• BIST 9538.53
  • Altın 2490.606
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.8232
  • İzmir 23 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Antalya 26 °C
  • Ankara 20 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mart 2024 61'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 

HILTON KÜRESEL EYLEME DESTEK VERİYOR

HILTON KÜRESEL EYLEME DESTEK  VERİYOR
Hilton Worldwide İstanbul Otelleri küresel iklim değişikliğini durdurmak için WWF (Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı) tarafından yürütülen Dünya Saati Kampanyasına destek veriyor

TURİZMİN SESİ


3 yıldır tüm dünyada geleneksel hale gelen Dünya Saati (Earth Hour) hareketi, bu yıl da 27 Mart Cumartesi günü tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşiyor. 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Dünya Saati eylemi bu sene 100'den fazla ülkede 1 milyar insana ulaşmayı hedefliyor. Dünya çapında milyonlarca insan, küresel iklim değişikliği üzerinde basit bir hareketle fark yaratılabileceğini sembolik ve görsel bir mesajla duyurmak için bir saat boyunca ışıklarını kapatıyor. Hilton Worldwide İstanbul Otelleri de aldığı önlemler ve gerekli bilgilendirmeler ile iklim değişikliğine karşı gösterilen çabaya destek veriyor.

Dünya Saati akşamı Hilton Worldwide İstanbul Otelleri'nde gerçekleştirilecek uygulamada Hilton İstanbul lobi, misafir koridorları ve genel alanlarda ışıklarını kısacak. Bünyesinde yer alan Sports Bar, Lobby Lounge, Bosphorus Terrace ve The Roof Restaurant da yemekler mum ışığında servis edilecek..Otelde konaklayan tüm misafirlere bilgilendirme mektubu iletilirken, katılımları ve destekleri de istenecek ve dış cephe bu doğrultuda karartılacak. 27 Mart akşamı lobi ve tüm açık alanların mumlar ile aydınlatılacağı Conrad İstanbul'da, ışıklar mümkün olduğunca kısılacak, dış cephe karartılacak.

Conrad İstanbul misafirlerini küresel ısınma konusunda bilgilendirmek ve eyleme katılmalarını sağlamak için ise tüm odalara birer mektup gönderecek. Otelin zorunlu işleyişini sürdürebilmesi için koridor ışıkları, lobi ışıkları ve ofis ışıkları minimum kullanılırken, misafirler yemeklerini mum ışığında alıyor olacaklar. Hilton ParkSA, girişte küresel destek ile ilgili bilgi metni ile tüm otel bilgilendirilirken lobide, koridorda ve misafir katlarında ışıklar kısılacak. Misafirleri bilgilendirmek ve katılımlarını sağlamak için odalarına bilgilendirme mektupları gönderilecek. Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace da misafirlerine akşam yemeğini mum ışığında sunarak eyleme destek veriyor. Hilton Worldwide İstanbul Otelleri “Önemsiyor”, ışıklarını bir saat kapatıyor!
Detaylı bilgi için:
Hilton İstanbul: 0212 315 6000
Conrad İstanbul: 0 212 227 3000
Hilton ParkSA: 0212 310 1200

Hilton Worldwide Hakkında
Hilton Worldwide, lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan portfolyosu ile global konukseverlik sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 90 yıldır iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunmaktadır. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğini sürdürmeye kendisini adamıştır. Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 77 ülkede 3.300'den fazla oteli kapsamaktadır. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütmektedir. Şirket hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.hiltonworldwide.com  adresini ziyaret edin.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21