• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

EN BÜYÜK BAUHAUS 30 AĞUSTOS’TA ANKARA ETLİK’TE

EN BÜYÜK BAUHAUS 30 AĞUSTOS’TA ANKARA ETLİK’TE
Türkiye'deki en büyük BAUHAUS 16 bin metrekare satış alanı ve tam 120 bin ürün çeşiti ile 30 Ağustos'ta Forum Ankara'da açılacak

Turizmin Sesi


BAUHAUS, Ankara'daki ikinci şubesinin kapılarını Forum Ankara'da 30 Ağustos cumartesi günü açıyor. Türkiye'nin en büyük BAUHAUS'u olarak hizmete girecek olan Etlik BAUHAUS iki futbol sahası büyüklüğüne eşdeğer olan 16 bin metrekarelik satış alanına ve 120 bin ürün çeşidine sahip.

Türkiye, Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Hırvatistan, Macaristan, Norveç, İspanya, İsveç, İsviçre ve Slovenya'da 14 binin üzerindeki çalışanı ile Avrupa'nın en başarılı şirketlerinden biri olan BAUHAUS; Türkiye'de sektör lideri olarak hizmet veriyor.


13 ülkede 200'ü aşkın uzman satış merkezi olan BAUHAUS; Söğütözü ve yeni açılacak Etlik şubesi ile birlikte Ankara'da 2 uzmanlık satış merkezinden hizmetini sürdürecek.


Geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi, fiyat avantajları , çeşitliliği ve uyguladığı birçok ilk ile sektörün lideri olan BAUHAUS; Hırdavat, El Aletleri- Makineler, Elektrik Tesisat – Aydınlatma, Seramik-Yapı Kimyasalları, Banyo Aksesuarı - Vitrifiye - Sıhhi Tesisat, Elektro, Hırdavat, Ev Tekstili, Bahçe Dünyası, Banyo - Seramik, Boya, Halı, Ahşap, Ahşap-Sanatsal Malzemeler, Boya-Halı-Perde ve Perde Aksesuarı-Duvar Kağıdı, bahçe Malzemeleri-Bitkiler-Bahçe Mobilyaları, Ev Gereçleri-Oto Aksesuarı gruplarında 120 bini aşkın yüksek kaliteli yerli-ithal ürün çeşidini tüketicilere en uygun fiyatlarla sunuyor.

Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü tek çatı altında sunan BAUHAUS'un 30 Ağustos'ta açılacak Etlik şubesi 16 bin metrekare satış alanı ile Türkiye'nin en büyük BAUHAUS'u. Forum Ankara'da hizmete girecek olan BAUHAUS, 120 binin üzerinde ürün çeşiti ile de en zengin ürün çeşitine sahip.

BAUHAUS'un sektör lideri olarak Türkiye'deki büyümesini sürdüreceğini belirten BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer: “Müşterilerimize çok geniş alanlarda, rahat ve ferah mekanlarda kaliteli ve zengin ürün alternatifleri ile çağdaş alışveriş ortamları sunuyoruz. Her yeni uzmanlık satış merkezimizle daha geniş ve daha zengin ürün çeşidini hedefliyoruz.

Türkiye'nin ve Ankara'nın en büyük BAUHAUS'u geçen yıl yine Ankara'da açıldı. Şimdi bir adım daha ileri gittik ve en büyük BAUHAUS ile Ankaralılarla ikinci kez buluşuyoruz. BAUHAUS olarak hem en büyük ve çağdaş mekanlarda hizmet vermek hem de açtığımız her şubemizle istihdama katkıda bulunmaktan mutluyuz. Etlik şubemizle birlikte istihdamımız 1500'e yükseldi” dedi.


İstihdama ve KOBİ'lere destek...
Türkiye'deki ilk yatırımından bu yana ekonomiye sağladığı katma değerle büyümesini sürdüren BAUHAUS, bugüne kadar yaklaşık 1500 kişiye iş imkanı yarattı. Müşteri memnuniyetinin temelini oluşturan iyi ve kaliteli hizmeti ilke edinen BAUHAUS'ta açılan her yeni şube bir yandan istihdamı artırırken diğer yandan da üretici yerel firmalar için önemli bir pazar oluşturuyor Ayrıca Avrupa'nın 13 ülkesindeki 200 uzmanlık satış merkezine Türk üreticilerin mallarının pazarlanmasını da destekleyen BAUHAUS, özellikle üretici KOBİ'ler için Avrupa'da önemli bir ihracat pazarı oluşturuyor.

Hizmette; Kalite, Güven ve Çeşitlilik...
Ev ve bahçe işlerini bir hobi haline getiren BAUHAUS, Nakliye Hizmetleri, Makine Kiralama, Halı Seramik ve Parke Döşeme, Boya ve Duvar Kağıdı İşçiliği, Sıhhı Tesisat Montaj Hizmeti, Kurumsal Müşteri hizmetleri, Ücretsiz Çerçeve Yapımı, Halı Overlak Yapımı, Perde Dikim, Uygulamalı Eğitimler, Boya Mix Center, Ücretsiz Ahşap kesim, Usta Temini, Telefon, faks ve e-mail ile sipariş imkanı gibi hizmetlerle müşterilerinin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kendin-yap kavramını Türkiye'de yerleştiren BAUHAUS, uzmanlık satış merkezlerinde tüketicilerin gereksinim duyduğu her türlü bilgiyi de paylaşıyor. Bunu tüm uzmanlık bölümlerinde sürekli olarak ürünlerle ilgili verdiği bilgiler ve internet sitesinde her an kullanıma sunduğu profesyonel yardımlarla yapıyor.

BAUHAUS, kurumsal müşterilere hizmet veren “Kurumsal Müşteri Servisi”nde, çok özel indirim imkanları, geniş ürün yükleme alanları, toptan ürün tedariği ve nakliye hizmetleri sunuyor. Uygulamalı Ürün Tanıtımı, Kenar bantlama Servisi, Toplu Alımlarda Fiyat Avantajı, Elektrikli ve Motorlu Aletler için 5 yıl Bauhaus Garantisi, Yeşil Yapraklı Çiçeksiz Bitkiler için 1 Yıl Bitki Garantisi, Hafta içi Uygulamalı Eğitim Programları BAUHAUS'un sunduğu diğer hizmetler.

Ayrıca, kendi işini kendisi yapmaktan hoşlananlar için pratik bilgilerden oluşan “Profesyonelden Öğütler”e uzmanlık merkezlerinden basılı olarak elde edilebileceği gibi web sitesinden de ulaşılabiliyor.

Yüksek Kalite Standardı... Sıcak atmosferi, özgün iç dizaynı ve aradığını bulma kolaylığı sağlayan özel uzmanlık bölümleri ile BAUHAUS, Avrupa çapında çok özel bir alışveriş ortamı sunuyor. Ayrıca ürün çeşitliliğinde ülkelerin yerel kültürü ve müşteri talepleri dikkate alınıyor. Özel müşteriler, zanaatkârlar ve küçük işletmeler uzman sektör kalitesinde geniş bir ürün yelpazesini bir arada bulabiliyor.

Atölye,ev ve bahçe uzmanı BAUHAUS, koşulsuz müşteri memnuniyeti, hizmet kalitesi, özenle seçilmiş lokasyonları ve sunduğu garantiler ile öne çıkıyor. Yüksek kalite standardı ile güven yaratan BAUHAUS ürünlerinin seçiminde çok titiz davranıyor. Ürün seçimindeki bu titizlik seçkin marka çeşitliliğine ve BAUHAUS markalı ürünlerin yüksek kalitesine yansıyor.

Ürün yelpazesinin güncelliğine özellikle önem veren BAUHAUS en son yenilikleri de sunarak geniş ürün çeşitliliğini, üstün hizmet kalitesi tamamlıyor.
bauhaus.com.tr e-mail: [email protected]

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21