• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

DOĞU'NUN İNCİSİ TAMARA OTEL'DE YILBAŞI

DOĞU'NUN İNCİSİ TAMARA OTEL'DE YILBAŞI
Doğudaki turizmin başkenti Van'ın şehir merkezinde 4 yıldızlı bir otel olan Tamara Otel, bu güzel doğu şehrine gelen tüm misafirlerin özellikle iş adamları, milletvekilleri, bürokratlar ve sanatçıların vazgeçilmezi haline gelmiş bir tesis

TURİZMİN SESİ


Urartu uygarlığının başkenti oluşu, gölü, kedisi, çok özel mutfağı, kahvaltı salonları, konuksever halkı ile yerli-yabancı gezginlerin aradığı bir şehir olma özelliğini taşıyan Van ilimize Türkiye'nin Doğu'sunun incisi diye boşuna dememişler. Neredeyse deniz büyüklüğünde olan ve Van'lıların da gölden çok deniz diye tanımladıkları Van Gölü'nün kıyısında binlerce yıllık bir uygarlığın üzerinde gelişmiş bir kent olması, bugün kü Van'ı her yönüyle çekici kılıyor.

Bu özelliği ile Tamara otel yılbaşında da ayrıcalığını gösteriyor.
Otelin Genel Müdürü Alper Tuncer “Yılbaşı gecesinde gerek Van'daki misafirleri gerekse diğer bölgelerden gelen misafirleri için; assolist Sevcan Orhan'ın türküleri, yemek müziğinde İlker-Yunus ikilisi, pop müzikte Popstar Emrin ve oryantal Özlemmm'in” misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacaklarını açıkladı.


Tamara Otelde 70 oda bulunmakta. 64 standart oda, 4 suit oda , 1 oda family room ve 1 oda da engelli için. Uydu yayınlı televizyon, telefon, mini bar, Internet bağlantısı, dijital kasa, küvet, saç kurutma makinesi, banyo telefonu gibi özelliklerin bulunduğu odaları, Teras Restaurant, Lobby, Bar, Türk Hamamı, Sauna, Vitamin Bar, Seminer ve Konferans Salonu, 24 saat servis, Balık Restaurant , Oyun Salonu ve Havaalanı transfer hizmeti ile Tamara otel'de misafirler kusursuz hizmeti yaşıyor.

Güne en iyi başlangıcı yapabilmek için sıkı bir kahvaltıya ihtiyacınız vardır. Kahvaltı masası ile meşhur Van ilinde böyle bir sıkı kahvaltıyı 250 kişilik kapasiteli Teras Restaurant'da bulabilirsiniz. İçine Van ve çevresinden toplanan mahalli otlar katılarak yapılan ve Van'ı dünyaya ve Türkiye'ye tanıtan, ilin sembolü haline gelen otlu peynir bu kahvaltının vazgeçilmez bir parçası. Otelde ki kahvaltınızdan sonra kent içinde dolaşmak isterseniz öncelikle Van Müzesi, Van Kalesi, Meherkapı ve Kedi Evi ilk görmeniz gereken yerler.

Tamara otelin özenle dekore edilmiş lobisinde arkadaşlarınızla buluşabilir, keyifli toplantılar yapabilir ya da günlük gazetelerinizi huzurla okuyabilirsiniz. 24 saat oda servisi hizmeti ve güler yüzlü tecrübeli personeli ile Tamara otel'de gününüzün geri kalanını en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için tüm olanaklar var. Lobby Bar'da kahvenizi ya da içkinizi yudumlarken size sunulan Internet hizmetinden yararlanabiliyorsunuz.

200 kişi kapasiteli Balık Restaurant'da İstanbul'dan günlük olarak getirtilen her çeşit deniz mahsüllerinin yanında, 400 kişilik ızgara mangal salonunda yanmış fındık kabuğu kömüründe tüm ızgara çeşitlerini bulmak mümkün.

Otel de ayrıca her gece gitarist Mesut eşliğinde canlı müzik yer alırken, Çarşamba, Cuma, Cumartesi Fasıl ve Türk Sanat Müziği yer almakta. Kurumsal organizasyon, toplantı, seminer, konferans gibi çok amaçlı kullanıma uygun olarak dizayn edilmiş konferans ve Seminer Salonu 120 kişilik. 100 kişilik oyun salonunda da canlı maç yayınlarını izlemek mümkün.

İran sınırında ve tarihi ipek yolu üzerinde bulunması, Van'ı her devirde ekonomik açıdan canlı yapmaya yetmiş. Bugünkü Van, modern bir kent görüntüsünde. Geniş bulvarları, meydanları, iş merkezleri ile Van'a tatil ya da iş amacıyla geldiğinizde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.
Çevre gezisi yaparken, çok uzaklara gitmek, saatlerce yol almak gerekmiyor. Kral Menua döneminde açılan 51 km. uzunluğundaki, bölgede tarımsal sulama amacıyla kullanılan Şamran Kanalı'nı mutlaka görmelisiniz. Şamran Suyu denilen kanal Urartu mühendisliğinin harika bir örneği.

Bu güzel kente İstanbul ve Ankara'dan her gün karşılıklı uçak seferiyle ulaşılabiliyor.

TAMARA OTEL
Kazım Karabekir Cad. Bahçıvan Mah. Yüzbaşıoğlu Sok. No:1 VAN
Tel: +90 (432) 214 32 96
www.tamaraotel.com  
[email protected]  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21