• BIST 10567.44
  • Altın 2475.889
  • Dolar 32.2744
  • Euro 35.0113
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Antalya 27 °C
  • Ankara 13 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 

HİLTON OTELLERİNDE BAYRAM KEYFİ

HİLTON OTELLERİNDE BAYRAM KEYFİ
Eşsiz Boğaz manzarası ve üstün hizmet anlayışı ile konuklarına unutulmaz bir bayram tatili fırsatı sunan Hilton İstanbul'da geleneksel Ramazan Bayramı'nı şölen havasında yaşayın

TURİZMİN SESİ


Rahat, huzurlu ve unutulmaz bir bayram tatili geçirmek isteyenler için Hilton İstanbul bu yılın da en ayrıcalıklı adresi olacak. Hilton İstanbul'un eşsiz Boğaz manzarasına nazır konumu, üstün hizmet anlayışı ve beş yıldızlı konforu sayesinde geleneksel Ramazan Bayramı, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bir bayram şölenine dönüşecek.
Bütün konuklarının bu unutulmaz bayram tatilinden faydalanması için Hilton İstanbul, çok özel bir fırsat paketi hazırladı. 18 Eylül-23 Eylül tarihleri arasındaki bayram tatili için, 10 Ağustos-01 Eylül tarihleri arasında rezervasyon yaptıran herkes, kahvaltı dahil 230 TL'den başlayan çok özel fiyatlardan faydalanabilecek.


Konumu ve rahat ulaşımıyla da konuklarına önemli bir kolaylık sunan Hilton İstanbul, bünyesinde yer alan ve ayrıcalıklı bir konaklama sağlayan executive katları, geleneksel Türk hamamı, tenis ve squash kortları ile unutulmaz bir bayram tatili geçirmek isteyenler için pek çok farklı alternatifi bir arada sunuyor. Eşsiz bir bayram tatili yaşamak için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırın.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için
Hilton Istanbul: 212 315 6000


BAYRAM KEYFİNİ HİLTON PARKSA AYRICALIĞI İLE YAŞAYIN
İstanbul'un kalbinde, hayatın karmaşasından uzak, avantajlarla dolu bir bayram geçirmek isteyenler için Hilton ParkSA bu bayram çok ayrıcalıklı bir konaklama sunacak!

Hilton ParkSA, Ramazan Bayramı'nda misafirlerine keyifli bir tatil için şeker gibi bir bayram paketi hazırladı. 18 Eylül- 23 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak bayram paketi sayesinde konuklar sınırsız hizmetin konforunu da yaşayacak. Hilton ParkSA konuklarına, 10 Ağustos-01 Eylül tarihleri arasında yaptıracakları erken rezervasyonlarda kahvaltı dahil olmak üzere 185 TL+KDV'den başlayan fiyatlarla keyifli bir bayram tatili geçirme fırsatı sunuyor.


Nişantaşı'nda keyifli dekorasyonu ve yeni Executive Odaları ve Executive Lounge'ı ile de fark yaratan ParkSA'da Ramazan Bayramı coşkusu çok farklı yaşanacak! Üstelik konaklamanız süresince yenilenen dekorasyonu ve nefes kesen Boğaz manzarasına hakim Cloud 7 Restaurant & Terrace'da Türk ve Dünya mutfaklarının en leziz örneklerini tadabilir, Cloud 7 Bar'da zengin içki menüsünden Boğaz manzarası eşliğinde keyif yapabilirsiniz. Kalite, güven, güler yüz, mükemmel servis anlayışıyla Hilton ParkSA misafirlerine şehrin içinde ancak karmaşadan uzak, huzur dolu, unutulmaz bir bayram tatili vaat ediyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon koşulları için 0212 310 1200


BAYRAMDA LÜKS VE KONFOR ERKEN REZERVASYON AVANTAJI İLE CONRAD İSTANBUL'DA YAŞAYIN
Conrad İstanbul, Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçirecekleri özel fiyat avantajlarıyla şeker gibi bir bayram tatili geçirmeye davet ediyor.
Conrad İstanbul, 18 Eylül-23 Eylül tarihleri arasındaki Ramazan Bayramı tatili için, 10 Ağustos- 01 Eylül tarihleri arasında erken rezervasyon yaptıran misafirlerine 'şeker' gibi bir bayram tatili fırsatı sunuyor. 10 Ağustos-01 Eylül tarihleri arasında erken rezervasyon yaptıran konuklar üstün hizmet anlayışı ve beş yıldızlı konforuyla Conrad İstanbul'da geçen yılın fiyatları üzerinden unutulmaz bir tatil yapma olanağına kavuşacaklar.

Conrad İstanbul konumu, nefes kesen panoramik Boğaz manzarası, ve birbirinden leziz yemekleri eşliğinde unutulmaz bir bayram tatili geçirmek isteyen herkesi, kahvaltı dahil gecelik oda başı 230 TL'den başlayan cazip fiyat avantajlarından yararlanmaya davet ediyor.
Conrad İstanbul'da geçen senenin fiyatları üzerinden muhteşem bir bayram tatili geçirmek için rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın…
Conrad Istanbul 0 212 227 30 00

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21