dağın eteğinde 50.000m2 lik alan içine inşa edilmiştir.

TURİZMİN SESİ


KEFALUKA RESORT %95 i deniz manzaralı 370 oda ve 14 lüks residence ile hizmet verecek olan otel, Bodrumun dinamizm ve eğlencesini sükunet ve güleryüzlü 1.sınıf hizmet anlayışı ile birleştirecek ve nisan ayında misafirlerine kapılarını açacak olan Kefaluka Resort, her yaştan misafirin tatil beklentilerini karşılayabilecek altyapısı ve hizmet anlayışı ile Bodrum bölgesinin en çok tercih edilen tesislerinden biri olmayı hedefliyor.

Ultra All Inclusive sistemini, hizmet ve personel kalitesi ile farklılaştırmayı planlayan tesis, gerek iç dizaynı, gerek oda ve genel alanlarının kullanım rahatlığı ve aktivite imkanlarının çeşitliliği ile öne çıkmayı planlarken , sadelik ve sessizlik arayan misafirler için de alternatifler sunuyor; Çocuklu aileler için tasarlanmış geniş odaları ve bağlantılı odalardan, 2 kişilik delüks oda ve suitlere, butler hizmeti de sunulabilecek olan eşiz manzaralı residencelara kadar çeşitlilik sunabilen Kefaluka Resort ,bireysel ve ailecek çıkılabilecek tüm tatil alternatiflerinde öncelikli tercih olmayı birincil hedef olarak belirliyor.


Tesisin aktivite seçenekleri arasında tenis kortları, mini futbol sahası , ısıtmalı ve ısıtmasız açık havuzlar, aquapark, oyun salonları, bowling, atış poligonları ,okçuluk, squash, badminton, sinema, fitness center,bowling, dalış dersleri,tenis dersleri, su sporları, teenage ve mini club ler , çocuk oyun alanları ve çocuk restaurant ı bulunmaktadır.


Otelin SPA merkezi bünyesinde bulunan ısıtmalı kapalı havuz, jakuzi, kapalı çocuk havuzu, farkı konseptlerde masaj odaları, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, şok havuzu, kar/buz çeşmesi ve macera duşu tatilinde kendini yenilemek isteyen misafirlerin hizmetine sunuluyor. Motorlu / motorsuz tüm su sporları imkanları mevcut olan otelde yelken, rüzgar sörfü, katamaran seçenekleri de bulunuyor. 440 mt. uzunluğundaki kum plajı, 1000 m2 genişliğindeki iskelesi, iskele barı, plajda kişiye özel pavilion kiralama imkanı bulunan tesiste misafirlere sadece Egenin eşsiz mavisinin tadını çıkarmak kalıyor.


Ultra All Inclusive kapsamında Füzyon, Meksika, Deniz Ürünleri, İtalyan, ve Türk mutfaklarının özel lezzetlerini sunacak olan 5 adet A La Carte restaurant , açık büfe servis veren Ana Restaurant, gün boyu çeşitli Snack alternatifleri ve 24 saat servis imkanı sunan Kefaluka Resort'te 1 kapalı disco , 1 açık gece klübü, 450 kişilik anfi ve gece/gündüz animasyon imkanları bulunmakta.


1 adet 576 ve 1 adet 372 m2 lik bölünebilen toplantı salonları , 2 adet sinema salonu, workshop salonları ve fuayeleri ile büyük bir toplantı – seminer kompleksini bünyesinde bulunduran tesis profesyonel banket ekibi ile bölgenin bu anlamdaki ihtiyaçlarına cevap vermeye hazır.
Deneyimli ekibi ile misafir öncelik ve ihtiyaçlarını en ön planda tutan Kefaluka Resort, profesyonel hizmet anlayışını yüksek kalite standartları, altyapı üstünlüğü, teknolojik imkanları ve Akyarlar ın sunduğu tüm doğal güzelliklerle birleştirip 12 ay hizmet vererek, Bodrum denince ilk akla gelen tesislerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21