• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

DÜNYANIN EN SEÇKİN EV SAHİPLERİ BAY PENİNSULA YALIKAVAK'DA

DÜNYANIN EN SEÇKİN EV SAHİPLERİ BAY PENİNSULA YALIKAVAK'DA
Büyüleyici güzelliği ve yazın kavurucu sıcaklarında bile ruhları sakinleştiren meltemiyle Bodrum`un en güzel koylarından biri olan Yalıkavak, Bay Peninsula projesi ile dünyanın en seçkin ev sahiplerini ağırlamaya hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Günyap İnşaat sahipliğinde ve İngiliz Financial Dimensions (FD) firmasının işbirliği ile gerçeklesen ve 115.000m2 üzerine kurulacak olan Bodrum Bay Peninsula 3 fazdan oluşacak ve 2009 yılı sonunda yapılacak olan Boutique Hotel ile tamamlanacak.

9 farklı konut tipinin bulunduğu projenin 1. Fazında toplam 57 ev bulunmakta ve bunların %70 i satılmış durumdadır. Buna karşılık satışa yeni sunulan 2. Fazda 34 konut, alıcısını beklemektedir. Satış fiyatlarımız 180.000 euro ile 800.000euro aralığındadır.

Bay Peninsulayı ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri, rezidans sakinlerine ve özel konuklarına güvenli ve seçkin bir ortamda 5 yıldızlı otellerin sunduğu hizmetleri ve konforu sunan Boutique Hotel`in olması. Bu otel bünyesinde oluşturulacak Business Center`in tüm ekipmanlarla kusursuz bir şekilde donatılmış ofislerinde 24 saat kesintisiz internet ağı sayesinde rezidans sahipleri işlerini takip edebilecek ve bununla ilgili her türlü organizasyonu işlerinden uzak kalmadan gerçekleştirebilecekler.

 


Boutique Hotel içindeki kuaför, sağlık birimi ve fitness, mini market merkezinden site sakinleri de yararlanabilecek. Kişiye özel hizmetler veren Spa ve güzellik merkezinde ise Sauna ve Türk Hamamında uzman masörler
Hizmet verecek.

Conciege hizmetinin verilmesi ve yıl boyunca rezidansların bakım, onarım ve tamiratlarının yapılması bu projede öne çıkan servislerden sadece birkaçı. Bunun dışında kıyıya ulaşım, benzerine çok az rastlayabileceğiniz şekilde tasarlanmış şık bir asansör ile de gerçekleştirilmekle birlikte shuttle servisleri ile de site içinde ulaşım, havaalanı transferleri sağlanacak .Özel plaj, özel iskele, 24 saat güvenlik hizmeti mevcut olacaktır.


Bay Ocean olarak adlandırılan 1. Fazda A ve B olmak üzere müştemilatı olan 2 farklı villa tipinin kendine ait muhteşem havuzları bulunmakta. 407 m2 brut alana sahip B tipi villalar 3+1, buna karşılık 417 m2 lik brut alana sahip A tipi villalar ise 4+1 olarak inşa edilmiş. Projede yalnızca 3 tane bulunan B tipi villalar toplam 14 tane bulunan A tipi villalar alicisini bekliyor. Bu lüks ve konforlu villaların her birinin ikişer kapalı otoparkı ve stüdyo seklinde tasarlanmış misafir odaları da bulunmakta.

1. Fazda villalar dışında dört farklı tipten oluşan konutlar yer almaktadır. Bunlardan Executive Loft ve Executive Garden aynı birim içinde yer alırken Terrace House ile Garden House diğer bir birim içinde yer almakta ve her bir birimin yine kendine ait havuzu bulunmakta. 2+1 olarak satışa sunulan ve brut alanı 207 m2 olan Executive Loftlar Buna karşılık Executive Garden Houselar 149m2 lik brut alanı ile 2+1 satışa sunuluyor. Toplam 8 tane bulunan Executive Loftlara karşılık, toplam 16 tane Executive Garden House bulunmakta.



1.Faz dikkat çeken diğer evler ise Terrace House ile Garden Duplex House lardir. 2+1 olarak inşa edilen Garden Dubleks Evleri 218m2lik brut alanları ile , 1+1 olarak dizayn edilen ve 137m2lik brut alana sahip Terrace House lar alıcısını beklemekte.

Gelen talep üzerine özel olarak dizayn edilen ve Bay Garden olarak adlandırılan Faz 2 de ise E, F ve G tipi olmak üzere 3 farklı konut tipi göze çarpmakta. Metrekareleri 152 ile 195 arasında değişiyor. Toplam 12 tane bulunan E tipi evler 3+1 olarak inşa edilecek. Bunun dışında 14 tane olan F tipi ve yalnızca 8 tane olan G tipi evler ise 2+1 olarak inşa edilecek.

Bay Peninsula`da yer almak isteyenler özel bankaların sunduğu kredi imkânlarından da yararlanabilecekler. Örneğin Yapı Kredi Özel Bankacılık bu proje için özel faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunmakta.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21