• BIST 12385.61
  • Altın 6786.65
  • Dolar 43.4792
  • Euro 51.5667
  • İzmir 0 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Antalya 5 °C
  • Ankara -9 °C
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği 10. Yaşında!
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu

DÖRT MEVSİM BODRUM

DÖRT MEVSİM BODRUM
Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, 23 Nisan'ı şenliğe dönüştürüp, bahar keyfini Bodrum'un en güzel koyunda yaşamak isteyenlere 4 gece kal, 3 gece öde paketini sunuyor
TURİZMİN SESİ
Bu 4 günlük tatil fırsatını değerlendirmek ve yaza bambaşka bir zindelikle merhaba demek isteyenler için hazırlanan özel paketin fiyatı, KDV ve kahvaltı dahil tek kişilik konaklamada 108 Euro'dan, çift kişilik konaklamada ise 148 Euro'dan başlıyor.

Bodrum'un her mevsim başka bir huzur sunan doğal güzelliğini misafirlerine tüm yıl boyunca yaşatmak üzere tasarlanmış mimarisiyle Bodrum'un en güzel koyunda bulunan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, 23 Nisan tatiline bağlanan hafta sonu için konuklarına sürpriz bir tatil paketi hazırladı. Baharın ışıltısıyla ruhunu ve bedenini tazelemek ve yaza yepyeni bir enerjiyle merhaba demek isteyenler, yalnızca 3 gece fiyatına 4 gece konaklayarak dört dörtlük mini bir tatil yaşayacaklar.

Kempinski lüksü ve konforuyla bezenmiş bu mini tatil şöleniyle, Kempinski mutfağının doyumsuz lezzetlerini tadabilir, Six Senses Spa'nın rahatlatıcı dokunuşları ve özel detoks programları sayesinde kışın tüm yorgunluğunu unutup ruhunuzu ve bedeninizi şımartarak yaza merhaba diyebilirsiniz.

Kendini, Kempinski Hotel Barbaros Bay keyfiyle ödüllendirmek isteyenler 0252 311 03 03 numaralı telefondan ve www.kempinski-bodrum.com  web adresinden rezervasyon yaptırabilir.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21