• BIST 9129.9
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Jolly Tur Kıbrıs'ta Büyük Buluşmayı Gerçekleştirdi

Jolly Tur Kıbrıs'ta Büyük Buluşmayı Gerçekleştirdi
Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, 2015 yılına da Türkiye’nin önemli noktalarına yeni ofisler ve yeni bayilikler verecek
TURİZMİN SESİ

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, müşteri memnuniyeti, yenilik ve yatırım enstrümanlarıyla 28 yıl boyunca belirledikleri tüm hedeflere ulaştıklarını belirterek, Jolly Ailesi’nin yeni ofisler ve yeni bayiliklerle daha da büyüyeceğini açıkladı. Vardar, 2015 yılına da Türkiye’nin önemli noktalarına yeni ofisler ve yeni bayilikler vererek Jolly satış ağını daha da büyüterek girdiklerini söyledi
 
kibris-acapulco-resort--convention--spa,jolly-tur-yonetim-kurulu-baskani-mete-vardar,5.jpg
 
Turizm sektörünün yenilikçi ve müşteri memnuniyetine odaklanan ismi Jolly Tur, 6 Ocak 2015 - 9 Ocak 2015 tarihleri arasında yurt genelindeki acentalarıyla “değerlendirme ve motivasyon toplantısı” düzenledi.Jolly Tur yönetimi, Kıbrıs Acapulco Resort & Convention & SPA’da Türkiye genelindeki 320 acentasının temsilcileri ve aileleri ile bir araya geldi. 3 gün süren organizasyona Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan ile birlikte tüm departman müdürleri ev sahipliği yaptı. 
 
kibris-acapulco-resort--convention--spa,jolly-tur-yonetim-kurulu-baskani-mete-vardar,.jpg
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, 2014 yılı için belirledikleri büyüme, yatırım, müşteri memnuniyeti ve inovasyon hedeflerine ulaştıklarını vurgularken, 2015 yılı için belirledikleri yüzde 25’lik büyüme hedefine doğru satış acentaları ve 3.000 kişiyi aşkın Jolly Ailesi ile birlikte emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Bu ağın giderek büyüyeceğine dikkat çeken Mete Vardar, Türkiye’nin önemli noktalarına yeni acentalıklar vereceklerini ve yeni ofisler kuracaklarını açıkladı. Vardar, şöyle konuştu: “28 yıldır olduğu gibi bu yıl da ödüllerle kanıtladığımız yüzde 100 müşteri memnuniyeti ve trend yaratacak yeniliklerle hedeflerimize ulaşacağız. Sürekli yükselen başarı grafiğimizde Türkiye’nin her noktasında yer alan 500’ü aşkın acenta ağımızla biz, Türkiye’nin en büyük ve başarılı ailelerinden biriyiz.
 
kibris-acapulco-resort--convention--spa,jolly-tur-yonetim-kurulu-baskani-mete-vardar,3.jpg
 
Acentalarımızın Jolly Tur Ailesi’ne kattığı değer ve güçle birlikte ‘tüm Türkiye’ye tatil yaptırmak’ misyonumuz ve hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu misyonu gerçekleştirirken müşteri memnuniyeti ve trend yaratan yenilikler; ana enstrümanlarımız olacak.”
 
kibris-acapulco-resort--convention--spa,jolly-tur-yonetim-kurulu-baskani-mete-vardar,4.jpg
 
2 yılda sadece teknolojiye yaptıkları yatırımın 7 milyon TL’ye ulaştığını, müşteri talebiyle 20 olan AVM ofis sayısını 35’e yükselttiklerini ve en üst teknoloji ile donattıkları call center kapasitelerini 100 kişiye çıkardıklarını belirten Mete Vardar, 2015 yılının Türk Tatilcinin yılı olacağını vurguladı. 
Diğer yandan Jolly Tur’un departman müdürleri de 2014 yılının genel  değerlendirmesinin yanı sıra 2015 planlamaları konularında 320 acentayla görüşmeler yaptı.Toplantıların ardından düzenlenen gala gecesinde “en iyi çıkışı yapan”, “en çok ciro yapan” ve “Jolly Tur’la 5 yılı aşkın süredir birlikte çalışan” acentalara plaketleri verildi.
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21