• BIST 9274.16
  • Altın 2248.4
  • Dolar 32.144
  • Euro 34.8499
  • İzmir 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Ankara 11 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Şubat 2024 60'ncı Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ocak 2024 59'ncu Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin ARALIK 2023 58'ncı Sayısı Yayında 

Dünyada değişen tüketici eğilimleri Türkiye’yi vazgeçilmez Balayı tatili rotaları arasına soktu

Dünyada değişen tüketici eğilimleri Türkiye’yi vazgeçilmez Balayı tatili rotaları arasına soktu
Doğal güzellikleri nedeni ile Türkiye, balayı tatilcileri tarafından oldukça çok talep görüyor

TURİZMİN SESİ


 

Kültürel, doğal ve tarihi güzellikleri ile ülkemiz her yıl milyonlarca turist tarafından ziyaret edilen gözde bir turizm ülkesi. Özellikle son dönemlerde turizmdeki küresel gelişmeler ve her geçen gün değişen tüketici eğilimleri Türkiye’yi vazgeçilmez Balayı tatili rotaları arasına soktu. Doğal güzellikleri nedeni ile Türkiye, balayı tatilcileri tarafından oldukça çok talep görüyor. Her ne kadar Türkiye Balayı tatili için bir çok uygun destinasyona sahipse olsada, Kapadokya son dönemlerde balayı tatili için en çok tercih edilen balayı destinasyonu olarak ön plana çıkıyor.

Kapadokya, kusursuz güzelliği, rahat ve konforlu konaklama olanakları, müzeleri, eşsiz lezzetleri, tertemiz havası ve büyüleyici doğası ile balayı tatili için emsalsiz bir destinasyon. Bölge balayı tatili için gelen tatilcilere bir çok turistik destinasyondan daha fazlasını sunuyor. İşte bu yüzden Kapadokya kusursuz güzellikte balayı tatili yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez gezi rotası.

Örneğin; Kapadokya balayı tatili için gelen turistler dünyanın başka hiçbir yerinde yapamayacakları bir etkinlik ile güne başlayabiliyorlar.Sabahın en güzel saatlerinde gün doğarken en güzel Peribacaları vadilerini sıcak hava balonu ile havadan izleyebilmek sadece Kapadokya’ya özgü.Bu manzarayı herkes mutlaka görmeli.

Yine tatilciler balayı süresince bölgede düzenlenen özel turlara katılabiliyor ve bölgenin en güzel yerlerini görebiliyorlar.

Göreme Açık Hava Müzesi, yüzlerce değişik doğal şekillerden oluşan Peri bacaları Devrent vadisi, Paşabağları, Ürgüp üçgüzeller mevki, Göreme vadisi, kaya oluşumları ve tarihi evleri gözlemleyeceğiniz O ağacın altı panorama, Uçhisar kalesi, Avanos çanak çömlek yapımı, 36 yeraltı şehrinin en büyüğü olan Derinkuyu yeraltı şehri hepsi bu eşsiz destinasyonda bulunuyor.

Buraları gezmek için bölgede özel turlar düzenleniyor.Tatilciler turlar boyunca eşsiz güzellikleri görmek ve eşsiz lezzetleri deneyimlemek imkanı bulabiliyorlar.Tertemiz doğası ile doğa yürüyüşü de yapabildiğiniz Kapadokya’da eğer daha fazla vaktiniz varsa, Göreme’nin en güzel noktalarında adrenalin sevenler için düzenlenen Gün batımı ATV turu, At turu, Jeep safari gibi etkinliklerede katılabilir ve Kızıl çukur vadisinde bulunan bölgenin en güzel noktasında gün batımını izleyebilirsiniz.

Peki Kapadokya’da balayı geçirmek için nasıl bir yol izlemelisiniz?

Kapadokya’da faaliyet gösteren Freelance Travel her biri Kapadokya uzmanı profesyonellerden oluşan deneyimli kadrosu ile Kapadokya’nın bir birinden güzel ve göz alıcı muhteşem suite balayı odalarında konaklama ve turlar eşliğinde unutulmaz fırsatlar sunuyor.

Firma, minimum 3 gece 4 gün konaklamalı turlar ile iki gün boyunca profesyonel rehberler eşliğinde lüks ve konforlu araçları ile tatilcilere Kapadokya’nın en güzel yerlerini tamamı ile görme imkanı sunuyor.

Rezervasyonunuzu yaptırdığınız andan itibaren sizin için oda ve tatil planlamalarınız için çalışmalara başlayan Freelance Travel siz otele gelmeden önce size özel hazırlanan ikramlar ve süsler ile büyüleyeci güzellikte bir balayı odası hazırlıyor ve sizi havalimanında karşılıyor.

Kısacası, kusursuz güzellikte, keyifli bir balayı tatili geçirmek için Profesyonel çözüm ortağınız Kapadokya’da Balayım ile memnuniyetiniz garanti altında.

Henüz balayı için karar vermediyseniz
kapadokyadabalayim.com ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21