• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 30 °C
  • Ankara 28 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

DALYAN’DA YEPYENİ BİR BUTİK OTEL

DALYAN’DA YEPYENİ BİR BUTİK OTEL
Muğla'nın gizli cenneti Dalyan Beldesinde eşsiz doğa, bol oksijen ve Likya uygarlığının tarihi atmosferinde, butik otelcilikte beldeye yeni bir hizmet anlayışı getirmeyi amaçlayan Kano Otel, sizlere huzurlu ve keyifli bir tatil sunuyor.

Bora Özgen-Turizmin Sesi


Çağdaş İtalyan ve yerel mutfaktan seçilmiş lezzetlerini tadarken, fonda Kaya mezarları eşlik ediyor. Müzik eşliğinde, kaya mezarları dinginleştiriyor ve sakinleştiriyor.


Kano Otel'in bistrosu, barı, hizmet anlayışı ve güler yüzlü çalışanları ile yemek yendikten sonra damakta tadı kalan lezzetleri sunuyor.


Kahvaltı, doğal yöresel tatlar ile servis ediliyor. Akşam ise Ege zeytinyağları ile balık ve sağlıklı Akdeniz menüsü ...

Ayrıca Kano Otel'in özel mönüsündeki mantar, mavi yengeç soslu seçkin makarnaları ve çok özel tarteflambe ve pizzaları lezzet tutkunlarını için…

Dalyan kanalı kenarında sade ama konforlu vakit geçirmenizi tasarlayan Kano Otel, 11 ay boyunca açık ve sonbahar ve kış sezonlarına özel programlarla konuklarına dört mevsim Dalyan ayrıcalıklarını sunuyor.


Toplamda 19 kişilik bir misafir grubunu ağırlayabilen Kano Otel'in; birer single ve suit odası, 8 adet double odaları ile toplam 10 odası mevcut.

Dalyan kanalında yüzmek ve güneşlenmek isteyenler için iskelesi, Eşsiz Kaya Mezarları manzarası karşısında dinlenebileceğiniz ve yemek yiyebileceğiniz bir bahçesi ve serin akşamlarda şömine karşısında oturup keyif yapabileceğiniz bir salonu bulunmaktadır.


İş toplantıları, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi özel günleri çok özel konuklarınızla paylaşmak istediğinizde Kano Otel konukseverliğiyle sizi bekleyen bir 'SALON' var.

Salonun şöminesini çevreleyen oturma grupları eşsiz doğa ve Kaya Mezarları manzaranızı koruyan 'Camdan Duvarlar' ile konuklarına özel bir alan yaratıyor.



Kano Otel, samimi ve özel bir düzen isteyen önemli toplantılarınız için kültürel, eğlence ve iyi yemek seçenekleri olan mükemmel bir mekan. Kış mevsiminde erken rezervasyon ile oteli 3. şahıslara kapatarak özel grup toplantıları yapmak mümkün.


Otel sahiplerinin hayvanları çok sevmesine rağmen, fiziki şartlar sebebiyle otele evcil hayvan kabul edilemiyor

İLETİŞİM


Oda Fiyatları
Sezona ve tercih edilen oda tipine göre; single 100 YTL ,double 120 YTL, suit 150 YTL


• Bu fiyatlara kahvaltı ve K.D.V dahildir. (Kasım 2008'e kadar)
Otelin 1'i tek kişilik, 1'i suit olmak üzere 10 odası var. Odalar ortalama olarak 14 m2 yatak odası ve 5 m2 banyo şeklinde düzenlenmiştir.

Tek kişilik oda haricinde, tüm yataklarımız çift kişiliktir. Ek yatak olanağı bulunmamaktadır. Her odamızda telefon, kablosuz internet bağlantısı, plazma TV, saç kurutma makinesi, Klima ve mini bar bulunmaktadır.

Dalyan Hakkında

Kaya Mezarlıkları

Kimi yerler vardır tarihin tüm ihtişamını somut bir şekilde gözler önüne sererler.Tarihin kuramsalı değil somut kanıtlarıdırlar onlar.

Dalyan'da bulunan kral mezarlarını gördüğünüzde tarihin büyüklüğü karşısında ruhunuzun ezildiğini hissedeceksiniz. Zamanın tüm acımasızlığına karşı bin yıllardır ayakta kalan, geçmişin sırlarını geleceğe taşıyan ölümsüz kral mezarları.

Devasa kayalar oyularak şekillendirilmiş olağanüstü bir incelikte oyulmuş. Arkeologlara göre bu mezarlar antik Kaunos kentinin zenginliği ve gücünün bir göstergesi. İon tapınağı görünümünde yontulmuş olan kaya mezarları içinde ölülerin konması için yan yana üç taş sıra bulunur.

Caretta Caretta

Dünyada soyu tükenmekte olan canlılar listesinde yer alan bu sevimli deniz kaplumbağaları, yumurtalarını bırakmak için Dalyan'daki İztuzu plajına geliyorlar. Fransa, İtalya ve Uzakdoğu ülkelerinde lüks yiyecek olarak tüketilmesinin yol açtığı aşırı avlanma Caretta Caretta neslinin neredeyse sonunu getirmiş.

Caretta Carettaların boyları 115 ile 150 santim arasında değişiyor kiloları ise 70 ile 90 kilo ağırlığında, kabuğu toprak, karnı ise turuncu (oranj) rengindedir. Genellikle yosun yiyerek beslenen Caretta Carettalar koloniler halinde yaşıyorlar. Ömürlerinin 70 yıl olduğu tahmin ediliyor.

Lokasyon

“Kano Otel” Dalaman Havaalanına 27km/20 dakika uzaklıktadır.Ayrıca Fethiye ve Marmaris'e, tarifeli otobüs seferleri ile 45 dakikada ulaşılabilir. “Kano Otel”, otel ve pansiyonların bulunduğu ana caddede olup, merkeze yürüyüş mesafesindedir.

Marmaris Yat limanından Her sabah 09:30 turlar düzenleniyor

Dalyan manzarası

Kano Otelden görünüş

Temiz denizi ile Dalyanda hala varlığını sürdüren Carettaları görmek mümkün

Tatili düşlemeyin Kano otelde yaşayın...

Kaynak:Turizmin Sesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21