• BIST 11162.7
  • Altın 5750.162
  • Dolar 42.44
  • Euro 49.3272
  • İzmir 17 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Ankara 14 °C
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • 2026 Kruvaziyer Sezonu İçin Erken Rezervasyonlar Başladı
  • TÜRSAB 26. Dönem Yönetimi Mazbatalarını Aldı
  • İki Kültür Tek Gün: “India Day” İstanbul’da Buluştu
  • 2026 Kruvaziyer Sezonu İçin Erken Rezervasyonlar Başladı

BABALARA BRUNCH DAVETİ

BABALARA BRUNCH DAVETİ
Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restaurant olarak hizmet veren A’jia, size muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde unutulmaz bir Babalar Günü vadediyor
 TURİZMİN SESİ

A’jia’nın Geleneksel Babalar Günü özel programında açık büfe brunch, canlı müzik keyfi ve sürpriz hediyeler, bu yıl da özel bir Babalar Günü yaşamak isteyen ailelerin tercihi olacak.Boğaz’ın en güzel mevkilerinden birinde, tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda hizmet veren A’jia, konuklarına yine unutamayacakları bir Babalar Günü yaşatacak. Boğaz manzarası eşliğinde, ödüllü mutfak şefi ve ekibinin özel olarak hazırladığı Babalar Günü özel brunch’ı, canlı müzik keyfi ve sürpriz hediyelerle, bu Babalar Günü unutulmaz günleriniz arasına girecek. 10.00’dan 14.00’e kadar devam edecek olan Babalar Günü özel brunch menüsünde soğuk başlangıçlar, canlı şarküteri köşesi, sıcak kahvaltılıklar, yumurta ve omlet çeşitleri, canlı istasyon kömür ateşinde mangal, tatlı büfesi, limitsiz filtre kahve çay, taze portakal suyu, meyve suları ve smoothieler canlı müzik eşliğinde sunulacak. 
 
A’jia’nın Babalar Günü özel menüsü kişi başı KDV dahil 120 TL 0-6 yaş konuklara ücretsiz, 6-12 yaş arası konuklara 60 TL’ye sunulacak. Ayrıca gün boyunca çocuklar için TV odası, babalar için sürpriz pasta yapımı, fotoğraf çekimi ve annelere özel sürpriz hediyeler de konukları bekliyor.
Yaşanmışlıklarla dolu tarihi bir yalıda, modern dekorasyonu ile etkileyici bir sentez sunan A’jia, Babalar Günü’nde de özel lezzetlerle bezenmiş bir kahvaltı sofrası ve keyifli bir sohbet için konuklarını bekliyor.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21