• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

DEDEMAN PARK DENİZLİ AÇILDI

DEDEMAN PARK DENİZLİ AÇILDI
Dedeman Hotels & Resorts International'ın, farklı bir konseptle yarattığı yeni markası Dedeman Park'ın ilk oteli Dedeman Park Denizli, 7 Nisan 2012 tarihinde hizmete açıldı
TURİZMİN SESİ
İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan ve “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” anlayışıyla faaliyet gösterecek Dedeman Park Denizli'nin açılış günü düzenlenen öğle yemeğine, Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in de aralarında bulunduğu şehrin protokol ve iş dünyasından çok sayıda seçkin isim katıldı.

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman Park Denizli'yi 7 Nisan 2012 tarihinde hizmete açtı. Yenilikçi, konforlu, ekonomik, teknolojik, çevre dostu özellikleriyle ön plana çıkan Dedeman Park Denizli, Dedeman Hotels & Resorts Internatonal'ın tüm otellerinde olduğu gibi “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ilkesiyle hizmet verecek.

Dedeman Hotels & Resorts International'ın CEO'su Tamer Yürükoğlu Dedeman Park Denizli'nin açılış günü düzenlenen öğle yemeğinde düşüncelerini; “Son yıllarda seyahat alışkanlıklarında ve özellikle iş seyahatlerindeki tercihlerde değişim yaşanıyor. Biz de iş dünyasının değişen seyahat alışkanlıklarını gözeterek ve Anadolu'nun şehirlerinde oluşan potansiyeli değerlendirerek Dedeman Park konseptini geliştirdik. Oluşturduğumuz yeni konseptin ilk oteli olan Dedeman Park Denizli, daha çok iş amaçlı seyahat edenlere yönelik ve kaldıkları süre içinde ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir iş oteli olacak. Misafirlerimiz Dedeman Park konseptimizde ihtiyaç duymayacakları hizmetin ücretini ödemek zorunda kalmayacaklar” sözleriyle dile getirdi.

Dedeman Park Denizli; 114 superior, 6 Deluxe olmak üzere 120 oda ve 240 yatak kapasitesine sahip. Restoran, 5 toplantı salonu ve bölünebilir 400 kişilik balo salonu gibi özelliklerle öne çıkan ve şehir merkezine yakın konumuyla da avantajlı olan Dedeman Park Denizli'de işletme modeliyle Dedeman Silk Road Tashkent otelinin de yatırımcısı olan Apeas Mühendislik ve İnşaat ile işbirliği yapıldı.

Sade ve modern tasarımı kadar yüksek teknolojiyle donatılan ve çevre dostu özellikleriyle de farkını ortaya koyan Dedeman Park Denizli, kısa süreli iş seyahatlerinde ideal konaklama imkanı sunuyor. Otelde, ileri teknolojiyle donatılmış toplantı odaları, business center, fitness center, zengin Türk kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeği servisi sunan restoran ve lobi bar hizmetleri yer alıyor. Minibar ve oda servisi bulunmayan Dedeman Park Denizli'de 7/24 esasıyla hizmet veren Bakk-Al adı altında mini bir market yer alıyor. Misafirler konaklama esnasında sandviç, çikolata, tatlı gibi atıştırmalıkların yanı sıra alkollü/alkolsüz içecek ve kişisel bakım ürünlerini bu noktadan kolaylıkla alabilecek.

“Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veren Dedeman Park Denizli'nin antialerjik yastıklar dahil kaliteli ve konforlu tekstil ürünlerinin yer aldığı odalarında; iklimlendirme, çalışma masası, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı, çay ve kahve ikramı, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, ütü ve ütü masası, uydu ve sinema kanalları, laptopun sığabileceği boyutta ve aynı zamanda şarj edilebileceği güvenlik kasası olmak üzere misafirlerin konaklamalarında ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetler eksiksiz olarak sunuluyor.

Bunların yanı sıra çevrecilik adına gerekli tüm uygulamaların yapılacağı Dedeman Park Denizli'de; su ve enerji tasarrufu standartları, çevre duyarlılığı konusunda çalışan eğitimleri ve çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılması standartları uygulanacak. Teknolojiyi misafirleriyle buluşturan, kaliteli ve konforlu hizmet anlayışından hiçbir şekilde ödün vermeyecek olan Dedeman Park Denizli misafirleri ayrıca Dedemoney ve Dedeman Loyal Club sadakat programlarından da yararlanabiliyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21