• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

ELİTE WORLD HOTEL İLE HER TÜRLÜ AYRICALIĞI YAŞAYIN

ELİTE WORLD HOTEL İLE HER TÜRLÜ AYRICALIĞI YAŞAYIN
ELITE WORLD HOTEL İstanbul'un açılışını Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik ile otelin Genel Müdürü Ünsal Şınık tarafından yapıldı.

TURİZMİN SESİ-BORA ÖZGEN


İş toplantıları ve sosyal organizasyonlara ev sahipliği yapmak üzere tasarlanmış olan “ELITE WORLD HOTEL İSTANBUL” teknolojisi ile konforunun tüm ayrıntılarını birleştiren özelliğiyle, Temmuz ayında hizmete girdi.


Talimhane'nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olma özelliğiyle de dikkat çeken otelimiz; 245 odası, 1200 kişi kapasiteli 9 toplantı salonu , 3 mağazası, restaurant, brassaıre, bar, 1000 m2 sağlık merkezi ile 5 yıldızının gerektirdiği tüm konforu yansıtmaktadır.



ELITE WORLD HOTEL'in mimarisinde; Neo Klasik mimarinin ince zevklerinin modern çizgilerle ustaca kaynaştırılmasının yanı sıra, saray mimarisinin altın varak süslemelerinin ve ileri teknolojinin tüm gereksinimlerinin yapıya ustaca yerleştirilmesiyle, konaklama sektörünün, mimari ve dekorasyon anlayışına da yeni bir boyut kazandırmayı hedefledik.

Tesisimizde kullanılan son teknoloji ekipmanlar, özellikle iş dünyasının Elite World Hotel'i tercih etmesinde önemli bir faktör oluyor.

Otelimiz; lobisinden - toplantı salonlarına, odalarından - sağlık merkezine kadar Türk ve Osmanlı mimarisinin görkemli ihtişamını yaşatmak ve bu atmosferi yansıtmak için dekore edildi.



Otelimizin avizelerinden - mobilyalarına , perdelerinden - halılarına kadar birçok detay “Elite World Hotel” için özel olarak tasarlanıp, üretildi.
Sıcak renklerin hakim olduğu odalarda; lüks, konfor, kalite, ferahlık ve ileri teknoloji bir arada sunuyoruz.

Konuklarımız ; değerli şeflerimiz ve ekibimiz yönetiminde, bar ve restaurantlarımızda klasik Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin örneklerinin yanı sıra, dünya mutfaklarından farklı tatların ve lezzetlerin buluştuğu uluslar arası çeşitliliği sunmaktadır…

Sağlık kulübümüz ise , herbiri kendi alanında uzman bir kadronun hizmet verdiği ; duvarlarda ve yerlerde kullanılan el yapımı özel eskitilmiş mermer mozaiklerle ve İtalya'dan özel olarak seçilen havuz mozaiklerinin altın kaplamalarla desteklenmesiyle dekore edilmiştir.

Türk hamamı ise ; 7 kurnası ve alttan ısıtmalı göbek taşı duvarları özel Osmanlı çini süslerı ile Osmanlı'nın hamam kültürünü yansıtmaktadır. İstanbul olarak; geçtiğimiz yıl 6.5 milyon turisti ağırladığımız kentimizde, bu yıl 8 milyon, 2010 yılında ise 10 milyon turisti misafir etmeyi hedefliyoruz.
Bu yıl da birçok uluslar arası kongre ve iş toplantısına ev sahipliği yapacağız.

Otelimiz her yıl daha fazla kongre ve iş toplantılarına ev sahipliği yapan İstanbul'un Kongre Vadisi'nin, gittikçe sıkışan üst sınıf oda ve salon ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacaktır. “Elite World Hotel” ayrıca kentsel dönüşüm projesi ile yeniden hayat bulan Talimhane'nin, yeni yüzünü temsil eden ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olması nedeniyle, Talimhane'ye de önemli bir prestij kazandırmaktadır.


ELITE WORLD HOTEL - Satış ve pazarlamadan sorumlu yönetim üyesi Emel Elik

Elite World Hotel İstanbul'un açılışı sebebiyle düzenlenen toplantıya katılan basın mensublarına teşekkür ederk sözlerine başladı Sizlere öncelikle otelimizin bağlı bulunduğu Elit Turizm Yatırım AŞ. hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum,Elit Turizm Yatırım A.Ş bir aile şirketi olup, Elik ailesine aittir.

Şirket otelciliğe 1976 yılında Van'da başlamış olup, halen bu oteli işletmektedir. Şirketimiz daha sonra 1998 yılında İstanbul'da restoran işletmeciliğine, 1999 yılında ise gene Taksim Talimhane'de 4 yıldızlı Elite Hotel'in inşaatına başlamış ve 2002 yılı mayıs ayında Elite Hotel'in açılışını gerçekleştirmiştir.

İkinci otel yatırımımız olan “Elite World Hotel” ise aynı bölgede 2006 yılında inşaatına başlanıp, Temmuz 2008 de de açılışını gerçekleştirmiştir. Elit Turizm Yatırm A.Ş, şu anda biri 4 yıldızlı diğeri 5 yıldızlı 2 otelin sahibi ve işletmecisi olup, 2 otelin toplam kapasitesi 347 odadır. “Elite World Hotel İstanbul”a arsa hariç 35.000.0000$ üzerinde yatırım yapılmıştır.

Yerli zinciri olması hedeflenerek kapılarını hizmete açan otelimiz, gerek hizmet kalitesi ile gerekse ürün kalitesi ile yaklaşık 2 aylık süreç içerisinde başarılı birçok organizasyona ev sahipliği yapmış ve kısa süre içinde pazardaki yerini oluşturmaya başlamıştır.

Yurtdışında tanınan bir marka haline gelmesi, seyahat kolaylığının artması, coğrafi konumu ve tarih zenginliği, büyüyen kongre merkezleri, oteller ve yeni yatırımlar ile İstanbul; ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapmaktadır. Bu doğrultuda “Elite World Hotel” kongre segmentinin öneminin arttığı ve kongreler vadisi içinde yer alan Talimhane bölgesine de ciddi kazanç sağlamaktadır.

245 odası ve toplam 1.200 kişilik salonlar kapasitesi ile öncelikli hedefimiz ulusal ve uluslar arası kongreler başta olmak üzere toplantı grupları ve şirket misafirlerini ağırlamaktır.İstanbul, gelişen iş hacmi ile uluslararası yeni yatırımlara ev sahipliği yaparak, ticaret merkezi konumuna gelmektedir ki… bu doğrultuda artan popülaritesi ile corporate segmenti hızla büyümektedir.

Otelimizin kurumsal segmentini oluşturan misafir beklentileri, her geçen gün değişkenlik göstererek artmaktadır Bizler de kurumsal misafirlerin memnuniyetini maksimumda ön plana alarak tüm odalarımızı deluxe room standartlarında oluşturduk.



Yurt içi ve yurtdışında gerçekleşen birçok fuara katılarak yerli ve yabancı, münferit ve gruplar olmak üzere tüm alanlarda “Elite World Hote” in sunduğu hizmet kalitesi, konumu ve profesyonel ekibi ile tercih edilen oteller arasında yerini alacağına inanmaktayız.

İSTANBUL KONGRE VADİSİ'NİN EN YENİ OTELİ ELITE WORLD HOTEL

Elite Yatırım AŞ. tarafından 30 milyon dolarlık bir yatırımla iki yılda tamamlanan ELITE WORLD HOTEL, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenen Talimhane'nin ilk ve tek 5 yıldızlı “kongre oteli” olarak tasarlandı.



Taksim'de “oteller bölgesi” olarak bilinen Talimhane'nin ilk 5 yıldızlı oteli Elite World Hotel İstanbul'un tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Elite World Hotel Genel Müdürü Ünsal Şınık; “Geçtiğimiz yıl 6.5 milyon turisti ağırladığımız kentimizde, bu yıl 8 milyon, 2010 yılında ise 12 milyon turisti misafir etmeyi hedefliyoruz. 

Lobiden toplantı salonlarına, odalardan SPA merkezine kadar Türk ve Osmanlı mimarisinin görkemli ihtişamını yaşatan atmosfer için, avizeden mobilyaya, perdeden halıya kadar birçok detayı otele özel olarak tasarlanıp, üretildi.

Sıcak renklerin hakim olduğu Sultanlara layık odalarda; konfor, kalite, ferahlık ve ileri teknoloji bir arada bulunurken, odalardaki ihtiyaç setleri gibi tüm banyo aksesuarları bile altın yaldız kaplamalı olarak tasarlandı.

İş toplantıları, kongreler ve sosyal organizasyonlara ev sahipliği yapan Elite World Hotel'in, toplam 1200 kişi kapasiteli 9 ayrı toplantı salonu bulunuyor.
Konaklama süresince toplantıların verimli geçmesi için oluşturulan ve yüksek teknoloji ile donatılmış Business Center ise, hızlı kablosuz internet, fax, fotokopi, PC, yazıcı, scanner, audio visuel gereçler, kiralık gereçler, mobil telefon ile sekreterlik hizmetlerinden de yararlanma imkanı veriyor.

Türk-Osmanlı ve dünya mutfağından seçkin örnekler veren Elite Restaurant mönüsünde ; İtalyan, İspanyol ve Fransız şarapları eşliğinde safranlı alabalık çorbasından makarna çeşitlerine , et yemeklerinden balık ve deniz mahsullerine ve çok özel tatlılara kadar zengin bir menünün yanı sıra sabah kahvaltıları açık büfe olarak veriliyor.



Dünya kahveleri eşliğinde birbirinden lezzetli tatlılar ile keyif ve sohpet imkanı Coffee Company de sunuluyor.




Ferah ve şık bir ortamda Akdeniz ve Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin tadılabileceği The Brasserie'de ise keyifli saatler müşterileri bekliyor. Street Restaurant konseptinde tasarlanmış, Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinin tadılabileceği, cephesi camekanla kaplı konforlu bir durak noktası olan The Brasserie'de sade kahvaltıdan omlet çeşitlerine, salatalardan sıcak-soğuk sandviçlere,hamur işlerinden vejetaryenler için özel hazırlanmış olan yemeklerle , et-kebap ve balık çeşitleriyle ana yemek menüsünden tatlılara kadar her damak zevkine uygun tatlar bulmak mümkün.

40 kişilik kapasitesi ile casual toplantılar ve iş çıkışı buluşmalar için ideal bir mekan oluşturan The Brasserie, bölgenin yeni buluşma noktası olmaya aday…

Lobby Bar, geniş çay-kahve mönüsü, taze sıkılmış meyve suları, birbirinden lezzetli kokteyller, yerli ve yabancı alkollü- alkolsüz içkilerden oluşan menüsü ile içki yanında ufak atıştırmalıklar, neşeli yiyecekler ve tatlılar da ile piyano müziği eşliğinde Elite World Otel'de günün yorgunluğunu atmak için sizleri bekliyor.

Toplam 1000 m2 alana yayılmış Sağlık Kulübü'nde ise; yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, Türk hamamı, buhar odası, sauna, şok duşlar, profesyonel masaj hizmeti, modern aletlerden oluşan fitness center ve spor sonrasında taze meyve suları ve hafif yiyecekleri tadabileceğiniz sağlıklı yeme-içme adresi Vitamin Bar yer alıyor.



ELITE WORLD HOTEL GENEL BİLGİLER

• 1 Kral suit
• 3 Corner suit
• 7 Geçişli oda
• 2 Engelli oda
• 232 Deluxe oda
• Sigara içilmeyen odalar
• Her odada jakuzi
• Güzellik Salonu / Kuaför
• Drugstore
• Mağazalar
• Restoran
• Cafe -Brasserie
• Pastane
• Lobi Bar
• Lobi Lounge
• Balo Salonu ve Toplantı salonları
• Business Center
• Araç Kiralama
• Hızlı kablolu / kablosuz internet
• 24 Saat oda servisi
• Havalanı transferi
• Güvenlik kamera sistemi
• Çamaşır ve kuru temizleme hizmeti
• Çocuk bakım hizmeti
• Araç Park Hizmeti
• Odalardan telefon ile tıbbi danışmanlık hizmeti
• Engelli misafirlere özel hizmetler
• Express Check out
AKTİVİTELER
• Sağlık Merkezi
• Kapalı yüzme havuzu
• Cocuk havuzu
• Fitness salonu
• Türk hamamı
• Sauna
• Buhar odası
• Masaj

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21