• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

HİLTON HOTELS, KOZYATAĞI'NA GELİYOR

HİLTON HOTELS, KOZYATAĞI'NA GELİYOR
Hilton Hotels & Resorts, İstanbul'un Anadolu Yakasına İlk Adımını Atıyor

TURİZMİN SESİ


Hilton Worldwide, Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa açılışı için sözleşme imzaladı.Hilton Worldwide, İstanbul'un Anadolu yakasında açılacak ilk Hilton Hotels & Resorts markalı oteli için Emaytaş Turizm Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi ve Tic. A.Ş. ile bugün bir franchise sözleşmesi imzaladığını açıkladı. Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa, Hilton Worldwide’ın Türkiye genelinde halen işletilmekte olan veya inşaat halindeki 40 oteli içeren portföyüne katılacak.Türkiye'deki ilk otelini 1955 yılında açan Hilton Worldwide, uzun yıllardır Türk konaklama sektörünün liderliğine yerleşmiş durumda. Yeni imzalanan sözleşme ise portföyünü ülke genelinde büyütmekte olan şirket için yeni bir kilometre taşı oluşturuyor. Üst kalite Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa, İstanbul'un hızla gelişen Anadolu yakasında 317 oda ve 2.000 metrekarenin üzerinde toplantı kapasitesi ile hizmet verecek.Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, "İstanbul'da uzun yıllara dayanan birikimimiz var ve bu global destinasyonda son yıllarda hızlı bir büyüme kaydettik. Hilton Hotels & Resorts markasını İstanbul'un Anadolu yakasıyla tanıştırmaktan büyük bir memmuniyet duyuyorum. Misafir kabul etmeye 2011 yılında başlayan Moda’daki görkemli DoubleTree by Hilton oteline artık yeni bir Hilton eşlik edecek" dedi.


hilton-worldwide,hilton-istanbul-kozyatagi-,emaytas-turizm-gayrimenkul-yonetim-hizmetleri-sanayi-ve-tic.-a.s1.jpg

Otel, üç katlı bir platformun üzerine oturan iki adet 16 katlı simgesel kuleden oluşacak. Otelin üst katlarında Marmara Denizi ve Adaların inanılmaz manzarası izlenirken teraslar a’la carte restoranlara ve şık barlara ev sahipliği yapacak. Otelde ayrıca iki farklı restoran seçeneği, büyük bir Sağlık Kulübü ve Spa'nın yanı sıra Optimum Alışveriş Merkezi’ne bir yaya köprüsüyle doğrudan bağlantı olacak.Hilton Hotels & Resorts Global Başkanı Dave Horton yeni otel sözleşmesiyle ilgili şunları söyledi: "Şehrin Anadolu yakasını ziyaret edenler, İstanbul'da uzun yıllardır vizyoner bir anlayışla konaklama hizmeti sunan Hilton Hotels & Resorts’un eşsiz hizmetlerinden yararlanmaya yakında başlayabilecekler. İstanbul'daki varlığımızı üst kalite ve tasarımı ön plana çıkaran bir otel ile genişletmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.  Bu yeni otelimizin de ziyaretçiler arasında son derece rağbet göreceğinden hiç kuşkum yok."

Giderek daha da popüler bir konferans merkezi haline gelen İstanbul, Uluslararası Kongre ve Toplantı Birliği (International Congress and Convention Association) tarafından geçen yıl yoğunluk açısından dünyada dokuzuncu sırada gösterildi. Bu trendin hızla iş ve ticaret merkezi haline gelen Anadolu yakasına da yayılması bekleniyor. Bu doğrultuda Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa dünya standartlarındaki konferans hizmetleri ile giderek artan şirket toplantısı ve etkinlik taleplerine cevap vermeyi amaçlıyor. Otelde 500 metrekarenin üzerinde iki balo salonu, 15 özel toplantı odası, 24 saat açık bir business centre ve geniş depolama alanları bulunacak . Emaytaş Turizm Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi ve Tic A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar “Böyle anlamlı bir projede Hilton Worldwide ile çalışmak bizim için büyük onur. İstanbul'un Anadolu yakasında ilk Hilton markalı otelini açacak olmaktan da büyük memnuniyet duyuyorum. Hem Anadolu yakasına artan ziyaretçi ilgisinden hem de dünya çapında tanınan Hilton isminden yararlanmak istiyoruz" dedi. Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa'ya doğrudan E5 karayolu üzerinden ulaşılacak. Otelin yeri İstanbul'un iki büyük havaalanı olan Atatürk Uluslararası Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na hemen hemen eşit mesafede bulunuyor. Sırasıyla 23 km ve 21 km mesafedeki iki havaalanına da karayolu üzerinden ulaşılıyor. Ayrıca yeni açılan Kadıköy-Kartal metro hattının Kozyatağı istasyonu da otele yürüme mesafesinde bulunuyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21