• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

HERŞEY BİR HAYAL İLE BAŞLADI

HERŞEY BİR HAYAL İLE BAŞLADI
Uçhisar Kalesi'nin eteklerindeki, Kapadokya Vadisi'nin tüm görkemine tanıklık eden Tekeli Mahallesi'nin tarihi varlığından, lüks ve modern dokunuşlarla Cappadocia Cave Resort & Spa doğdu

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Açılışa İstanbul cemiyet hayatının ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Milyonlarca yıl önce küllerin içinden doğarak, dünyayı kendine hayran bırakan Kapadokya, tarihi bir mahallenin üzerinde yükselen Cappadocia Cave Resort & Spa ile bir kez daha tüm dikkatleri üzerine topladı.

M.ÇANKAYA-DİDEM-BURGURLU

Cappadocia Cave Resort & Spa, tatil, eğlence, dinlence, spor ve kurumsal etkinliklerde, butik servisi ile konuklarına klasik resort ve beş yıldızlı otel kavramına ilişkin bildiklerini unutturmayı hedefliyor.

SUAT,SEVAL SÜRMEN ve MUSTAFA ÇANKAYA

Açılış gala yemeğinin de içinde bulunduğu alışılmış kalıpların dışındaki bu hafta sonu gezisinde konuklar muhteşem bir Kapadokya kaçamağı yaşadılar.

Göreme Açıkhava Müzesi'nden Kaymaklı Yer altı Şehrine, seyir tepesinde Galip Ustanın Atölyesi'ne kadar bir çok önemli yeri gezen misafirler, akşam da CCR Padişah Restoran'da kendileri için hazırlanan özel mönüyü tattılar.

BİNNUR-SELİN-GAZİOĞLU-EMİN HİTAY

CCR Wine House'da özel şarap tadımıyla başlayan gal gecesi Padişah Restoran'da tüm hızıyla devam etti.İki buçuk yıllık inşaat süresinin bir sunumla tanıtıldığı gecede otel sahibi ve aynı zamanda Canon Türkiye distirbitörü Erkayalar firması sahibi Sayın Mustafa Çankaya duygulu anlar yaşadı.


ERKAYALAR(CANON) SAHİBİ MUSTAFA-ÇANKAYA

''3 yıl öncesine kadar sadece Kapadokya'ya tatile gelen bir turisttim.Her gelişimde bir hayal kurdum ve 3 yıl sonra bu hayal gerçek oldu.

Bana bu hayali gerçekleştirmemde destek olan aileme,ekibime,devlet kurumlarına ve bana inanan siz dostlarıma teşekkür edeiyorum ''dedi.

MEHMET GAZİOĞLU,BİNNURGAZİOĞLU,İNCİ-GAZİOĞLU

Geceye Atilla Şimşek ve orkestrası eşsiz müzikleri ile renk kattı. Geç saatlere kadar eğlenen konuklar ertesi gün Kayseri'ye yaptıkları kısa gezinin ardından bölgeden ayrıldılar.

CCR Hotels & Spa'nın Ayrıcalıkları
Harabe halindeki eski evlerin, aslına sadık kalınarak restore edilmesi ile oluşturulan, tarihi mahalleye yayılan misafir odalarının, restoranları ile hizmet binalarının arasından sokaklar ve tüneller geçen CCR Hotels & Spa, dekorasyonunda semi-klasik ve dömi-klasik izler taşıyor.

Butik otel kavramına yabancı olmayan bir bölgede yer alan CCR Hotels & Spa, konuklarının ihtiyaçlarını onlardan önce düşünebilecek hizmet sunuyor. Butik servisinde iddialı olmanın yanı sıra bünyesinde yer alan birim ve hizmetleriyle de resort ve spa alanında öncü bir adım atıyor.

CCR Hotels & Spa, bölgedeki butik oteller arasında 79 adet odası, 200 kişilik 2 adet toplantı salonu, biri kapalı 2 adet ısıtmalı yüzme havuzu, 3 adet restoranı, 3 adet barı, 1500m2 kapalı alanda hizmet veren SPA merkeziyle farkını ortaya koyuyor.

MEHMET-NİHAL-CANSUN ve BELEDİYE BAŞKANI

Konuklar için her türlü lüksün düşünüldüğü, doğal dokusu bozulmadan modern öğelerle donatılmış odalar, Kapadokya'nın eşsiz görüntüsünü seyretmeye olanak veriyor.

SEVAL-SUAT-SÜRMEN

Doğal doku içinde, lüks ancak mütevazi aynı zamanda da zarafeti temsil eden odalar farklı alternatifleri ile konuklara kendi masallarını yaşatıyor.

FERYAL-GÜLMAN

Yöresel tatlar başta olmak üzere Uzakdoğu, Dünya ve Türk Mutfağını bünyesinde barındıran CCR Hotels, konaklamadaki unutulmaz zamanlara eşsiz tatları da ekliyor. CCR Hotels & Spa'nın sağlık merkezi, farklı etnik felsefelerden esinlenilmiş hizmetleri ile konuklarına “Şımartan Terapiler” sunuyor.

HAYRETTİN-BUKET-TAŞDELEN

Leea Spa bünyesinde bulunan ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, kar odası, tuz odası, Türk Hamamı, fitness salonu, özel terapi ve masaj odaları, dinlendirici iç huzur, sağlık ve harmoni arayan tüm konuklarına bu duyguyu yaşatma garantisi sunuyor.


VURAL ve MERAL GÖKÇAYLI


CCR Hotels & Spa konuklarını düşlerinin de ötesine geçirerek, kendilerini rahatlık ve sakinliğin uyumunda unutturup bunun tadına varma imkanı sunuyor.

www.ccr-hotels.com  

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21