• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

İSTANBUL TURİZM ÖDÜLLERİ

İSTANBUL TURİZM ÖDÜLLERİ
İlk defa geçen yıl verilmeye başlanan İstanbul Turizm Ödülleri bu yıl 6 Kasım'da sahiplerini buluyor

TURİZMİN SESİ


Geçen yıl; Başaran Ulusoy, Serdar Bilgili, Ara Güler, Faruk Pekin ve Kasım Zoto'nun paylaştığı İstanbul Turizm Ödülleri için bu yıl alt jüriden gelen önerileri değerlendiren seçiciler kurulu çalışmalarını tamamladı.

İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ödül hazırlıkları ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “İstanbul Turizm Ödülleri, geçen yıl ilk defa verilmesine rağmen büyük ses getirdi. Bu yıl niteliğini ve çerçevesini daha da genişlettik.

İstanbul turizminde motivasyon oluşturacak bir değer yaratma olarak gördüğümüz ödül çalışmamızı, İstanbul'un bütün turizm camiasının ortak ödülleri olarak inşa ediyoruz, törenimizi de imece usulü ile yapıyoruz.

6 Kasım Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonunda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay'ın katılımı ile yapılacak törende ödüller sahiplerini bulacak.” İstanbul'da turizmin oscarları sayılan ödülleri kimlerin alacağı merakla bekleniyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21