• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Dünyanın En İyi Resort’u Seçilen Six Senses Kaplankaya’da Bayram Tatili Bambaşka

Dünyanın En İyi Resort’u Seçilen Six Senses Kaplankaya’da Bayram Tatili Bambaşka
Six Senses Kaplankaya'nın Ramazan Bayramı'na özel sunduğu konaklama promosyonu, misafirlere sıradışı deneyimlerle  dolu bir bayram tatili vadediyor

TURİZMİN SESİ


Otel bayrama özel olarak 31 Mayıs – 11 Haziran 2019 tarihleri arasında en az üç geceyi kapsayan konaklamalarda %25 indirim ayrıcalığıyla konuklarını bekliyor.  Ege’nin pırıl pırıl  turkuaz koylarında üç altın kum plaja sahip Six Senses Kaplankaya, bayram tatilinin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenlerin öncelikli rotası.  Six Senses Kaplankaya ayrıca , kapsamlı Spa menüsünde yer alan özel ve holistik Spa terapileriyle  misafirlerini içsel, derin ve iyileştirici bir yolculuğa çıkarıyor. Avrupa’nın en büyük wellness komplekslerinden biri olma özelliği taşıyan, 10,000 metrekare  üzerine kurulu Six Senses Spa’da yer alan  birbirinden farklı terapiler, hem ruhsal hem de fiziksel olarak misafirlerin yenilenmesini sağlıyor. Ayrıca su sporları, yoga, trekking aktiviteleri, doğa yürüyüşleri, tenis, basketbol, voleybol, kardiyo, spinning, pilates gibi çok çeşitli fitness aktiviteleri de otelin sunduğu olanaklardan yalnızca birkaçı.

six-senses-kaplankaya.png

Six Senses Spa’da Özel Terapiler ve Misafir Terapistler
Six Senses Hotels, Resorts, Spas grubunun Spa Bölge Direktörü Dr. Ranjan Kapoor yönetimindeki Six Senses Spa’da, konukların tercihine ve ihtiyacına göre dinlendirici, tedavi edici ve canlandırıcı özellikte birçok terapi, masaj, bakım ve özel programlar uygulanıyor. Yoga ve meditasyon programlarından, Watsu, Emotional Detox ve Dreamcatcher terapilerine, Ayuvedik uygulamalardan kilo verme ve Holistic Anti-Aging programlarına kadar çok kapsamlı pratikleri içeren Spa hizmetleri ayrıca Six Senses Grubu’nun dünya çapında geliştirdiği başarılı “Visiting Practitioners” programıyla da zenginleşiyor. Buna göre Six Senses Grubu’nun dünyaca ünlü en değerli terapistleri bir takvim çerçevesinde tüm Six Senses Otellerini gezerek en özel terapilerini bulundukları otellerin konuklarına, misafir terapist olarak sunuyorlar. Bayram boyunca çınlayan Tibet kaselerini kullanarak uyguladığı özel ses terapisiyle kişilerin kendi duygusal dengelerini bulmasına yardımcı olan Muayad Najemeddin ve bağlantı terapisi ve Watsu konusunda uzman Banu Alagöz misafir terapist sıfatıyla konuklara benzersiz  deneyimler yaşatacak. 

Sağlıklı, Yerel, Organik Lezzetler
Six Senses’in denge, sağlık, lezzet ve yerelliğe dayanan beslenme yaklaşımı “Eat With Six Senses” konseptini taşıyan üç özel restoran bayram boyunca misafirleri Ege ve Akdeniz mutfağından esinlenerek hazırlanan gurme lezzetlerle buluşturacak. Ayrıca otelin kendi organik bahçesinde yetiştirilen meyve ve sebzelerle oluşturulan yemekler Sage & Sea, Wild Thyme ve balık, deniz ürünleri ve mezeleriyle meşhur Meze by the Sea’de misafirlere sunulacak. 

Eğlenceli ve Eğitici Çocuk Aktiviteleri
Çocuklarıyla birlikte tatil yapmak isteyen misafirler için Six Senses Kaplankaya’da “Grow With Six Senses” programıyla çocuklarının doğayla ve çevreleriyle bağ kurabilecekleri, çevre bilincini artıracak, hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitici ve eğlenceli birçok aktivite sunuluyor. Tüm bu etkinlikler, aktivite süresince çocukları gözeten  deneyimli profesyoneller tarafından hazırlanıyor. Fidan dikmek, çocuk yogası, doğal malzemelerle boyama ve kağıt geri dönüşümü ve organik besinlerle yemek atölyesi bu aktivitelerden sadece birkaçı.  

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21