• BIST 11162.7
  • Altın 5750.162
  • Dolar 42.44
  • Euro 49.3272
  • İzmir 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • 2026 Kruvaziyer Sezonu İçin Erken Rezervasyonlar Başladı
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • 2026 Kruvaziyer Sezonu İçin Erken Rezervasyonlar Başladı

Denizli Bime Tekstil, Otel Odalarınızdaki Rahatlığınızı Sunuyor 

Denizli Bime Tekstil, Otel Odalarınızdaki Rahatlığınızı Sunuyor 
Tekstilin Başkenti Denizli'de üretim yapan Bime Tekstil, pandemi döneminde konaklama sektörüne ve ev tekstilinde sağlığa ve kaliteye dikkat çekiyor

TURİZMİN SESİ


Üretim faaliyetlerine tekstil'in başkenti Denizli'de, Profesyonel tekstil üreticisi ve tedarikçisi olarak hizmet veren BİME TEKSTİL pandemi döneminde ev ve otel tekstiline dikkat çekiyor.

bime-tekstil.jpg

Yaşam alanlarımızda konfora en ihtiyaç duyduğumuz yer kuşkusuz otellerde ve evlerimizde yatak odalarımızdır. Pandemi döneminde kaliteli ürünlerin önemi ön plana çıkıyor.

bime-tekstil-001.jpgBİME TEKSTİL’in ürettiği  tekstil ürünlerini yatak odalarınızda rahatlığı bu pandemi döneminde  güvenli olarak deneyimleyebilirsiniz.  BİME içinizi ısıtacak nevresim takımları, çarşaf, birbirinden rahat yorgan, yastık ve yastık kılıfları ile yatak odalarının keyfini arttırıyor.

bime-tekstil-002.jpg

Doğallığı ve şıklığı ön planda tutan BİME TEKSTİL bambu ve pamuğun muhteşem uyumu ile uykunuza konfor katarken eşsiz nakışlı tasarımlar ile kaliteli bir şıklık vadediyor! Biliyoruz ki uyku hepimiz için çok önemli.

bime-tekstil-003.jpgUykuya ihtiyaç duyduğumuz anlarda Bime Tekstil yatak odası tekstili ürünlerinde sağlığınızı ön planda tutarak bu zorlu dönemde sizlerin yanındadır.

bime-tekstil-005.jpgGüvenle tercih edeceğiniz ürünlerin güvencesi olan BİME TEKSTİL  12 yıldır sizler için üretim yapıyor.

BİME TEKSTİL

TELEFON
0 (534) 630 37 44
0 (541) 880 45 71

Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21