• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı

Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı
Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde sezonun başlamasıyla tatilciler, Hilton Garden Inn Oteli tercih ediyor

TURİZMİN SESİ


Hilton Garden Inn 5 Nisan 2018 tarihinde 151 oda ve suit, 3 toplantı salonu ve restaurantı ile birlikte faaliyet göstermeye başladı. Davraz Dağı, Kış Sporları Turizm Merkezi, Isparta il merkezinin 26 km güneydoğusunda bulunuyor.  Hilton Garden Inn Isparta’ ya olan uzaklığı 22 km ve kayak sezonunun başlaması ile birlikte ücretsiz shuttle servisleri bulunuyor.

hilton-garden-inn,davraz-kayak-merkezi,alican-demiz.jpg

Davraz Kayak Merkezi’nde, doğal dokunun yumuşaklığı ve mükemmel kar kalitesi ile yeni başlayan kayakçılara tehlikesiz rotalar, profesyonel kayakçılara ise gönüllerince kayabilecekleri, ortalama 8 ile 10 km’ye ulaşan benzersiz parkurlar bulunuyor. Şehrin en önemli geçiş güzergahı üzerinde yer alan Hilton Garden Inn Isparta, şehir merkezine birkaç dakika mesafede olup, Davraz Kayak Merkezi’ne  ve Gül & Lavanta bahçelerine 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Davraz’ın pistleri, amatör veya profesyonel tüm kayakçılara kuzey disiplini, alp disiplini, tur kayağı ve snowboard yapma imkânı sunuyor.

hilton-garden-inn,davraz-kayak-merkezi,alican-demiz-001.jpg

Türkiye'de kar kalitesi ve doğal kayak pistleri açısından sayılı merkezlerden olan Davraz Kayak Merkezi, Toros Dağları'nın zirvesindeki 2635 rakımlı kayak merkezinde kayak sezonu açıldı. Kayakçılar ve snowboardcular buble bölgesinden T-Bar ve Sümbül Tepe mevkiine doğru sis ve göl manzarası eşliğinde kayak yapmanın tadını çıkartırken, snowtubing bölgesinde kızakla kayan günübirlikçiler de kaymanın keyfini çıkarıyor. Davraz Kayak Merkezi'nin yapısı gereği Türkiye'nin en görkemli dağlarından biridir. ‘Davraz Dağı, 2635 m zirve yüksekliği ile, Akdeniz Bölgesi’nin Göller Yöresi’nde, Eğirdir ve Kovada Gölleri arasında yükselen bir doğa harikasıdır. Davraz'ın muhteşem bir manzaraya sahip, 2340 metreye çıktığınız zaman müthiş bir göl (Eğirdir Gölü) manzarası var. Türkiye’de birbirinden özel kayak pistleri var. Her dağda olmayan doğa güzelliği  Davraz’a özel bulunuyor. Davraz’ın  potansiyelini başka dağlarda bulmak mümkün değil. Zirveye çıkınca zirve arkasını görmüyorsunuz, orada başka zirveler var. Burada ki en alt kısımda nasıl bir düzlük ve plato varsa, T-Bar bölgesi ve zirve bölgede de aynı şekilde düzlükler, alanlar var. Çok değişik bir yapı var. Bu özellik, diğer kayak pistlerinde bulunmamaktadır.

hilton-garden-inn,davraz-kayak-merkezi,alican-demiz-002.jpg

Hilton Garden Inn Isparta Genel Müdürü Alican Demiz; “Davraz’a Kayak için ve Isparta’ya ziyarette bulunan misafirlerimizi Hilton Garden Inn otel misafirperverliği ile ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Hilton Garden Inn Isparta, açılış tarihi itibariyle ilk defa yeni yıl ve kar sezonunu yaşayacaktır. Kayak sezonunun başlaması ile birlikte konaklamayan misafirlerimizin bütün ihtiyaçlarını düşünüp, bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Antalya, İzmir, Eskişehir, Kütahya, Denizli Afyon gibi şehirlerimize sürüş mesafesi olarak oldukça yakın bulunan Hilton Garden Inn Isparta’ya misafirlerimizi Hilton misafirperverliğinin tadını çıkarmaya davet ediyoruz” dedi. Bölgenin kalkınması ve tanıtılması adına Hilton Garden Inn tüm ekibi ile birlikte bölgenin değerlerini tanıtmak için çalışmaktadır. Türk misafirperverlik anlayışıyla Hilton Garden Inn, sizleri Isparta’ya bekliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21