• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

İZMİR'DE AFRİKA MUTFAĞI

İZMİR'DE AFRİKA MUTFAĞI
Swissôtel Grand Efes, İzmir 16 Mart-22 Mart tarihleri arasında Güney Afrika mutfağına ait çok özel tatları keşfetmek ve bu kültür içinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyenler için uzun süre hafızalardan silinmeyecek müthiş bir festival hazırladı.

TURİZMİN SESİ


İZMİR, Şubat 2009 – Swissôtel Grand Efes, İzmir 16 Mart - 22 Mart tarihleri arasında Güney Afrika mutfağına ait çok özel tatları keşfetmek ve bu kültür içinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyenler için uzun süre hafızalardan silinmeyecek müthiş bir festival hazırladı. Şehirde, kuşkusuz şimdiye kadar gerçekleştirilen en büyük organizasyonlardan biri olacak etkinlik için biletler otelde satışa sunuldu.

Hafta boyunca Güney Afrika'nın egzotik ve lezzetli mutfağını deneme ve dünyanın en ünlü gösterilerinden 'Under African Skies' ı canlı olarak izleme fırsatı sunacak olan bu müzik , dans ve yemek şöleni kuşkusuz unutulmaz anlara sahne olacak.

Yemeklerinin dünyaca ünlü ve ödüllü Güney Afrika'lı şefler Johan Odendaal ve Peter Veldsman tarafından hazırlanacağı festival kapsamında, nefes kesici manzarasıyla dikkat çeken Equinox Restoran'da her akşam Güney Afrika yemekleri sunulacak. Ayrıca Equinox'ta, 16 Mart Pazartesi ve 17 Mart Salı akşamları Güney Afrika şaraplarıyla, bu şaraplara uygun yemeklerin eşleştirileceği wine & dine geceleri düzenlenecek. Güney Afrika'nın orijinal lezzetlerini öğle saatlerinde tatmak isteyenler için de Café Swiss'in öğle yemeği büfesinde tüm meraklıları için küçük bir Güney Afrika köşesi oluşturulacak.

Hafta boyunca devam edecek olan Güney Afrika Festivali, 18-21 Mart tarihleri arasında Grand Efes Convention Centre - Smyrna Salonunda akşam yemekli olarak, 22 Mart Pazar günü de brunch esnasında Güney Afrika'nın en başarılı prodüksiyonları arasında yer alan 'Under African Skies'ı izleyicilerle buluşturacak. Dünya çapında üne sahip, Güney Afrika'da yedi yıldır aralıksız sahnelenen, Avrupa ve Asya turneleriyle de bir çok ülkede hayran topluluğu oluşturan bu muhteşem gösteri, Güney Afrika müziğinin 1940'lı yıllardan 1990'lı yıllara kadar geçirdiği değişim ve gelişim sürecini nostaljik ve hareketli bir üslupla izleyiciye aktarıyor. Bu müthiş müzik ve dans ziyafeti Miriam Makeba, Paul Simon, The Manhattan Brothers, Mahlantini, Spokes Mashiyane, Yvonne Chaka Chaka, Johnny Clegg ve Mango Groove gibi Güney Afrika'dan çıkarak efsaneleşmiş bir çok starın da hitlerini içeriyor. 12 kişilik bir ekipten oluşan gösteri, saksafon, bas gitar, trompet, bateri ve tuşlu çalgılarla zenginleştirilen 6 kişilik bir vokal topluluğu tarafından seslendiriliyor.

Biletlerin otel içerisinden temin edilebileceği organizasyon, kuşkusuz şehirde şimdiye kadar gerçekleştirilenlerin en büyüğü olmaya aday.

Swissôtel Hotels & Resorts is a distinctive group of deluxe hotels for today's discerning business and leisure travellers, combining the renowned Swiss touch with a fresh, contemporary and modern design. Each Swissôtel hotel offers personalized service with charm and efficiency. Located in main gateway destinations and city centres, the hotels have convenient access to business and shopping districts, and local attractions. Swissôtel Hotels & Resorts worldwide have won prestigious awards and accolades.

Swissôtel Hotels & Resorts is owned by Fairmont Raffles Hotels International, a leading global hotel company with 90 hotels and resorts worldwide under the Raffles, Fairmont and Swissôtel brands. The company also owns Fairmont and Raffles branded Residences, Estates and luxury private residence club properties.

Swissôtel Hotels & Resorts under development:
Swissôtel Novosibirsk, Russia (Opening 2010), Swissôtel Dresden, Germany (2010)


www.swissotel.com  
Please visit our Private Digital Library at www.leonardo.com/swissotel or get in contact with us for high resolution pictures. For more information, please contact:

Corporate Office
Eva-Maria Panzer
Director Communication
Swissôtel Hotels & Resorts
Tel: +41 44 317 3322
Email: [email protected]  

Germany, Switzerland & Austria
Beatrice Davis
Director Media Relations
Tel: +49 40 890 1707
Email: [email protected]  

Asia Pacific
Carolyn Tay
Director Media Relations
Tel: +65 6431 6957
Email: [email protected]  

USA
Shelby Burgess Quinn
Manager Media Relations
Tel: +1 212 756 3840
Email: [email protected]  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21